7 mladih, umrla je 21 letna novinarka. baje so (tk se govori) enmu odrezal nogo, enmu roko, voznik je bil pijan in ni imel hujših poškodb (slišu sm da se je nekaj dni po nesreči obesu)...

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1512687
Tole, kar vidite na fotkah, se mi je zgodilo 10.6. v avtopralnici Avtohiše Vič v Ljubljani (kjer drugače prodajajo Peugeot-e). Avtomatika je ustavila stezo, ko sem bil še bolj na začetku (tam, kjer ti "našamponira" avto), a model, ki je zaposlen v pralnici ni šel pogledat v čem je problem, temveč je po liniji najmanjšega odpora še enkrat pritisnu START knof in me ... poje*al. Krtača, ki bi ob normalnem delovanju morala prati levo stran avtomobila, je ubrala bližnjico čez havbo, okno, del strehe, armaturo ... Ustavila se pa ni zaradi nekih vgrajenih varnostnih mehanizmov, temveč takrat, ko je model slišal moje besno hupanje in z zamudo dojel "kaj dogaja" in ugasnil stezo. In da ne boste mislili, da se je kaj dosti obremenjeval. Steza je laufala dalje že čez ca. 20 min., ko me je model uspel pregnati dost daleč stran, da mu nisem strašil strank.
In pozabite na kakšno nadomestno vozilo. Tega jim zavarovalna polica ne krije, je njihov odgovor (valjda da ne, saj noben ne računa na povzročitev takšne škode - ponavadi se odtrga kakšna okrasna letev, ogledalo ...), sami pa ga, tudi če vztrajno težiš ne dajo. In pozabite na kakšno odškodnino za zmanjšano vrednost vozila, strah ... saj v naši preljubi domovini lahko kaj iztožiš sam če te krtača zmelje do invalidnosti. mad.gif
Mimgrede, brez avta sem bil 12 dni in še danes ni čist poštiman, sej še vedno čakam novo armaturo!
Bom zlo hvaležen, če razpošljete fotke naokoli po mailu, da jim naredim vsaj malce "reklame" whistling.gif ..." saj vam Avtohiša Vič avto temeljito zdrgne tudi od znotraj "
Te tvoje informacije pa ne držijo .Voznik-pijan in brez poškodb ( še ŽIV-je na zdravljenju v Vojniku),sovoznik,bil v komi,in so mu res odrezali roko,sopotnik za voznikom-tudi brez poškodb oz.lažje,novinarka žal umrla na kraju nesreče,preostala dva bila tudi v komi,zdaj že okrevata,še druga punca-tudi zbujena,torej vsi okrevajo.Je pa res tragična nesrečaLuky je napisal/-a:TLE MATE link od passata ki se je razsul na cesti Šempeter-Žalec, v njem je blo
7 mladih, umrla je 21 letna novinarka. baje so (tk se govori) enmu odrezal nogo, enmu roko, voznik je bil pijan in ni imel hujših poškodb (slišu sm da se je nekaj dni po nesreči obesu)...![]()
NaDjA je napisal/-a:Te tvoje informacije pa ne držijo .Voznik-pijan in brez poškodb ( še ŽIV-je na zdravljenju v Vojniku),sovoznik,bil v komi,in so mu res odrezali roko,sopotnik za voznikom-tudi brez poškodb oz.lažje,novinarka žal umrla na kraju nesreče,preostala dva bila tudi v komi,zdaj že okrevata,še druga punca-tudi zbujena,torej vsi okrevajo.Je pa res tragična nesrečaLuky je napisal/-a:TLE MATE link od passata ki se je razsul na cesti Šempeter-Žalec, v njem je blo
7 mladih, umrla je 21 letna novinarka. baje so (tk se govori) enmu odrezal nogo, enmu roko, voznik je bil pijan in ni imel hujših poškodb (slišu sm da se je nekaj dni po nesreči obesu)...![]()
Na podlagi takšne nesreče pride 100 različnih zgodb ven,100 ljudi 100 čudi,pa še vsak mal spreobrne.
Eazy-O je napisal/-a:phoebus je napisal/-a:(kot nesreča v igri Carmageddon ko se avti kotalijo po cesti ne preko boka ampak preko dolžine)?Kako je pa to uspelo... moral bit kak majhen avto? Na 24ur.com ni še nič...
Hvala,mislim,da ime NaDjA je ženskega spola.Zakaj so enemu roko odrezali je verjetno vidno,drugače so zadaj sedeli trije fantje,dve punce pa na njihovimi kolenami.Vseh 7 je pa iz avta ven zmetalo,zato so verjetno tudi preživelli,razen ene punce.Luky je napisal/-a:NaDjA je napisal/-a:Te tvoje informacije pa ne držijo .Voznik-pijan in brez poškodb ( še ŽIV-je na zdravljenju v Vojniku),sovoznik,bil v komi,in so mu res odrezali roko,sopotnik za voznikom-tudi brez poškodb oz.lažje,novinarka žal umrla na kraju nesreče,preostala dva bila tudi v komi,zdaj že okrevata,še druga punca-tudi zbujena,torej vsi okrevajo.Je pa res tragična nesrečaLuky je napisal/-a:TLE MATE link od passata ki se je razsul na cesti Šempeter-Žalec, v njem je blo
Na podlagi takšne nesreče pride 100 različnih zgodb ven,100 ljudi 100 čudi,pa še vsak mal spreobrne.
ok če nis vidu sm napisu (baje), in da se to govori nism reku, da je 100% tk
pa ni mi jasn kok bi bli na desni strani usi živi če je pa avto glih po desni strani usut, pa še srednega stebrička sploh ni...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov