STENTOR je napisal/-a:Jaz sem podal svoje mnenje in mi je malo mar vkolikor ga nekateri ne prenesete. To ali je čefursko pohvalit golfa je stvar tvoje slabe razumljivosti Wink Želel sem le povedat, da se nikoli ni mogel, se ne more sedaj in se žal pa naj vam gre še toliko v nos nikoli ne bo mogel primerjat en japonc enakega razreda z golfom. Žal.
el_diablo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:vsak ma svoj okus in denarnico...
in točno to enim še ni potegnilo,po šestnajstih straneh debate.itak se pa komentarji samo ponavljajo,in se vsake 3 strani krega o isti stvari,še sodelujoči so skoraj vsi isti![]()
![]()
![]()
STENTOR je napisal/-a:Jaz sem podal svoje mnenje in mi je malo mar vkolikor ga nekateri ne prenesete. To ali je čefursko pohvalit golfa je stvar tvoje slabe razumljivostiŽelel sem le povedat, da se nikoli ni mogel, se ne more sedaj in se žal pa naj vam gre še toliko v nos nikoli ne bo mogel primerjat en japonc enakega razreda z golfom. Žal
~toMmy~ je napisal/-a:Zame golf ni turoben in temačen... mislim kritiziraš mnenje da je golf najboljši in greš v drugo skrajnost. Mazda 3 ma pa zabaviščni park included? Bodimo realni.
STENTOR je napisal/-a:Jaz sem podal svoje mnenje in mi je malo mar vkolikor ga nekateri ne prenesete. To ali je čefursko pohvalit golfa je stvar tvoje slabe razumljivostiŽelel sem le povedat, da se nikoli ni mogel, se ne more sedaj in se žal pa naj vam gre še toliko v nos nikoli ne bo mogel primerjat en japonc enakega razreda z golfom. Žal
~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Zame so recimo turobne i dolgočasne toyote, pa so nekomu tudi všeč. In golf oz. VW ima tudi ogromno ljubiteljev, ki menimo da je zanimiv in še kaj povrhu. Nekateri imamo radi "Das Auto" z razlogom, ne pa zato ker smo kmeti!
simply je napisal/-a:Zakaj se Golfa VI ne primerja z Mazdo 3.
Zakaj vsi primerjate z Mazdo 6?
Gledate ceno?
Ali lahko Mazda konkurira samo z avtomobilom, ki je razred višje?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov