xShorty je napisal/-a:Glede radarjev so pa mariborčani pri meni dobili pike ker so stopili skupaj in pokazali iztrebkom kako se gre in "potokli radarje"
V ljubljani ne bi noben zažgal radarja tiho bi bili ko ***** :P
Godward je napisal/-a:saj bilokoga volis je isto, sama gamad
esem je napisal/-a:Tudi zaradi takega neresnega razmišljanja smo tam, kjer smo! In to ne samo zato, ker se pošteni nočejo "dajat v zobe" pljuvalcem po vsem. Treba je vedet, kdaj in kam pljunit...
---------------------------
Me prav zanima, kako se bo končala revizija in če ne bo večjih napak, kar sicer dvomim, kako se bo cela zgodba nadaljevala.
Vseeno pa je težko razumet, od kje tak gnev proti Kangli. Saj ste ga sami izvolili, čeprav njegove rabote niso od včeraj. Da bi se kdo javil in rekel, da ga je volil (in mu je zdaj žal), je pa preveč sramotno?
DePalmo je napisal/-a:xShorty je napisal/-a:Glede radarjev so pa mariborčani pri meni dobili pike ker so stopili skupaj in pokazali iztrebkom kako se gre in "potokli radarje"
V ljubljani ne bi noben zažgal radarja tiho bi bili ko ***** :P
Meni je všeč to da so stopili skupaj, in tako kot praviš, ljubljančani oz. kdorkoli drug ne bo, drugače bi parlament že bil zravnan z zemljo.
Sicer pa, dvomim da so pomislili čigav denar bo šel za obnovo radarjev.
esem je napisal/-a:Me prav zanima, kako se bo končala revizija in če ne bo večjih napak, kar sicer dvomim, kako se bo cela zgodba nadaljevala.
Vseeno pa je težko razumet, od kje tak gnev proti Kangli. Saj ste ga sami izvolili, čeprav njegove rabote niso od včeraj. Da bi se kdo javil in rekel, da ga je volil (in mu je zdaj žal), je pa preveč sramotno?
MRV je napisal/-a:furby, gremo mi malo domače redarje malo "zažgat"
Doche je napisal/-a:poleg tega so ostali kandidati bli vsi bolj.. hja no.. nič kaj boljši.
_furby_ je napisal/-a:MRV je napisal/-a:furby, gremo mi malo domače redarje malo "zažgat"
jaz bi raje berlingota od redarjev, bi melo vec za goret
lancia hf je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:
Pri nas pa Cliota
A tudi tebe rdeč Clio moti
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov