Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kaj meniš o novem Zakonu o varnosti cestnega prometa?

Zakon je povsem napačen - na referendumu bi glasoval proti
86
54%
Zakon ni dovolj dober - na referendumu bi glasoval proti
39
25%
Zakon je dovolj dober - na referendumu bi glasoval za
4
3%
Zakon je dovolj dober - sem proti referendumu
4
3%
Zakon ni dovolj dober - a sem proti referendumu
10
6%
Zakon ni dober, a ne bi šel na referendum
5
3%
Zakon je dober, a ne bi šel na referendum
1
1%
Ne poznam
9
6%

Skupaj glasov : 158

gustelj
Novinec

Napisal/-a gustelj Ne mar 16, 2008 2:31 pm

Psepi je napisal/-a:Moj predlog bi bil takoj neprofitno dirkališče, katero bi se plačalo le toliko da se pokrije stroške vzdrževanja, postaviti pa bi ga morali sredi ogromnega travnika in poravnat ob cestno površino , tako da če te ven odnese da ne potolčeš celga avta a se še vseeno zavedaš kaj bi taka situacija prinesla v prometu ;) Pa še rizični skupini od 18-24 bi narihtal da imajo vsaj 30% popusta, da bi jih spodbudili kje se dela kaj... Samo naši se ne morejo prisiliti za neprofitno stvar pa čeprav zavoljo boljših razmer :?

Eh, joj .... Se ti vidi, da te mama še ni odstavila od cuclja.
Nam pripada .., naj zgradijo ..., ne mene kaznovati ......, oni bi morali ..., oni naj ...
In ti seveda predlagaš naj zgradijo neprofitno dirkališče ??? Nekdo naj da recimo da 10 M €, ki naj ležijo tam za devetimi gorami in devetimi vodami, da se boš ti lepo zabaval in to še s popustom 30% od neprofitne vstopnine ?!?!

Če imaš denar za pleh in bencin, ga boš imel še za posledice tvojih dejanj.
Odrasti že!

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Ne mar 16, 2008 2:51 pm

gustelj je napisal/-a:
Nam pripada .., naj zgradijo ..., ne mene kaznovati ......, oni bi morali ..., oni naj ...
In ti seveda predlagaš naj zgradijo neprofitno dirkališče ??? Nekdo naj da recimo da 10 M €, ki naj ležijo tam za devetimi gorami in devetimi vodami, da se boš ti lepo zabaval in to še s popustom 30% od neprofitne vstopnine ?!?!

Odrasti že!

ejga a maš ti kake komplekse :lol: , nisem nič rekel da pripada. Poudarjam žalostno je da ga nimamo! Kar se mene samega tiče mi ni težko plačati tudi 100%, al pa kakšen trackday na grobniku. Kakšne posledice mojih dejanj??? Ti si ena sama teorija, na cesti pa ne gledaš veliko naokoli se mi zdi, glede na to da ti je jasno vse kar kje piše očitno pa se ne zavedaš kaj se dogaja po cestah :roll: Če maš merilnik za temparaturo in lekadol doma še ne pomeni da si zdravnik, če razumeš .;) In ne vem od kje ti ideja da js tukaj postam za lasten interes :P Js mam do grobnika ne daleč :P glede neprofitne vstopnine, bi bila ta primerna če ne bi bili sposobni spackati nekih normalnih cen. Kaj ti misliš, da ima vsak denar da bo dal 150 eur za to da se pelje 5-10 krogov po pisti, potem pa je že konec z gumami na pisti ponavadi ;) Lahko bi ti malo odrastel in širše pogledal na problem, kot pa skozi črke na papirju se ti ne zdi :?:

ne mene kaznovati pa ne razumem čisto :lol: A je kdo rekel da si ne zasluži kazni če kaj narobe naredi.

Da ti povem čisto iz realne prakse. Plačal sem leto in pol nazaj takratnih 15.000 tolarjev takoj drug dan ker sem pripeljal 67 namesto 40. Pa še to nisem vedel, da je omejitev 40. Mislil sem da je 50, toda mlad neumen kakorkoli ustavili so me. Plačal sem in od takrat dalje še nisem plačal kazni za "speeding" v naselju. Vzrok? Škoda denarja za policaje? Niti ne? Imel sem srečo v nesreči da sem naletel na starega policaja, ki me je nahrulil kot da mi je najmanj oče, da če sem malo zmešan omejen, če mislim da bo kaka ženska tako v avto padla? Je reku edin kdo bo pod avto odletu, pol pa 40 let ne boš spal ;) Rezultat: Vožnja po naselju na zgornji meji omejitve in s pogledi povsod levo desno, ker imamo tako kulturo pešačenja da skačemo po cesti kot opice po živalskem vrtu.

Zatorej gustelj ne pretiravaj, če se ne poznava. Če sem bil kriv sem še zmeraj plačal ;)

Kar se tiče pa oni bi morali....oni naj je pa čisto na mestu. oni bi morali ŠTUDIRATI VEČ...Oni naj KAJ NAREDIJO ZA DEJANSKO VARNOST :!:

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Ne mar 16, 2008 4:11 pm

Dirkališče pri nas ni realno, enostavno ni terena za to. Kjer koli ga boš postavil, boš nekoga motil s hrupom, v gosto poseljenih območjih bi bilo zemljišče smešno drgao, ve redko poseljenih območjih pa okoljsko zaščiteno, pa smo tam. Ne bo se to zgodilo pri nas, četudi se najde investitor. Tudi škoda narave za kaj takega.

BBoss, torej je zate tudi debata o klimatskih spremembah ena velika kapitalistična zarota. Dragi BBoss, res da so temperature v zgodovini nihale, vendar še nikoli se niso spremenile tako hitro, takorekoč v eni sekundi, če merimo v zemeljskem času. Temperaturni šok, ki ga Zemlja še ni videla, razen ob padcu kakega meteorita.

Slika

Na desnem koncu zgornje skale je videti, kako je na Zemljo padel meteorit z imenom človek.

Tako kot je že rekel Gustelj, ste kot alkoholiki, ki razpravljajo o protialkoholnem zakonu.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne mar 16, 2008 4:11 pm

BBoss je napisal/-a:Mogoče se ne zavedate, da smo v 70 in 80 letih prejšnjega stoletja dihali v mestih slabši zrak, kot danes samo tega se nismo zavedali. Smog je bil na višjem nivoju kot danes, ko so avtomobili čedalje čistejši (še bolj bodo ko bo do prešli na alternativne vrste pogona): Še dimnike bo treba opremiti s katalizatorji oziroma filtri pa bomo na dobri poti, k čistejšemu ozračju a naravnim temperaturnim spremembam se bomo težko izognili pa če vsi zdele naredimo kolektivni samomor.

Za tiste, ki se jim še da brati pa mogoče še to - Še pred kratkim sta bila največja krivca za globalno segrevanje povečana vsebnost metana (živinoreja) in CO2-ja v atmosferi. No zdaj pa so naenkrat ugotovili, dda metan v atmosferi ni obstojen in okoljevarstveniki so zdaj torej ratali pravi monoteisti saj so ostali pri svojem edinem bogu CO2-ju, ki je zanimivo "hrana" za rastline. Kaj torej, raje pogozdimo kakšna neuporabljena področja pa smo naredili več, kot z vsemi prepovedmi in izganjenjem hudičev (kdo je hudič sem napisal zgoraj).

Hočem dokaz, da CO2 vpliva na globalno segrevanje!!!

Ker ga nimaš in ga tudi ne boš dobil, ti predlagam, da si ogledaš tole, kjer imaš razloženo vse o tem kako je nastal mit o CO2 in globalnem ogrevanju.
http://www.torrentchannel.com/torrent-files/environment/The_Great_Global_Warming_Swindle.torrent

Ampak ta mit je BUSTED!!!
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Ne mar 16, 2008 4:21 pm

gustelj je napisal/-a:
Psepi je napisal/-a:Moj predlog bi bil takoj neprofitno dirkališče, katero bi se plačalo le toliko da se pokrije stroške vzdrževanja, postaviti pa bi ga morali sredi ogromnega travnika in poravnat ob cestno površino , tako da če te ven odnese da ne potolčeš celga avta a se še vseeno zavedaš kaj bi taka situacija prinesla v prometu ;) Pa še rizični skupini od 18-24 bi narihtal da imajo vsaj 30% popusta, da bi jih spodbudili kje se dela kaj... Samo naši se ne morejo prisiliti za neprofitno stvar pa čeprav zavoljo boljših razmer :?

Odrasti že!

sj smo že mel fino dirkališče (mobikrog), sicer je blo bolj za motorje sam je prou fajn laufal...pa so ga itak kreteni moral zapret
tist k*** k so ga pa zdj postavl pr krškemu pa itak ni za nikamor
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne mar 16, 2008 4:55 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Slika

Na desnem koncu zgornje skale je videti, kako je na Zemljo padel meteorit z imenom človek.

in kaj si s tem dokazal? a zemlja obstaja 2000let al kaj?

zemlja nas bo vse prezivela brez kakrsnegakoli problema, mi smo pa tut prilagodljivi tko da se bomo v prihodnosti pac morali navaditi na onesnazenje. tudi zato ker je vsako resno zmanjsanje onesnazenosti ena velika iluzija in sanjarjenje okoljevarstvenikov. onesnazenost, topla greda in podobno je brez najmanjsega dvoma nasa prihodnost.

sploh pa vsak nej se pr seb najprej uprasa kok pripomore k onesnazevanju okolja.
ce bi vsak dosledno pazil kaj odlaga kam in kje konca recimo rabljeno olje, bi to naredilo precej vecjo ralziko kot ce zaprejo ljubljano za smrduhe dizelaske.

kar se proge in njene nerealnosti v sloveniji tice, je to en navaden BS.
VSE se da ce se hoce in ce je interes. ljudi moti marsikaj, pa to se ne pomeni da zato tega nebo. mene naprimer blazno moti zvonenje cerkve ampak prekleta zadeva se zmeraj stoji na hribu. nazalost pri nas cerkve niso lesene..

jasno je da bi se zrtve na cestah zmanjsale, ker bi se lahko potreba po gonjenju manifestirala na progi namesto na cesti.
ce bi iz tega naredili javno promocijo in podporo, kot jo imajo skoraj vsi drugi sporti v tej nasi drzavici, bi to BREZ DVOMA pripomoglo k prometni varnosti v sloveniji.

recimo tudi ko je bil se mobikrog, so iz drzavnih krogov letela sama polena namesto da bi se zadeva podprla in nadgradila v neko povprecno progo.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne mar 16, 2008 7:10 pm

nebivedu je napisal/-a:
BBoss je napisal/-a:Mogoče se ne zavedate, da smo v 70 in 80 letih prejšnjega stoletja dihali v mestih slabši zrak, kot danes samo tega se nismo zavedali. Smog je bil na višjem nivoju kot danes, ko so avtomobili čedalje čistejši (še bolj bodo ko bo do prešli na alternativne vrste pogona): Še dimnike bo treba opremiti s katalizatorji oziroma filtri pa bomo na dobri poti, k čistejšemu ozračju a naravnim temperaturnim spremembam se bomo težko izognili pa če vsi zdele naredimo kolektivni samomor.

Za tiste, ki se jim še da brati pa mogoče še to - Še pred kratkim sta bila največja krivca za globalno segrevanje povečana vsebnost metana (živinoreja) in CO2-ja v atmosferi. No zdaj pa so naenkrat ugotovili, dda metan v atmosferi ni obstojen in okoljevarstveniki so zdaj torej ratali pravi monoteisti saj so ostali pri svojem edinem bogu CO2-ju, ki je zanimivo "hrana" za rastline. Kaj torej, raje pogozdimo kakšna neuporabljena področja pa smo naredili več, kot z vsemi prepovedmi in izganjenjem hudičev (kdo je hudič sem napisal zgoraj).

Hočem dokaz, da CO2 vpliva na globalno segrevanje!!!

Ker ga nimaš in ga tudi ne boš dobil, ti predlagam, da si ogledaš tole, kjer imaš razloženo vse o tem kako je nastal mit o CO2 in globalnem ogrevanju.
http://www.torrentchannel.com/torrent-files/environment/The_Great_Global_Warming_Swindle.torrent

Ampak ta mit je BUSTED!!!

Tukaj si pa 100% citiral napačnega - verjetno si mislil Joie-a, ker kot vidiš nisem pristaš izmišljene teorije o CO2-ju kot povzročitelju globalnega segrevanja.

Zadeva je ravno obratna Globalno segrevanje naknadno povzroča dvig CO2-ja in to so zgodovinska dejstva. In kaj povzroča globalno segrevanje? Prvenstveno je to sončna aktivnost tukaj pa ljudje in naši avti in industrija sigurno nismu udeleženi.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne mar 16, 2008 7:34 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:BBoss, torej je zate tudi debata o klimatskih spremembah ena velika kapitalistična zarota. Dragi BBoss, res da so temperature v zgodovini nihale, vendar še nikoli se niso spremenile tako hitro, takorekoč v eni sekundi, če merimo v zemeljskem času. Temperaturni šok, ki ga Zemlja še ni videla, razen ob padcu kakega meteorita.

Dragi Joie, prosim ne bit tako naiven in verjet vsemu kar ti servirajo in servirajo ti z namenom. Tudi mediji pridno pomagajo saj se na katastrofah oziroma napovedih le teh prav mastno služi. Tudi določeni znanstveniki pridno izkoriščajo to famo saj se t.i. global warnimg odlično prodaja in raziskave na tem področju se bogato financirajo. V zadnjih 15-20 letih se je financiranje climatoloških raziskav povečalo za več kot 10 krat. :shock: :shock:

Drugače ti pa predlagam, da si sam malo pogledaš različne espekte in se sam dokoplješ do resnice. Poglej zadevo širše in ne ozko v stilu gromovnikov, ki grozijo kako bomo vsi pocrkali, če ne bomo plačevali okoljske dajatve in dodatne davke na izpuhe CO2-ja. Aha, če bomo dovolj dajatev plačali se bodo pa razmere torej uredile?

In da, global warming je ena velika zarota... tako kot se boste nekateri starejši spomnili "groznih" napovedi v 70-ih letih prejšnjega stoletja, ko so govorili o ohladitvi in novi ledeni dobi. Takrat je namreč že skoraj 4 desetletja povprečna temperatura padala.

Pa še to potem pa neham --- 80% dviga temperature v zadnjih 150 letih (od konca t.i. male ledene dobe) se je zgodilo do leta 1940. Od takrat pa do danes je pa le še 20% dviga te temperature. Govorimo o obdobju 150 let in ravno takšno obdobje je bilo med srednjeveško toplo dobo predno je ta prišla v svoje nasprotje imenovano mala leden doba. Poglej si zgodovino prosim... resno govorim, vse je zapisano in nič si ne zmišljujem.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Ne mar 16, 2008 7:59 pm

Ja, in Armstrong ni pristal na Luni, Bin Laden dela za CIO in Slovenci smo Veneti, kajne?

Voith je napisal/-a:kar se proge in njene nerealnosti v sloveniji tice, je to en navaden BS.
VSE se da ce se hoce in ce je interes. ljudi moti marsikaj, pa to se ne pomeni da zato tega nebo. mene naprimer blazno moti zvonenje cerkve ampak prekleta zadeva se zmeraj stoji na hribu. nazalost pri nas cerkve niso lesene..

Še en dokaz, da si se rodil v sovražni betonski džungli daleč od narave in dobrih ljudi. Cerkve stojijo že 1000 in več let, preživele so požare, potrese, Turke, komuniste in bodo tudi tebe, Josip Visarionovič.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne mar 16, 2008 8:31 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Ja, in Armstrong ni pristal na Luni, Bin Laden dela za CIO in Slovenci smo Veneti, kajne?

za armstronga nevem ampak to da je bin laden delal za cio je DEJSTVO. in ce je delal za cio, kdo pravi da ne dela se zmeraj? cia ni neka odprta organizacija kjer se vse ve glih.

Joie de vivre! je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:kar se proge in njene nerealnosti v sloveniji tice, je to en navaden BS.

Še en dokaz, da si se rodil v sovražni betonski džungli daleč od narave in dobrih ljudi. Cerkve stojijo že 1000 in več let, preživele so požare, potrese, Turke, komuniste in bodo tudi tebe, Josip Visarionovič.

mogoce res stojijo 1000let sam to ne pomen da bojo stale vecno.
smrt ali konec, je naraven del vsega izpostavljenega casu. in cerkev koncu nebo usla ne skrbi.
ko bojo cerkve in RKC odmrle, bo prislo nekaj lepsega manj grabezljivega, stavim.

in se nekej, vidm da mas obcutek da si najbolj pameten in najbolj razgledan clovek pod soncem, no naj te razsvetlim in ti povem da temu ni tako in da si kot pravis dober naiven clovek s podezelja. no v sovrazni betonski dzungli ljudje sluzijo na najbolj neverjetne nacine in en izmed nacinov je da lazejo in strasijo ljudi, zato da jih potem molzejo za denar. ta sistem zastrasevanja z lazmi kot so teroristi in whatnot, je sploh popularen zadnje case.

stavim da ti je to nekaj novega.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Ne mar 16, 2008 8:34 pm

se vama ne zdi da tale kreg ne paše v temo
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne mar 16, 2008 8:49 pm

gasperozimek je napisal/-a:se vama ne zdi da tale kreg ne paše v temo

se ti zdi da se kdo krega? meni se ne zdi.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Ne mar 16, 2008 8:50 pm

Voith je napisal/-a:mogoce res stojijo 1000let sam to ne pomen da bojo stale vecno.
smrt ali konec, je naraven del vsega izpostavljenega casu. in cerkev koncu nebo usla ne skrbi.
ko bojo cerkve in RKC odmrle, bo prislo nekaj lepsega manj grabezljivega, stavim.

Saj tvoje napovedi so se že uresničile. Leta 1900 je bilo v Sloveniji še 90% vernih katolikov, danes jih je morda še 30% in naprej izumirajo. In svet je res lepši. Ljudje se grebejo kot še nikoli, ločitev in družinske nesreče toliko kot še nikoli, otrok še nikoli tako malo, narod še nikoli tako nesrečen in depresiven, okolje še nikoli tako zjebano itd.

Davno nazaj sem razmišljal podobno kot ti, a bolj kot gledam ta tvoj prelepi betonski svet, bolj postajam nazadnjaški.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne mar 16, 2008 8:54 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:mogoce res stojijo 1000let sam to ne pomen da bojo stale vecno.

Saj tvoje napovedi so se že uresničile. Leta 1900 je bilo v Sloveniji še 90% vernih katolikov, danes jih je morda še 30% in naprej izumirajo. In svet je res lepši. Ljudje se grebejo kot še nikoli, ločitev in družinske nesreče toliko kot še nikoli, otrok še nikoli tako malo, narod še nikoli tako nesrečen in depresiven, okolje še nikoli tako zjebano itd.

Davno nazaj sem razmišljal podobno kot ti, a bolj kot gledam ta tvoj prelepi betonski svet, bolj postajam nazadnjaški.

In cerkev naj bi to vse popravila po tvoje..oziroma bolje rečeno vrnitev k cerkvi?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Ne mar 16, 2008 9:04 pm

Ne, k njenim osnovnim načelom pa bi bilo več kot dovolj.

Se opravičujem za zastranitev.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne mar 16, 2008 9:10 pm

Se opravičujem za off tudi jaz...

Ja k osnovnim načelom ja, sam problem je da so se tudi ta sprevrgla.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne mar 16, 2008 9:22 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Saj tvoje napovedi so se že uresničile. Leta 1900 je bilo v Sloveniji še 90% vernih katolikov, danes jih je morda še 30% in naprej izumirajo. In svet je res lepši. Ljudje se grebejo kot še nikoli, ločitev in družinske nesreče toliko kot še nikoli, otrok še nikoli tako malo, narod še nikoli tako nesrečen in depresiven, okolje še nikoli tako zjebano itd.

mislm da to ni posledica odmiranja cerkve, prej bi rekel da je to posledica mtv mladine ki je odrasla in pa nasplosno vseh medijev ki nas konstantno filajo samo z slabimi dogodki ki se dogajajo po svetu nikakor pa ne z dobrimi. umori nesrece in jerry springer.. super mesanica. potem pa se dogajajo stvari po sistemu shit in shit out. ce ves svet konstantno hipnotiziras z nesrecami umori in jerry springerjem, nemores ravno pricakovati da se bo ponovila hipijada..

cerkev sama po sebi je ustanova vsega slabega skupaj v koncentratu, samo krscanstvo pa je ok v osnovi. kristjani so ok ce se drzijo svojih zapovedi.

btw: osebno ne gledam televizije ze vec kot 4 leta, ker je enostavno sam bullshit nonstop. hvala lepa, si rajs kar me zanima z neta potegnem in gledam.
Zadnjič spremenil Voith, dne Ne mar 16, 2008 9:34 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne mar 16, 2008 9:22 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Ja, in Armstrong ni pristal na Luni, Bin Laden dela za CIO in Slovenci smo Veneti, kajne?

No ker ne vemo, bomo pa malo zmetali hruške, jabolka in slive v isto gajbo. Samo z namenom prikriti neznanje, a ne?

A mogoče znaš vsaj našteti kateri so najpogostejši plini v atmosferi in kateri so t.i. toplogredni plini? Kakšen je delež le teh oziroma, kakšen je delež CO2-ja med temi?

Ma sej ni treba odgovor, pač misli si svoje, lahko tud rečeš da je BBoss k****n (ne bom zameril ;) )... mogoče se je pa vsaj še nekomu porodil kanček dvoma, mogoče bo pa kdo še kaj pogledal in prebral.

Lako pa živimo svoja mala življenja naprej in vedno verjamemo vsemu s čimer nas pitajo. Sigurno je lažje tako, brez da bi se obremenjeval še z dilemo a je nekaj res ali ne.

Uporabniški avatar
FoxTer
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a FoxTer Ne mar 16, 2008 9:34 pm

BBoss je napisal/-a:No ker ne vemo, bomo pa malo zmetali hruške, jabolka in slive v isto gajbo. Samo z namenom prikriti neznanje, a ne?

Mater, to bo pa super sadjevec :D

Fantje, lepši jutri je že na obzorju !
Pravkar prebiram razlago za "obzorje"... To je tista točka , kjer se stikata nebo in zemlja, ter, bolj kot se ji približujemo(tej točki), bolj se nam odmika....

A lahko kdo pove, kaj je z dirkališčem v Logatcu ? A je zaprtega tipa ?

lep pozdrav
My dream: Ford Mustang Shelby GT500

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Ne mar 16, 2008 9:42 pm

FoxTer je napisal/-a:
BBoss je napisal/-a:No ker ne vemo, bomo pa malo zmetali hruške, jabolka in slive v isto gajbo. Samo z namenom prikriti neznanje, a ne?

Mater, to bo pa super sadjevec :D

Fantje, lepši jutri je že na obzorju !
Pravkar prebiram razlago za "obzorje"... To je tista točka , kjer se stikata nebo in zemlja, ter, bolj kot se ji približujemo(tej točki), bolj se nam odmika....

A lahko kdo pove, kaj je z dirkališčem v Logatcu ? A je zaprtega tipa ?

lep pozdrav

Ja tista cesta ki je okrog, je odprta zmeraj, vsaj bla je (to je tam, kjer so običajno boksi,...) Tisto notri, kjer je pa prav msotek narejen je pa zaprto kao (ni dejanskih vrat, al jih vsaj ni blo nazadnje ko sem jaz bil tam).
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov