TooOldVehicle je napisal/-a:Sm4jli je napisal/-a:http://www.policija.si/portal/szj/szj_prikaz_det.php?id=1560
Srečno vožnjo vam želi Vaša Policija!

A je možno da, te teli novo delujoči radarji slikajo dvakrat ko greš mimo? ker sm dons naletu na unga pred počivališčem Lopata (na avtocesti A1) in se mi je zdel oz. sm prepričan da je dvakrat blicnilo ko sm mim prpizdu (jebemuboga), bil sm pa sam, za mano ni blo nobenga (tud vštric ne), in kr 2x! sam sm vseen mal skeptičn ker je blo sonce za mano in je bil to sam kak odsev lahko, sam blicnjilo je kr močno, obakrat, enkrat k sm bil 150 m stran, drugič okol 50 m, letu sm pa ene 170 pol pa bremza ko sm zagledu radar, a mogoče kdo ve?
Hm tale radar je očitno res nam vsem neusojen, samo da sem imel sam srečo, da stvar naj nebi delovala, sicer bi v enem dnevu nakasiral 20 kazenskih pik

. Namreč dobim Leona iz lakiranja, da so ris pa prag popravil, ko sem ga ruknil (po 3670 prevoženih) pa se mi šefica servisa pele z avtom in ugotovi, da je motor nekam čuden - ga da samoiniciativno na tester - kaže vse ok, ampak še vedno "baje čuden zvok" in (pre)slabi pospeški. Sam furam svojga Leončka k dedi... in očitno bil preslabo zluftan - namreč nikol se nisem pred tem pelu več ko 120 in čez 2300 obratov - pa prav ob 17:00 popoldne... veš dej se ti pel ene 3x do cela pa nazaj do žalca tam okol 160 pa prit nazaj, da vidma če bo bolš, če ne bo juter še servis cel motor pregledu. Pa js ok, pa dejmo se res pelem trikrat od žalca po cela po avtocesti... dvakrat 160, enkrat pa tuk k Leon gre se prav okol 190 k je bla glih prazna avtocesta... in seveda nism vedu, da je tam radar

... prpelem avto na servis, se še enkrat šefica pele in prav... ja zdej bo pa dober... Js ves zadovoljen grem domov iz Žalca pa še enkrat VROOOM mimo radarja po avtocesti, potem pa direkt na pumpo in mirno tankat in nadaljujem s svojo staro penzionistično vožnjo... potem pa pridem taisti dan sem na forum in vidim temo o novih radarjih... me je skor kap zadela (ne grem računat kuk bi zaslužil v pol ure furanja mim radarja), pustil vozniško tam ipd... bi naredil dvojno delo - prvič preluftal motor in drugič za nekaj časa svoj bančni račun. Pa hvala bogu tudi sodeč po tem postu stvar okol 5tega še ni delovala, pa tudi do danes ni bilo nobene pošte. Zdej pa gleda da res stvar deluje, tak da,... mogoče pa le ni blo radarja noter, pa se je od plastike odbila svetloba... sicer pa boš kmalu zvedu. Držim pesti, da nau nič prišlo.