Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Luky

Napisal/-a Luky Če jun 28, 2007 2:22 pm

TLE MATE link od passata ki se je razsul na cesti Šempeter-Žalec, v njem je blo
7 mladih, umrla je 21 letna novinarka. baje so (tk se govori) enmu odrezal nogo, enmu roko, voznik je bil pijan in ni imel hujših poškodb (slišu sm da se je nekaj dni po nesreči obesu)... :?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1512687

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Če jun 28, 2007 3:33 pm

Pa tk prav da se je bek sprajo no .. js poznam enega ko je svojo mladoletno punco "ubiv".. pač v avstriji je z golfo noro pole ga je pa zaneslo pa dov s ceste pa z sopotnikovo stranjo v drevo .. punca na lico mrtva .... pa je lepo pole ko so ga spustli z avstrije lepo hodo v šolo koda se nič ni zgodlo biv nasmejan pa vse ... :shock: noro
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jun 28, 2007 9:15 pm

očitno ni dost pokasiru
Slika

Luky

Napisal/-a Luky Če jun 28, 2007 9:25 pm

od diskača v šempetru je zgleda skoz pospešvau na prvem ovinku pa vn pa po grabnu, po grmovju, po drevesih, ustavl se je pa nazaj na cesti!

zarad takih norcov men fotr noče dat za pelat nobenga od svojih avtov :(
kljub temu da nkol ne pijem, pa da še nkol nism mel crasha...

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če jun 28, 2007 9:36 pm

vsakem se lahka to nardi
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
triangle
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a triangle Če jun 28, 2007 9:40 pm

Slika
Slika
Slika

Ta zadeva se je pripetila enemu uporabniku drugega foruma.

Tole, kar vidite na fotkah, se mi je zgodilo 10.6. v avtopralnici Avtohiše Vič v Ljubljani (kjer drugače prodajajo Peugeot-e). Avtomatika je ustavila stezo, ko sem bil še bolj na začetku (tam, kjer ti "našamponira" avto), a model, ki je zaposlen v pralnici ni šel pogledat v čem je problem, temveč je po liniji najmanjšega odpora še enkrat pritisnu START knof in me ... poje*al. Krtača, ki bi ob normalnem delovanju morala prati levo stran avtomobila, je ubrala bližnjico čez havbo, okno, del strehe, armaturo ... Ustavila se pa ni zaradi nekih vgrajenih varnostnih mehanizmov, temveč takrat, ko je model slišal moje besno hupanje in z zamudo dojel "kaj dogaja" in ugasnil stezo. In da ne boste mislili, da se je kaj dosti obremenjeval. Steza je laufala dalje že čez ca. 20 min., ko me je model uspel pregnati dost daleč stran, da mu nisem strašil strank.
In pozabite na kakšno nadomestno vozilo. Tega jim zavarovalna polica ne krije, je njihov odgovor (valjda da ne, saj noben ne računa na povzročitev takšne škode - ponavadi se odtrga kakšna okrasna letev, ogledalo ...), sami pa ga, tudi če vztrajno težiš ne dajo. In pozabite na kakšno odškodnino za zmanjšano vrednost vozila, strah ... saj v naši preljubi domovini lahko kaj iztožiš sam če te krtača zmelje do invalidnosti. mad.gif
Mimgrede, brez avta sem bil 12 dni in še danes ni čist poštiman, sej še vedno čakam novo armaturo!

Bom zlo hvaležen, če razpošljete fotke naokoli po mailu, da jim naredim vsaj malce "reklame" whistling.gif ..." saj vam Avtohiša Vič avto temeljito zdrgne tudi od znotraj "

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Pe jun 29, 2007 6:02 am

uni delavc je biv pa ziher neki mulo na praksi al pa počitniško delo ... :D ja kaj zaj je morav lastnik vse na svojse stroške krit ... kaj se lahko to spustiš v kako tožbo al pa kaj ?? ....
Slika

Uporabniški avatar
Jackal81
Novinec

Kraj: SLP

Napisal/-a Jackal81 Pe jun 29, 2007 9:25 am

:jao:

Pa to ni res da ti v avtopralnici tako uničijo avto.

Pa da meni naredijo kaj takega, na licu mesta iztisnem denar za popravilo ali iz tega, ki je to povzročil ali iz direktorja te avtohiše. Katastrofa.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Pe jun 29, 2007 3:27 pm

Bi apeliral na admina, da poštima tole temo, ker teli komentarji so ušli nadzoru. naj se odpre nova tema (kot sem že 1x predlagal, al pa začne brisat komentarje - začenjši z mojim), ne pa da za vsak odgovor hodm gor, pa berem nepotrebne komentarje, ki nimajo veze z nesrečami (kakor pravi naslov teme).

Hvala za razumevanje, LP

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun So jun 30, 2007 8:01 am

Uporabniški avatar
NaDjA
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a NaDjA So jun 30, 2007 7:15 pm

Luky je napisal/-a:TLE MATE link od passata ki se je razsul na cesti Šempeter-Žalec, v njem je blo
7 mladih, umrla je 21 letna novinarka. baje so (tk se govori) enmu odrezal nogo, enmu roko, voznik je bil pijan in ni imel hujših poškodb (slišu sm da se je nekaj dni po nesreči obesu)... :?
Te tvoje informacije pa ne držijo .Voznik-pijan in brez poškodb ( še ŽIV-je na zdravljenju v Vojniku),sovoznik,bil v komi,in so mu res odrezali roko,sopotnik za voznikom-tudi brez poškodb oz.lažje,novinarka žal umrla na kraju nesreče,preostala dva bila tudi v komi,zdaj že okrevata,še druga punca-tudi zbujena,torej vsi okrevajo.Je pa res tragična nesreča

Na podlagi takšne nesreče pride 100 različnih zgodb ven,100 ljudi 100 čudi,pa še vsak mal spreobrne.
Honda Civic VTI

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli So jun 30, 2007 8:44 pm

Pa še ena
Prometna nesreča s smrtjo pri Litiji
Ob 22.35 je 23 letni voznik Mazde 323, peljal po glavni cesti 2, od Litije proti Zagorju. Pri naselju Ponoviče, je v levem nepreglednem ovinku, zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v Hondo Prelude, ki jo je nasproti prav tako pripeljal 23 letnik. V Hondi Prelude je kot sopotnik potoval tudi 26 letni Litijčan. Po trku, je začelo obe vozili nekontrolirano zanašati in sukati po vozišču, tako da je v Hondo Prelude trčil še voznik VW Passata, ki je pripeljal za voznikom Mazde. 26 letni sopotnik v Hondi Prelude je posledicam podlegel na kraju nesreče. :?

vir: www.policija.si

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr So jun 30, 2007 9:25 pm

v hondi je umrl model, ki ga dokaj dobro poznam. pa čisto nič kriv! par dni prej je pa par kilometrov naprej proti zagorju tudi en iz trbovelj naredu karambol in umrl na kraju nesreče (zgorel). ta cesta je zelo nevarna, pa se kljub temu še vedno divjaki najdejo ki jih nič ne izuči :roll:

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Ne jul 01, 2007 7:09 pm

Slika

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Ne jul 01, 2007 8:37 pm

Danes sva se z mojo peljala na goriško in je na "postojnskem klancu" (klanec pred ravbarkomando iz smeri morja) glih ko sva šla kontra en zelen avto delal salte na nasprotni smeri od najine; KP --> LJ. Ve kdo kaj; zgledalo je zelo grdo (kot nesreča v igri Carmageddon ko se avti kotalijo po cesti ne preko boka ampak preko dolžine)?

Sem pa 99% da vem zakaj je odletel- nad avtocesto je glih v tistem trenutku en jadralni avion delal akrobacije in smo vsi gledali kaj dogaja "tam gor". Trenutek nepazljivosti, cesta zavija levo, pa je sranje.

Luky

Napisal/-a Luky Ne jul 01, 2007 8:41 pm

NaDjA je napisal/-a:
Luky je napisal/-a:TLE MATE link od passata ki se je razsul na cesti Šempeter-Žalec, v njem je blo
Te tvoje informacije pa ne držijo .Voznik-pijan in brez poškodb ( še ŽIV-je na zdravljenju v Vojniku),sovoznik,bil v komi,in so mu res odrezali roko,sopotnik za voznikom-tudi brez poškodb oz.lažje,novinarka žal umrla na kraju nesreče,preostala dva bila tudi v komi,zdaj že okrevata,še druga punca-tudi zbujena,torej vsi okrevajo.Je pa res tragična nesreča

Na podlagi takšne nesreče pride 100 različnih zgodb ven,100 ljudi 100 čudi,pa še vsak mal spreobrne.

ok če nis vidu sm napisu (baje), in da se to govori nism reku, da je 100% tk
pa ni mi jasn kok bi bli na desni strani usi živi če je pa avto glih po desni strani usut, pa še srednega stebrička sploh ni... :?

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne jul 01, 2007 10:46 pm

phoebus je napisal/-a:(kot nesreča v igri Carmageddon ko se avti kotalijo po cesti ne preko boka ampak preko dolžine)?

:shock: Kako je pa to uspelo... moral bit kak majhen avto? Na 24ur.com ni še nič...
Slika

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Ne jul 01, 2007 11:29 pm

Eazy-O je napisal/-a:
phoebus je napisal/-a:(kot nesreča v igri Carmageddon ko se avti kotalijo po cesti ne preko boka ampak preko dolžine)?

:shock: Kako je pa to uspelo... moral bit kak majhen avto? Na 24ur.com ni še nič...

nisem razpoznal avta ker je blo vse tako hitro- crn dim se je naenkrat pojavu like 200 metrov spredaj levo iz nic in pritegnu moj poglej-in vse kar sem videl je bila zelena kotaleca gmota in avte zadaj ki so ze zavijal na odstavni pas z vsemi stirimi zmigavci da bi pomagali... samo ce pomislim da bi pri 100 na uro delal take salte, ne verjamem da bi prezivel (vrat) tako dacakamo na novice :S

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Po jul 02, 2007 7:14 am

Se vozm včer iz delovca prot krožnmu pred merkatorjam, pa vidm k je en zbov z avtodomom kolesarja. Nism dobr vidu, so bli vsi pr kolesarju.

Uporabniški avatar
NaDjA
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a NaDjA Po jul 02, 2007 4:58 pm

Luky je napisal/-a:
NaDjA je napisal/-a:

ok če nis vidu sm napisu (baje), in da se to govori nism reku, da je 100% tk
pa ni mi jasn kok bi bli na desni strani usi živi če je pa avto glih po desni strani usut, pa še srednega stebrička sploh ni... :?
Hvala,mislim,da ime NaDjA je ženskega spola.Zakaj so enemu roko odrezali je verjetno vidno,drugače so zadaj sedeli trije fantje,dve punce pa na njihovimi kolenami.Vseh 7 je pa iz avta ven zmetalo,zato so verjetno tudi preživelli,razen ene punce.
Honda Civic VTI
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov