Cruisin je napisal/-a:BC je napisal/-a:še en d****
To je pa generalni lastnik E.Leclerca v Ljubljani, ko je imel še S8. Parkirišče ni javno, je zasebno, torej lahko parkira kjer ga je voljaSicer pa sedaj vozi R8 in je tudi ta včasih parkiran kar čez tri ali štiri parkirna prostora
Dawid1 je napisal/-a:Evo včeraj okrog 14.30h pred Pristanom v Mariboru.
Mestni redarji ko veselo vsak dan pišejo kazni na tem območju, a včeraj pa jih ni bilo. Avto je bil tam več kot pol ure (to sem jaz vido, morda je bil dlje).
lp D
Jurchi je napisal/-a:In kaj potem?????
To nima nikakršne veze s parkiranjem.
Vse spoštovanje do družine fantka, ampak me prov malo briga kaj preiskujejo......a jaz pa lahko dobim kazen, ko nujno tečem z otrokom v bolnico in parkiram na mestu za invalide, ker drugje ni bilo frej????
ALIEn3001 je napisal/-a:ce parkiras na prehodu za 20 minut dobis 200€ kazni... Rolling Eyes Rolling Eyes minimalna placa je pa 500€... norc
Ja, če pa nekoga zakolješ pa dobiš 20 let kazni, povprečna življenjska doba pa 70 let... Norci...
Kaj je narobe če so kazni visoke? Za 20€ se že splača narobe parkirati, če ga tam pustiš za cel dan je ceneje, kot v garažni hiši.
Edino, kar je lahko problem je lahko pomanjkanje pravih parkirnih prostorov in garažnih hiš. To pa je lahko problem in glede tega pa kar stokaj, če drži.
GENESIS je napisal/-a:ALIEn3001 je napisal/-a:ce parkiras na prehodu za 20 minut dobis 200€ kazni... Rolling Eyes Rolling Eyes minimalna placa je pa 500€... norc
Ja, če pa nekoga zakolješ pa dobiš 20 let kazni, povprečna življenjska doba pa 70 let... Norci...
Kaj je narobe če so kazni visoke? Za 20€ se že splača narobe parkirati, če ga tam pustiš za cel dan je ceneje, kot v garažni hiši.
Edino, kar je lahko problem je lahko pomanjkanje pravih parkirnih prostorov in garažnih hiš. To pa je lahko problem in glede tega pa kar stokaj, če drži.
K boš ti plaču 200€ kazni boš drgač govoru!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Reci kolegu da je teslo. Po moje moraš biti prav gnil individuum, da greš drugim srat po glavi pa si še plačan za to.
Vedno se trudim kulturno parkirati, reci kolegi, da naj se malo pomirijo tamle na mali ulici, ker je pred sodiščem zvečer vedno prazen parking in je enostavno hinavščina pisat kazni na tisti lokaciji. Kreteni nedofukani inkasantski.
Pišite tistim na zelenicah pa pločnikih, ne pa ljudem, ki parkirajo na prazno parkirišče!
Dawid1 je napisal/-a:Jurchi je napisal/-a:In kaj potem?????
To nima nikakršne veze s parkiranjem.
Vse spoštovanje do družine fantka, ampak me prov malo briga kaj preiskujejo......a jaz pa lahko dobim kazen, ko nujno tečem z otrokom v bolnico in parkiram na mestu za invalide, ker drugje ni bilo frej????
To pa je res... da ne omenjam koliko x so policijski avti na avtobusnih postajah, ko pa mi navadni smtrniki pustimo tam avto 5 minut pa že pišejo kazen pa slikajo.
Banda!!
Foto Jovo je napisal/-a:Je to letelo na mene slučajno?
Recimo da je to letelo na moj post (drugače se opravičujem).
Kot prvo se vzdrži takih komentarjev in žaljenje kogarkoli! S tem si neposredno užalil tudi meneUpam da dobiš karton, ker si ga zaslužiš!
Kot drugo ne bodi tako omejen. Verjetno imaš tudi sam službo? No če jo nimaš jo boš še imel![]()
In ko bo tebi sral šef na glavo da naredi normo boš mogoče razumel kako je mestnim redarjemOni dobivajo mesečno plačo verjetno da kaj naredijo??? Se ti ne zdi??? In če nebi pisali kazni zakaj je potem potrebno imeti redarje in jih plačevati?
Kot tretje: In zakaj je hinavščina tam pisat kazni? Pred vstopom na malo ulico je lepo znak da je cona za pešce in da lahko vstopijo vozila, ki imajo primerno dovolilnico in nevem kaj še poleg piše. Sam si si kriv če ne upoštevaš tabel. Oni samo opravljajo svoje delo, ki jim drugi naročijo in jih drugi (nadrejeni) tja pošljejo!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
kurent je napisal/-a:Itak te vsi grdo gledajo ali pa kar nadirajo, ko parkiraš na prostoru za invalide, če ni invalidna oseba 5 cm oddajlena od avta.
In še nekaj, na mojem avtu ni znaka za invalide čeprav dostikrat peljem invalidno osebo. Tale znakec dobi avto, ki je v lasti invalidne osebe! Torej bi moral nareti prepis, ne hvala za nepotrebne stroške.
bass je napisal/-a:Foto Jovo je napisal/-a:Je to letelo na mene slučajno?
Recimo da je to letelo na moj post (drugače se opravičujem).
Kot prvo se vzdrži takih komentarjev in žaljenje kogarkoli! S tem si neposredno užalil tudi meneUpam da dobiš karton, ker si ga zaslužiš!
Kot drugo ne bodi tako omejen. Verjetno imaš tudi sam službo? No če jo nimaš jo boš še imel![]()
In ko bo tebi sral šef na glavo da naredi normo boš mogoče razumel kako je mestnim redarjemOni dobivajo mesečno plačo verjetno da kaj naredijo??? Se ti ne zdi??? In če nebi pisali kazni zakaj je potem potrebno imeti redarje in jih plačevati?
Kot tretje: In zakaj je hinavščina tam pisat kazni? Pred vstopom na malo ulico je lepo znak da je cona za pešce in da lahko vstopijo vozila, ki imajo primerno dovolilnico in nevem kaj še poleg piše. Sam si si kriv če ne upoštevaš tabel. Oni samo opravljajo svoje delo, ki jim drugi naročijo in jih drugi (nadrejeni) tja pošljejo!
Tebe nihče ne žali, tesla pa so vsi redarji brez izjeme.
Službo imam, izbral sem si jo sam, tako kot tvoj kolega redar.
Lahko službeno serješ ljudem po glavi "ker je šef tako rekel", ali pa že v štartu izbereš delo, ki ni za pezdeta.
Vedno obstaja možnost izbire in resnici na ljubo, raje sem na socialni kot da moram cele dneve poklicno biti pezde.
Na tisto tablo se posračkam dokler je tisto malo plačljivo parkirišče pred njo vedno zabasano.
Ko bo poskrbljeno za parkiranje kot se šika, potem bodo tudi kazni na praznem parkirišču na mali ulici legitimne ter upravičene.
Common sense anyone?
To kar je legalno ozr. legalizirano ni vedno legitimno in logično... čisto malo v razmislek.
Lahko pa smo omejeni in se dobesedno držimo črke zakona namesto njegovega duha, namena. In ravno ta duh zakona, njegova essenca, ki naj bi se upoštevala ne glede na prisilnost pravne norme se imenuje KULTURA.
Marinade on that one for a minute...
AndrejD je napisal/-a:kurent je napisal/-a:Itak te vsi grdo gledajo ali pa kar nadirajo, ko parkiraš na prostoru za invalide, če ni invalidna oseba 5 cm oddajlena od avta.
In še nekaj, na mojem avtu ni znaka za invalide čeprav dostikrat peljem invalidno osebo. Tale znakec dobi avto, ki je v lasti invalidne osebe! Torej bi moral nareti prepis, ne hvala za nepotrebne stroške.
Ne razumem zakaj bi rabil znak za invalida. Če ga samo prevažaš...
logi786 je napisal/-a:Kardeljeva ploščad Ljubljana, nasproti FDV:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov