Krazy je napisal/-a:Mene pa zanima kaj več o 25 W xenonu, ki naj bi svetil 2000 lumnov oz manj. Ali je res v EU, da pri taki svetlosti, samodejno uravnavanje višine snopa in pranje nista potrebna? Torej bo mnogo cenej serijsko kupiti xenon, kot je že pri nekaj modelih, verjetno pa bo tudi afterkamarket vgradnja lažja, cenejša in legalna? Ali že obstajajo kaki kiti ali celo luči s takšnim xenon-om? Hvala za info.
207sport je napisal/-a:Hej,
zanimam me, če kdo že ima take žarnice ali jih je že probal?
http://www.superstrela.com/katalog/led- ... msung.html
Chris27 je napisal/-a:1. S potegom ročke za umivanje vetrobranskega stekla se čez sekundo ali dve avtomatsko vklopijo tudi čistilci obeh žarometov. Ročko držiš in hkrati šprica tekočino na vetrobransko steklo in žaromete.
2. Xenonski žarometi imajo avtomatsko nastavljanje višine snopa - ob zagonu motorja sveti na armaturki posebna oranžna lučka - poglej v navodila.
3. Vpišeš v googla nissam quasqai owner's manual - kolikor gledam, je kar težko priti do njega.
Gosic je napisal/-a:Mene zanima, če kdo lahko predlaga kakšen dober kit, predvsem da se ga da kupiti preko slovenske strani ali preprosto v trgovini, skratka ebayi in podobno odpadejo... Potrebovali bi žarnico H1. Zanima me kaj je bolje: 6000K ali 8000K?
aljosakr je napisal/-a:Pozdravljeni.
Zanima me kakšen je postopek vgradnje xenon žarnic. Sedaj imam notri H1 žarnice.
Povedali so mi da rabim xenon žarnice D1S. Zdaj pa me zanima a rabim še kakšne posebne priključke iz priključkov H1.
Gledal sem use te priklučke ki so na D1S žarnicah in moji priključki ne pašejo na njih.
Prosim za pomoč ali nasvete kaj potrebujem.
Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov