dask je napisal/-a:Je pa zanimivo tudi to, da je situacija med Kranjem in Ljubljano bila dosti boljša?? Sicer se ne vozim dnevno na tej relaciji, prej enkrat do dvakrat tedensko, ampak vedno je najslabše med Ljubljano in Celjem.
kolesar je napisal/-a:samo 11 točk, to ne morš verjet...
http://www.policija.si/images/stories/Preventiva/PrometnaVarnost/posnetki/090813-Stranice_PUCE.wmv
Patrik_A3 je napisal/-a:jaz bom pa dodal samo ta videotudi z prstom skozi okno,za voznika pred tabo je ena izmed metod,da ti naredi prostor
:
http://www.youtube.com/watch?v=5xnYtrkeAvY
http://www.policija.si/images/stories/Preventiva/PrometnaVarnost/posnetki/090813-Stranice_PUCE.wmv
MrMatic je napisal/-a:Zanima me, ali paše bullbar na limuzino, zadaj mislim?![]()
V soboto lepo po šihtu(okol enajstih), se vsedem v avto, peljem proti Kranju iz Tržiča. Na hitri cesti pred mano avto, smo se lepo pelal mal čez 90km/h, kljub omejitvi 100. Kr naenkrat opazim avto za mano in limanje na rit. Cesta je bila prazna, a on raje za ritjo.
Dobro, nej ti bo sej bo kmalu AC, pa nej gre naprej, če me že noče prehiteti (cesta skoraj prazna). Pridemo na AC, takoj kokr se je dalo 140km/h. Nekaj časa mir potem pa spet na rit (lev pas prazen, na cesti jaz in on) in to pri 140km/h kokr sem jih mel po števcu. Kljub opozorilu(bremzanje, meglenka), po domače povedano, ni jebal.
Dobro, da sva se na križišču Polica, razšla, drugače bi mi "pisker obpru ".
Avto je bil pa Peugeot, mislim, da 207(5 vratni), tablce nismu vidu..
a_sist je napisal/-a:MrMatic je napisal/-a:Zanima me, ali paše bullbar na limuzino, zadaj mislim?![]()
V soboto lepo po šihtu(okol enajstih), se vsedem v avto, peljem proti Kranju iz Tržiča. Na hitri cesti pred mano avto, smo se lepo pelal mal čez 90km/h, kljub omejitvi 100. Kr naenkrat opazim avto za mano in limanje na rit. Cesta je bila prazna, a on raje za ritjo.
Dobro, nej ti bo sej bo kmalu AC, pa nej gre naprej, če me že noče prehiteti (cesta skoraj prazna). Pridemo na AC, takoj kokr se je dalo 140km/h. Nekaj časa mir potem pa spet na rit (lev pas prazen, na cesti jaz in on) in to pri 140km/h kokr sem jih mel po števcu. Kljub opozorilu(bremzanje, meglenka), po domače povedano, ni jebal.
v takih primerih (limanje na prazni avtocesti) jaz stopim s plina.... tako da hitrost enakomerno pada... in opazujem pri kateri hitrosti bo pacient šel mimo..
MrMatic je napisal/-a:Zanima me, ali paše bullbar na limuzino, zadaj mislim?![]()
Patrik_A3 je napisal/-a:
takrat mi je prekipelo in sem mu stisno konkretno na bremzo. šele potem je držal malo varnostne. sem samo čakal če bo počlo,ker čene pa bi ga potem s prve ko bi stopo z avta na goflo,prokleti m****n
sašo5 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:
takrat mi je prekipelo in sem mu stisno konkretno na bremzo. šele potem je držal malo varnostne. sem samo čakal če bo počlo,ker čene pa bi ga potem s prve ko bi stopo z avta na goflo,prokleti m****n
d****![]()
da...eno na goflo....on pa tebi "devetko" v tvojo goflo....
PS. a da bi pa malo pospešil ti pa ni na "možgane" prišlo
Patrik_A3 je napisal/-a:meni se je pred parimi dnevi na avtocesti,v tunelu neki m****n čisto na rit nabil. jaz sem se peljal malo nad 100km/h po levem pasu,ker na desni so bli tovornjaki. oni d**** pa se mi je čisto za rit nalimal,kljub temu da je vido,da ne moram it na desni pas . pol je že bil čisto na levi strani pri kraju pasa pa še vedno čisto za ritjo in takrat mi je prekipelo in sem mu stisno konkretno na bremzo. šele potem je držal malo varnostne. sem samo čakal če bo počlo,ker čene pa bi ga potem s prve ko bi stopo z avta na goflo,prokleti m****n
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov