kelkel je napisal/-a:Zdravo, meni ni jasno - ravno prodajam Octavio l.2006 1.9TDI 105km in naj bi mi danes resen kupec že plačal aro, ko me je obvestil da je preveril VIN številki in da ima moj tudi vgrajen ta sporen program. Sem klical na Škodo da če je to res in so mi potrdili ter da obvestila še pošiljajo ter da še ne vejo kako bodo ukrepali, da še čakajo, ampak da naj s tem mi ne bi imeli nobenih stroškov zaradi afere?!?
Kako ne, saj sem že bil oškodovan, saj bi sicer že prodal avto, sedaj ga sploh kupiti noben ne bo hotel, če pa že pa precej pod ceno.
Na nobenem uradnem seznamu ne najdem tudi octavij iz l.2006 z 1.9tdi, ampak na škodi so mi potrdili.
Kaduncl je napisal/-a:Včir sem hotel naročit novga pri drugi znamki sistem staro-novo... pa je cenilc šel preverjat preko vw.si in reku, da dokler se ne popravi avto pri vw ga ne bojo jemal v račun. Res ne vem zakaj ne morjo pisno obvestit vsakega posebej, da se točne ve kot da na internet dajejo da vsi vidjo in pol ga še prodat ne morš. V tujino ne bom prodajal...razmišljam da bi novega naročil in ga probal na avto net prodat. Sam sem v dvomih da ga ne bom do takrat prodal ko pride nov. Ne vem kaj bi cela pizdarija je.................... Mah bolano vse skup.
Tut če bi bil noj ok mi je reku zlo nizko ceno za odkup.
lancia hf je napisal/-a:Za take avtomobile je pa bilo po TV-ju govora, da bojo spremenili homologacijo.
cc09 je napisal/-a:Če samo en avto pustijo nepopravljen, ne kupim več nobenega evropskega avta nikoli.
Take svinjarije pa ne bom podpiral. Naj vsi propadejo zarad mene.
genus je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Za take avtomobile je pa bilo po TV-ju govora, da bojo spremenili homologacijo.
Za katere, starejše od dveh let ali starejše od štirih let? Kaj bodo v homologacijo namesto euro 5 dali euro 4 in je stvar zaključena?
RedBaron je napisal/-a:Jaz sem se včeraj pozanimal kako je s tem. Za vozila stara do 2 leti, lahko kupec izbira, ali se bo odločil za vračilo kupnine, zamenjavo vozila, ali popravilo. Čeprav, v praksi ni tako enostavno, da ti kar vrnejo kupnino, ali dajo nov avto....
RedBaron je napisal/-a:Za vozila starejša od dveh let, pa kupec nima več teh možnosti, ostane mu samo popravilo, seveda na stroške proizvajalca.
Bucko99 je napisal/-a:Oz. zanima me še, če je kdo že prijavil stvarno napako in zahtevo po uveljavitvi zakonskih pravic ? in seveda dobil kakšen odgovor ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov