gustelj je napisal/-a:
Eh, joj .... Se ti vidi, da te mama še ni odstavila od cuclja.
Nam pripada .., naj zgradijo ..., ne mene kaznovati ......, oni bi morali ..., oni naj ...
In ti seveda predlagaš naj zgradijo neprofitno dirkališče ??? Nekdo naj da recimo da 10 M €, ki naj ležijo tam za devetimi gorami in devetimi vodami, da se boš ti lepo zabaval in to še s popustom 30% od neprofitne vstopnine ?!?!
Če imaš denar za pleh in bencin, ga boš imel še za posledice tvojih dejanj.
Odrasti že!
ejga a maš ti kake komplekse

, nisem nič rekel da pripada. Poudarjam žalostno je da ga nimamo! Kar se mene samega tiče mi ni težko plačati tudi 100%, al pa kakšen trackday na grobniku. Kakšne posledice mojih dejanj??? Ti si ena sama teorija, na cesti pa ne gledaš veliko naokoli se mi zdi, glede na to da ti je jasno vse kar kje piše očitno pa se ne zavedaš kaj se dogaja po cestah

Če maš merilnik za temparaturo in lekadol doma še ne pomeni da si zdravnik, če razumeš .

In ne vem od kje ti ideja da js tukaj postam za lasten interes :P Js mam do grobnika ne daleč :P glede neprofitne vstopnine, bi bila ta primerna če ne bi bili sposobni spackati nekih normalnih cen. Kaj ti misliš, da ima vsak denar da bo dal 150 eur za to da se pelje 5-10 krogov po pisti, potem pa je že konec z gumami na pisti ponavadi

Lahko bi ti malo odrastel in širše pogledal na problem, kot pa skozi črke na papirju se ti ne zdi
ne mene kaznovati pa ne razumem čisto

A je kdo rekel da si ne zasluži kazni če kaj narobe naredi.
Da ti povem čisto iz realne prakse. Plačal sem leto in pol nazaj takratnih 15.000 tolarjev takoj drug dan ker sem pripeljal 67 namesto 40. Pa še to nisem vedel, da je omejitev 40. Mislil sem da je 50, toda mlad neumen kakorkoli ustavili so me. Plačal sem in od takrat dalje še nisem plačal kazni za "speeding" v naselju. Vzrok? Škoda denarja za policaje? Niti ne? Imel sem srečo v nesreči da sem naletel na starega policaja, ki me je nahrulil kot da mi je najmanj oče, da če sem malo zmešan omejen, če mislim da bo kaka ženska tako v avto padla? Je reku edin kdo bo pod avto odletu, pol pa 40 let ne boš spal

Rezultat: Vožnja po naselju na zgornji meji omejitve in s pogledi povsod levo desno, ker imamo tako kulturo pešačenja da skačemo po cesti kot opice po živalskem vrtu.
Zatorej gustelj ne pretiravaj, če se ne poznava. Če sem bil kriv sem še zmeraj plačal
Kar se tiče pa oni bi morali....oni naj je pa čisto na mestu. oni bi morali ŠTUDIRATI VEČ...Oni naj KAJ NAREDIJO ZA DEJANSKO VARNOST