Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Re: Radarji v Mariboru!

Napisal/-a MRV To nov 13, 2012 8:42 pm

furby, gremo mi malo domače redarje malo "zažgat"

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo To nov 13, 2012 9:13 pm

xShorty je napisal/-a:Glede radarjev so pa mariborčani pri meni dobili pike ker so stopili skupaj in pokazali iztrebkom kako se gre in "potokli radarje"
V ljubljani ne bi noben zažgal radarja tiho bi bili ko ***** :P

Meni je všeč to da so stopili skupaj, in tako kot praviš, ljubljančani oz. kdorkoli drug ne bo, drugače bi parlament že bil zravnan z zemljo.

Sicer pa, dvomim da so pomislili čigav denar bo šel za obnovo radarjev.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To nov 13, 2012 9:45 pm

O kakšni obnovi govorimo? Po toliko požganih radarjev še ni bilo enega iz Iskre, ki bi kazal kakršnekoli namene po sanaciji radarjev.Tud noben od požganih ni saniran/popravljan/karkoli. Mislim, da čakajo na razplet zgodbe. In ko/če se ugotovi sranje, potem ne bo nihče tega popravljal.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To nov 13, 2012 10:01 pm

OFF
Godward je napisal/-a:saj bilokoga volis je isto, sama gamad

Tudi zaradi takega neresnega razmišljanja smo tam, kjer smo! In to ne samo zato, ker se pošteni nočejo "dajat v zobe" pljuvalcem po vsem. Treba je vedet, kdaj in kam pljunit...

---------------------------

Me prav zanima, kako se bo končala revizija in če ne bo večjih napak, kar sicer dvomim, kako se bo cela zgodba nadaljevala.
Vseeno pa je težko razumet, od kje tak gnev proti Kangli. Saj ste ga sami izvolili, čeprav njegove rabote niso od včeraj. Da bi se kdo javil in rekel, da ga je volil (in mu je zdaj žal), je pa preveč sramotno?

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss To nov 13, 2012 10:39 pm

esem je napisal/-a:Tudi zaradi takega neresnega razmišljanja smo tam, kjer smo! In to ne samo zato, ker se pošteni nočejo "dajat v zobe" pljuvalcem po vsem. Treba je vedet, kdaj in kam pljunit...

---------------------------

Me prav zanima, kako se bo končala revizija in če ne bo večjih napak, kar sicer dvomim, kako se bo cela zgodba nadaljevala.
Vseeno pa je težko razumet, od kje tak gnev proti Kangli. Saj ste ga sami izvolili, čeprav njegove rabote niso od včeraj. Da bi se kdo javil in rekel, da ga je volil (in mu je zdaj žal), je pa preveč sramotno?

Odlično povedano in popolnoma se strinjam.

Uporabniški avatar
SuperVeloce
Novinec

Napisal/-a SuperVeloce To nov 13, 2012 10:46 pm

DePalmo je napisal/-a:
xShorty je napisal/-a:Glede radarjev so pa mariborčani pri meni dobili pike ker so stopili skupaj in pokazali iztrebkom kako se gre in "potokli radarje"
V ljubljani ne bi noben zažgal radarja tiho bi bili ko ***** :P

Meni je všeč to da so stopili skupaj, in tako kot praviš, ljubljančani oz. kdorkoli drug ne bo, drugače bi parlament že bil zravnan z zemljo.

Sicer pa, dvomim da so pomislili čigav denar bo šel za obnovo radarjev.

V Velenju se radarje strelja očitno :lol:
when in doubt, flat out

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To nov 13, 2012 11:10 pm

esem je napisal/-a:Me prav zanima, kako se bo končala revizija in če ne bo večjih napak, kar sicer dvomim, kako se bo cela zgodba nadaljevala.

Ne ni sramotno. Sem ga volil, ampak se nikjer ni omenjalo, da misli posiljevat mesto z radarji. :DDD poleg tega so ostali kandidati bli vsi bolj.. hja no.. nič kaj boljši. Sicer sem pa mnenja, da radari naj bodo, ampak tam kjer se res lahko zagotavlja varnost. Seveda ob predpostavki, da bi najprej porihtal kolovoze po Mariboru in vso semaforizacijo. Ker pač gledam iz tega vidika, da naj najprej poskrbi, da se lahko varno vozimo (solidne ceste) šele zatem naj se kaznuje nevarne voznike.

Aja pa verjetno ni vso to nasprotovanje samo zaradi radarjev, verjetno je to le pika na i vsem ostalim stvarem.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr nov 14, 2012 12:39 am

Kot sem že rekel - njegove rabote niso od včeraj. O tem se je pisalo že zdavnaj pred zadnjimi žup. volitvami. Morda bi lahko razmislil o svojih virih informacij, ki očitno niso ravno objektivni oz zanesljivi, vsaj če sklepam po tem, da sem kot nemariborčan vedel za te rabote in ga tudi zato ne bi nikoli volil. To sicer velja za vse, ki so tako presenečeni oz razočarani. Povedano bolj radikalno - če sem zlobno analitičen, vse skupaj spominja na "izdajo očeta".

Naloga profesionalnih politikov v Sloveniji - vsaj zdi se, da po mnenju večine le-teh - je nategnit volivce z lepimi obljubami, seveda skoraj vedno brez idej o načinu uresničevanja teh obljub (se še spomnite 100 (?) obljub o "dvigu" gospodarstva ipd - nikoli ni bilo povedano, kako?!), naloga "dobrih" volivcev pa je prepoznat gamad med njimi in volit take, ki so pošteni in imajo ideje. Tudi če nimajo možnosti zmage, bodo pa na naslednjih volitvah močnejši oz bodo z "izidom nad pričakovanji" nekaj povedali ostalim.

Sicer pa je pri teh radarjih ena zanimivost - zakaj jih je toliko skoncentriranih na kupu (Ptujska ipd?)? Mariborčani so jih itak takoj zvohali (eni tudi spohali :lol: ) in se prilagodili, to, da naj bi bili za varnost, itak tudi odpade. Zakaj torej toliko na kupu? Ena misel, ki se ob tem utrne, je ta, da so radarji oz predvsem kazni namenjeni predvsem nemariborčanom iz Slo in tujcem. Malo čudno, a možno - radarje oz mariborsko semaforizacijo naj bi plačali predvsem nemariborčani? Če bi to res bilo zadaj (morda je, zdi se eleganten načrt), se jim načrt očitno ni izšel.
Vsemu je botrovala netransparentnost posla in "marketinška" nesposobnost Kanglice.

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Sr nov 14, 2012 1:37 am

tujcem se kazni ne bi pošiljale...
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Sr nov 14, 2012 7:40 am

Zakaj tolko na kupu? Da če kerega vlovijo, da se jim te splača :D Veš kak je to fajn ko za 1 prekršek 3krat plača? :lol: Zato pa zaj Zoki sklepa biznis za Ljubljano, ker mu je Kanglica pokazal novo "tržno nišo" :mrgreen:

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Sr nov 14, 2012 9:58 am

MRV je napisal/-a:furby, gremo mi malo domače redarje malo "zažgat"

jaz bi raje berlingota od redarjev, bi melo vec za goret :twisted:
turbo inside

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Sr nov 14, 2012 2:30 pm

Doche je napisal/-a:poleg tega so ostali kandidati bli vsi bolj.. hja no.. nič kaj boljši.

Šerif Kangler je imel v tistem časovnem momentu to preklemansko srečo, da če bi tedanjim dokaj nesposobnim županskim kandidatom dal na mesto protikandidata opico, bi ljudje izvolili tudi ... opico. In četudi je bil Kangler tedaj že precej poznan po svojih "bistroumnostih" iz poslanskih klopi, so mu bila vrata Mestne občine Maribor na stežaj odprta.

Ker pa je marsikateri slovenski politik že davno ugotovil, da je kolektivni spomin povprečnega volivca na stopnji zlate ribice in napake iz (bližnje!) preteklosti pozabljaj(m)o čez noč, se ne bi nikakor čudil, da ne bi bil šerif Kangler izvoljen še v tretje. Maribor se bo s šerifovo pomočjo kmalu ponašal s kakšnim osveženim trgom ter na novo pobarvanim pročeljem sredi centra, na Lentu se bo feštalo, Zahotov NK Maribor se bo izkazal na kakšni lepi evropski tekmi, medtem pa se bo z VIP tribune drl šerif Kangler, ovit v vijoličast šal: "Maribooor, Maribooor!"; radarske ekskurzije s požiganjem pa se bo vesoljna Slovenija spomnila le še na tradicionalnem pustnem festivalu na Ptuju, ko se bodo pustniki prikazali z zelo "izvirno" temo ter se našemili v goreče radarje!
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr nov 14, 2012 4:53 pm

_furby_ je napisal/-a:
MRV je napisal/-a:furby, gremo mi malo domače redarje malo "zažgat"

jaz bi raje berlingota od redarjev, bi melo vec za goret :twisted:

Pri nas pa Cliota :evil:

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Sr nov 14, 2012 10:58 pm

chan,odlično povedano :lol:
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr nov 14, 2012 11:24 pm

peroRS je napisal/-a:

A tudi tebe rdeč Clio moti :mrgreen:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Če nov 15, 2012 11:48 am

-padel je še 11. po vrsti,tokrat ga je povozil tovornjak 8)
-nasvet moderatorja na valu 202,vozite striktno po predpisih in projekt bo propadel ;)
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če nov 15, 2012 12:39 pm

lancia hf je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

A tudi tebe rdeč Clio moti :mrgreen:

Srebrn pa res ;)
Zaenkrat me še ni dobil in upam da tako tudi ostane. To je najbolj učinkovit protest proti radarjem :mrgreen:

gdi
Novinec

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe nov 16, 2012 12:44 am

Facebook: Podiralcu radarja ponujajo denar in začenjajo akcijo "Strobimo ga vun"

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/d ... 1505850716

Radio Center o 11. padlem in 1. izruvanem radarju

http://picosong.com/3q8y/

:D

Slika

REPORTER MILAN - GOTOF JE! :D :D

http://soundcloud.com/reportermilan/rep ... n-gotof-je
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov