Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če sep 06, 2007 10:04 pm

Rottie je napisal/-a:Ta naša demokracija je itak gnila, da na daleč smrdi ... kmalu bo tko kot v Ameriki, če bo tko šlo naprej. Drugače pa hočem samo rečt, da se potem ne čudite, če vas kdo nalomi sredi ceste al pa strelja za vami, ko prej pametujete in izzivate. Vsak se naj briga zase in ne vtika nos v tuje zadeve, pa bo vse OK. ;)
Če te želi nekdo prehitet, ga pač spustiš naprej ... jst tut s svojimi 190 PS ne oviram unih k imajo pod pokrovom več al pa se jim vozi hitreje kot meni. Naj gre naprej, če mu paše. Kaj vas briga, če krši omejitev. Za to so druge pristojne službe v državi, ne rabimo takšnih in drugačnih "texas rangerjev" da delajo "red".

vauuuu, to smo že objavl par strani nazaj, to tvoje dognanje :P haha

mislm da počasi padamo izven teme, se že omenjajo silaki in njihovi silni kilogrami oz. tudi ne, pa orožje se omenja, ahahhah

kr neki že vse skp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če sep 06, 2007 10:05 pm

Rottie je napisal/-a:
5cho je napisal/-a:
George86 je napisal/-a:
@ Rottie:
Če nekdo namerno provocira predseboj vozečega, a to je OK? Njemu ne sme nihče nič naredit, ker je po možnosti "fužinc"? On je nedotakljiv al kaj. Pa koji je on faktor, da lahko folk provocira? A je od Drnovška sin al kaj.... (sarkazem)??
To je tko kot mularija na avtobusu, ki "terorizira" ostale potnike ko na svojih mobitelih nažigajo "turbofolk" umetnije. Pa kdo jih vzgaja? zakaj moram jst poslušat tisti cigumigu. Če mu je to všeč, naj posluša sam in preko slušalk.

V demokraciji se pravice enega so omejene s pravicami drugega. Pravica mene, da vozim sproščeno in po omejitvah, omejuje pravico tebe da divjaš in provociraš z vožnjo "na riti" in s tem ogrožaš moje življenje in napraviš mojo vožnjo živčno, kar multiplicira možnost napake, lahko tudi usodne!!!

Ljudje dejte mal razmišljat...

Ta naša demokracija je itak gnila, da na daleč smrdi ... kmalu bo tko kot v Ameriki, če bo tko šlo naprej. Drugače pa hočem samo rečt, da se potem ne čudite, če vas kdo nalomi sredi ceste al pa strelja za vami, ko prej pametujete in izzivate. Vsak se naj briga zase in ne vtika nos v tuje zadeve, pa bo vse OK. ;)
Če te želi nekdo prehitet, ga pač spustiš naprej ... jst tut s svojimi 190 PS ne oviram unih k imajo pod pokrovom več al pa se jim vozi hitreje kot meni. Naj gre naprej, če mu paše. Kaj vas briga, če krši omejitev. Za to so druge pristojne službe v državi, ne rabimo takšnih in drugačnih "texas rangerjev" da delajo "red".

Zdej si pa še enkrat preberi pod prvo točko, kaj je napisano v mojem postu. Tipček se mi je nalimal na rit ob tem, da je bil levi pas prazen. Torej, če bi me hotel prehitet, bi me prehitel z lahkoto, saj je bil prehitevalni pas prazen. Očitno je hotu izzivat, samo je na večjega norca naletu, kot je sam.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Če sep 06, 2007 10:08 pm

@nebivedu: ne ne ne in ne hahah

tip je rabu zalet sej veš je mislu da je kot v f1 ko pride nekomu v zavetrje in te je pol mislu prehitet po levmu pasu haha

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Napisal/-a Rottie Če sep 06, 2007 10:24 pm

adis je napisal/-a:@nebivedu: ne ne ne in ne hahah

tip je rabu zalet sej veš je mislu da je kot v f1 ko pride nekomu v zavetrje in te je pol mislu prehitet po levmu pasu haha

:lol: :lol: :lol: dobra :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če sep 06, 2007 10:25 pm

Ja sam zjebala ga je pa rdeča luč na semaforju - in zarad tega sem potem jaz prasec za nekatere na tem forumu, ker bremzam na rdeči luči, če pa nebi bremzal, bi bil pa junak, ki je peljal čez rdečo luč.

Sem že navajen takih osebkov. Je blo že več takih primerov. Tuki na forumu pametujejo in se imajo za najbolj pametne, ko se pa v živo srečamo, so pa tih ko riti, pa noben ne upa nič v faco povedat.
Enako je pa s temi frajerčki v avtomobilih, se derejo iz avta ven, provocirajo in so najpametnejši, pol se pa ustavmo, pa ko stopim iz avta, so pa kr naenkrat čist tih, pa se začnejo opravičevat.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če sep 06, 2007 10:26 pm

George86 je napisal/-a:za daewoo_rugby! s kolegom sem se iz morja pelo po vaši avtocesti ko so potekala dela.prihajalo je do vlkih zastojev,pa še po poročilih sem ču da je ful slabo označeno pa še do nesreč je prihajalo. vozit znam! ampak zaj nekaj časa nisem vozo ker sem mel roko poškodovano.pa niti nebi želel v tisti norišnici tam vozit izvozi so mi pa dobro znani! mam kolegico v ljubljani
no ja ne vem gneča je na obvoznoci ob konicah vedno, mogoče mi je lažje, ker se pač tuki skos vozim, mi ni stresno pa usejen. Kaos je samo navidezen, nastane pa kaos, ko ljudje od drugod, ki niso vajeni prometnic oz. gužve pridejo vanjo in jih zgrabi panika ilajo stvari, ki jih verjamem drugač nebi potem pa nastane kaos. Prej mi je šlo v nos, ker si tako napisu naša avtocesta, morš vedt da je veliko več prometa tukaj kokr pa v mariboru plus ljudje prihajajo od drugod. Mi je pa ušeč, da človek, ki pride od drugod in ve, da je zanjga vožnja po lj. preveč pusti avto ob robu ljubljane in se odpravi naprej z busom. svaka čast, da je sposoben ocenit svoje sposobnosti.

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Napisal/-a Rottie Če sep 06, 2007 10:27 pm

nebivedu je napisal/-a:
Rottie je napisal/-a:
5cho je napisal/-a:
George86 je napisal/-a:

Zdej si pa še enkrat preberi pod prvo točko, kaj je napisano v mojem postu. Tipček se mi je nalimal na rit ob tem, da je bil levi pas prazen. Torej, če bi me hotel prehitet, bi me prehitel z lahkoto, saj je bil prehitevalni pas prazen. Očitno je hotu izzivat, samo je na večjega norca naletu, kot je sam.

To še vedno ne opravičuje tvojega načina obračunavanja z njim. :!: Če ti je šel na živce, bi se ustavil za trenutek na avtobusni in ga spustil naprej al bi pač vozil dalje, dokler se ne bi on naveličal cjazit za tabo in te prehitel ter šel kamor je že imel namen it.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če sep 06, 2007 10:30 pm

nebivedu je napisal/-a:

Ja sam zjebala ga je pa rdeča luč na semaforju - in zarad tega sem potem jaz prasec za nekatere na tem forumu, ker bremzam na rdeči luči, če pa nebi bremzal, bi bil pa junak, ki je peljal čez rdečo luč.

Sem že navajen takih osebkov. Je blo že več takih primerov. Tuki na forumu pametujejo in se imajo za najbolj pametne, ko se pa v živo srečamo, so pa tih ko riti, pa noben ne upa nič v faco povedat.
Enako je pa s temi frajerčki v avtomobilih, se derejo iz avta ven, provocirajo in so najpametnejši, pol se pa ustavmo, pa ko stopim iz avta, so pa kr naenkrat čist tih, pa se začnejo opravičevat.
jst ti use povem := hehe pa smo pr kilah, vem da jih mam največ na forumu tko da šu :)hehe ot joke

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če sep 06, 2007 10:36 pm

Rottie je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
Rottie je napisal/-a:
5cho je napisal/-a:
George86 je napisal/-a:

To še vedno ne opravičuje tvojega načina obračunavanja z njim. :!: Če ti je šel na živce, bi se ustavil za trenutek na avtobusni in ga spustil naprej al bi pač vozil dalje, dokler se ne bi on naveličal cjazit za tabo in te prehitel ter šel kamor je že imel namen it.
jst to drugač rešujem, prižgem mu meglenke in takoj ugasnem, če tip še ne dojame, mu to nakažem z roko, da njegovo početje ni kul, potem če še ne dojame, počasi upočasnuješ če je treba tud do nule :D razen če se ti divja potem pač stisneš in te more lovit :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Če sep 06, 2007 10:36 pm

no no, kile dol al pa gor :P

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če sep 06, 2007 10:38 pm

adis je napisal/-a:no no, kile dol al pa gor :P
vem bil je jooke, ker so se gor omenjale, drugače pa grejo kile zdej dol tko da :D ...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če sep 06, 2007 10:51 pm

Rottie je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

Hmm, torej se nebi smel ustavit pred rdečo lučjo na semaforju? Ali ti trdiš to, ker za moje pojme jaz razberem točno to. Od kdaj se pa ne smem ustavit pred rdečo lučjo na semaforju.

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Napisal/-a Aichi Če sep 06, 2007 10:59 pm

UStavit se moraš že pr rumeni!
Mimogrede, sem pa opzail, da folk ne pizdi več, če zbremzaš ko se rumena pržge, pač pa so vdani v usodo. :)

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Napisal/-a Rottie Če sep 06, 2007 11:18 pm

nebivedu je napisal/-a:
Rottie je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

Hmm, torej se nebi smel ustavit pred rdečo lučjo na semaforju? Ali ti trdiš to, ker za moje pojme jaz razberem točno to. Od kdaj se pa ne smem ustavit pred rdečo lučjo na semaforju.

Ustavit moraš normalno, ne sunkovito, da povzročiš s tem nesrečo. Pri tem sta oba kriva. Ti zaradi sunkovitega ustavljanja brez razloga ... in to še nalašč ... honda pa k ne drži varnostne. Oba bi morala dobit položnice (ti pa še sodnika zaradi namernega ogrožanja), če so že policaji tam okol strašili.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če sep 06, 2007 11:23 pm

Rottie je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
Rottie je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

Ustavit moraš normalno, ne sunkovito, da povzročiš s tem nesrečo. Pri tem sta oba kriva. Ti zaradi sunkovitega ustavljanja brez razloga ... in to še nalašč ... honda pa k ne drži varnostne. Oba bi morala dobit položnice (ti pa še sodnika zaradi namernega ogrožanja), če so že policaji tam okol strašili.

Kako brez razloga, če sem pa imel rdečo luč na semaforju - a si ti tak bebec da ne dojameš, da če imaš rdečo luč na semaforju se je treba ustavit pred semaforjem. Torej tam zabremzaš - tip pa ker ni imel varnostne razdalje je priletel na kljuko. Tukaj je izključno njegova krivda. Tudi če bi zablokiral gume in brez smernika zavil v stransko cesto, nebi bil jaz kriv - sam bi s tem naredil manjši prekršek - nisem dal smernika, tisti zadaj pa bi dobil kazen za premajhno razdaljo in za povzročitev nesreče.

Pejt raj izpit za avto delat še enkrat, tega, ki ga imaš, pa odnesi na upravno enoto in povej da nisi sposoben voziti avtomobila. Al ga pa vrni tistemu, od katerega si ga kupil.

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Napisal/-a Rottie Če sep 06, 2007 11:28 pm

nebivedu je napisal/-a:
Rottie je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
Rottie je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

Kako brez razloga, če sem pa imel rdečo luč na semaforju - a si ti tak bebec da ne dojameš, da če imaš rdečo luč na semaforju se je treba ustavit pred semaforjem. Torej tam zabremzaš - tip pa ker ni imel varnostne razdalje je priletel na kljuko. Tukaj je izključno njegova krivda. Tudi če bi zablokiral gume in brez smernika zavil v stransko cesto, nebi bil jaz kriv - sam bi s tem naredil manjši prekršek - nisem dal smernika, tisti zadaj pa bi dobil kazen za premajhno razdaljo in za povzročitev nesreče.

Pejt raj izpit za avto delat še enkrat, tega, ki ga imaš, pa odnesi na upravno enoto in povej da nisi sposoben voziti avtomobila. Al ga pa vrni tistemu, od katerega si ga kupil.

Ti pa nazaj v gozd vozit, k po cesti očitno ne znaš. :!: Pa nazaj v prvi razred se pojdi učit brat, k ti tut ne gre. Sem ti lepo napisal, da se ne smeš ustavljat brez razloga sunkovito, ne da se ne smeš ustavit na rdeči luči.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če sep 06, 2007 11:34 pm

Rottie je napisal/-a:Ti pa nazaj v gozd vozit, k po cesti očitno ne znaš. :!: Pa nazaj v prvi razred se pojdi učit brat, k ti očitno ne gre. Sem ti lepo napisal, da se ne smeš ustavljat brez razloga sunkovito, ne da se ne smeš ustavit na rdeči luči.

Prvo moraš vedet pomen besedne zveze "brez razloga". Jaz sem imel razlog, da se ustavljam - rdeča luč na semaforju. Torej zaviral nisem brez razloga. Brez razloga bi bilo, če bi zablokiral gume sredi ceste in bi mi b****r priletel v rit.

Pa še nekaj je važno - oddaljenost od semaforja.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če sep 06, 2007 11:36 pm

Prosim da odgovoriš na to vprašanje - ali je ustavljanje pred križiščem v katerem imaš rdečo luč, ustavljanje brez razloga?

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če sep 06, 2007 11:39 pm

Sicer se res ne mislim vmešavat tukaj, ampak nekaj je dejstvo - semaforja ne vidi le prvovozeči v koloni, temveč tudi drugi, tretji in četrti... v koloni. Zorni kot je enostavno dovolj velik. Drugo je, če je prvovozeči s tovornjakom ali avtobusom. Preglednost pa je seveda odvisna tudi od razdalje med avti.
Torej je vsak v koloni dolžan gledat tudi na semafor in pričakovat da bo voznik pred njim zaviral, če se mu prižge rumena oziroma rdeča.
Zadnjič spremenil sebaveh, dne Če sep 06, 2007 11:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če sep 06, 2007 11:41 pm

fantje ne se v take podrobnosti spuščat no...bv se kregat...rdeča luč ni razlog ampak je ukaz da se ustaviš :P :twisted:
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov