mkrizan je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam Renault Megane 2 1.9 dCi Dynamiq Lux. Letnik 2005 tisti model ko že ma halogenske luči not. Nabavil sem si Xenon Kit 6000k in me zanima če me lahko policaji kaj zajebavajo glede tega, ker sem malo bral po internetu in baje moraš met avtomatsko nastavljanje višine + pranje žarometov. Zdaj pa eni pravijo da ni potrebno, eni pa da vseeno JE treba meti homologirano..
mkrizan je napisal/-a:Pa ko mi bo to not dal torej rabim homologacijo al ne? Imam pa tale kit:
http://mcenter.si/Avto-moto/Xenon_osvet ... osvetlitev
mkrizan je napisal/-a:Kaj pa je torej potrebno narediti da bo snop tako kot je prikazan na prvi sliki? lepo vzporeden? Ker če sem prav razumel, je baje original xenonska luč od tega megana enaka tej ko je not.. torej zakaj bi snop bil drugačen? Pa še tole me zanima, kje se da dobiti avtomatsko nastavljanje višine in koliko stane
mkrizan je napisal/-a:Sem namestil Xenon kit pa je žarnca potrepnila in crknila v 2eh sekundah! NE KUPUJTE PREKO INTERNETA KITOV, KER NIKOLI NE VEŠ KAJ BOŠ DOBIL! Mehanik mi bo zdaj vse original zrihtal za 200€.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], spaceone in 7 gostov