Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: Telebani na cesti (Anketa)

Napisal/-a X-Hair So jan 26, 2013 10:36 am

X-Hair je napisal/-a:Sedaj morem dobiti še enega s smerokazom, ker je ravno debata o njih.

Ko ne iščeš, najdeš. Ta tudi drži kot pribita. :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=hnEFsJ7z ... e=youtu.be

IcEm4n je napisal/-a:"Nagradno" vprašanje: koliko € kazni si je prislužil voznik Xantie? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=wK6QIPf5 ... r_embedded

Zdej pa, kdo je tukaj bolj nor? Pa preden se oglasijo uporabniki, kateri še nimajo izpita, bi samo podejal, da nobenega ne zagovarjam na tem posnetku. Si bom pa dovolil in komentiral posnetek. Vse kar vidite, je samo posnetek. Če gremo brat članek (če obstaja) bodo voznika označili za grdega grdega. Mene pa pri vsem tem zanima kako je prišlo do tega. Zakaj? Tudi sam nedolgo nazaj doživel, ko me je policijski avtomobil ponoči v megli dohitel z veliko hitrostjo, se zalimal na rit in provociral. Očitno je mislil, da bomo dirkal. Pa sej ni noben problem, nej zaprejo cesto, počakamo dež (da bo bolj zanimivo) in se gremo dirkat. Z veseljem. Ne pa z otroškimi igricami provocirat voznike, potem pa pisat kazni. Otroški vrtec, ne pa varuhi pravice. Ne, ni me sprovociral, me pa že ma, da bi naslednjič potegnil.

Pa bom še tukaj vprašal za kakšen nasvet. Če bi se ustavil in mu omenil kaki zakon, bi bilo vse narobe. Tudi to že doživel. :huh: Namreč, mam jih pol falus že. Tam po grmovju se znajo skrivat in provocirat, to je za njih služba. A bo dovolj posnetek avtomobila? Pa a bo video sploh dokaz? Kamerca namreč ni A testirana po slo standardih, z ISO certifikatom in žegnom Gorenaka ter s posvetilom Urana. Posnetek sem pa itak dal v obdelavo v Holywood in so mi približali vozilo? :huh: . Da grem brez posnetka na postajo pa ni šans. Tam sem že v štartu obsojen na propad in potem bomo vsak teden štel sponke pa gledal nitke med rezervnimi žarnicami. In to se je zgodilo med stavko. In lanski incident ravno tako med stavko. Pa WTF? In ni bila provida, če ne bi bila stvar rešena v trenutku. Če bi se sam tega posluževal, sem 100%, da mi nebi ušla kazen za premajhno varnostno razdaljo, katera je bila za mnogoratnik 10 s strani policista.

daneb je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:"Nagradno" vprašanje: koliko € kazni si je prislužil voznik Xantie? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=wK6QIPf5 ... r_embedded

Koliko jo je res plačal, če sploh kaj in koliko je bil kaznovan za enako divjanje voznik ProVide? Divjanje je divjanje ne glede kdo divja. :twisted:

Jaz srčno upam, da je bil to ropar, katerega iščejo. Ma ropar je moral še vsaj dva umoriti, da so tako divjali 150 skozi naselje. Ma so budale al kaj? Na koncu pa ugotovimo, da pa samo eden, ker ni hotel vstavit ker je bil nabit. Povišat kazni, pa bo mogoče več ljudi ustavilo, butalci. Sploh bi bilo zanimivo videt posnetek, preden se je začelo lovljenje. Ajde, da jih vidmo frajerje, gor s posnetkom. A zagovarjam bežečega? NE, probajte dat plašnice iz obraza in malo začet razmišljat. :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne jan 27, 2013 1:56 pm

X-Hair je napisal/-a: Tudi sam nedolgo nazaj doživel, ko me je policijski avtomobil ponoči v megli dohitel z veliko hitrostjo, se zalimal na rit in provociral. Očitno je mislil, da bomo dirkal. Pa sej ni noben problem, nej zaprejo cesto, počakamo dež (da bo bolj zanimivo) in se gremo dirkat. Z veseljem. Ne pa z otroškimi igricami provocirat voznike, potem pa pisat kazni. Otroški vrtec, ne pa varuhi pravice. Ne, ni me sprovociral, me pa že ma, da bi naslednjič potegnil.

Pa bom še tukaj vprašal za kakšen nasvet. Če bi se ustavil in mu omenil kaki zakon, bi bilo vse narobe. Tudi to že doživel. :huh: Namreč, mam jih pol falus že. Tam po grmovju se znajo skrivat in provocirat, to je za njih služba. A bo dovolj posnetek avtomobila? Pa a bo video sploh dokaz? Kamerca namreč ni A testirana po slo standardih, z ISO certifikatom in žegnom Gorenaka ter s posvetilom Urana. Posnetek sem pa itak dal v obdelavo v Holywood in so mi približali vozilo? :huh: . Da grem brez posnetka na postajo pa ni šans. Tam sem že v štartu obsojen na propad in potem bomo vsak teden štel sponke pa gledal nitke med rezervnimi žarnicami. In to se je zgodilo med stavko. In lanski incident ravno tako med stavko. Pa WTF? In ni bila provida, če ne bi bila stvar rešena v trenutku. Če bi se sam tega posluževal, sem 100%, da mi nebi ušla kazen za premajhno varnostno razdaljo, katera je bila za mnogoratnik 10 s strani policista.

To imajo očitno zelo radi, ne vem če sem že pisal tukaj. Enkrat sred noči so šli mimo mene, se kmalu za tem obrnili, isto tako prileteli za mano in se mi nalimali na rit ter kar nekaj časa vztrajali na minimalni razdalji. Par sto metrov za tem, ko so naredili vsaj malo razdalje, sem moral bremzat do konca zaradi srn... :roll:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So feb 02, 2013 9:27 am

Sej to je to. Prikaže se vedno tako, da je raja zadovoljna. Ozadje je pa gnilo, smrdi do neba in naprej v vesolje. To so dokazali sedaj, ko so se uprli v MB. Ampak tokrat se ni izšlo, ker ma že vsak uporabnik telefon s kamero. Edino sranje je, ker tega pri poročilih niso pokazali, da raja ne izve. Vemo samo tisti, kateri uporabljamo internet.

Žalostno.

In sedaj si zamisli, da se nebi naveličali tistih nekaj 100m prej. Kriv bi bil pa ti, sedaj pa dokaž, da si bremzal zaradi srne. NE MOREŠ, pa se lahko obrneš na glavo, če si bil sam. V policijskem avtu sta pa itak zmeraj dva. Ma žalost od žalosti.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ So feb 02, 2013 2:37 pm

X-Hair je napisal/-a:In sedaj si zamisli, da se nebi naveličali tistih nekaj 100m prej. Kriv bi bil pa ti, sedaj pa dokaž, da si bremzal zaradi srne. NE MOREŠ, pa se lahko obrneš na glavo, če si bil sam. V policijskem avtu sta pa itak zmeraj dva. Ma žalost od žalosti.

Saj v tem je point... in to na cesti, kjer je res dosti divjadi in to ve vsak b****r, ki se tam kaj vozi ponoči... razen njih očitno. :roll:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
SuperVeloce
Novinec

Napisal/-a SuperVeloce So feb 02, 2013 2:55 pm

evo, na poti s trgovine me je stresel potres. Sem mislil, da se mi meša, dokler mi niso potem domači povedali, da jih je kar krepko streslo v bajti.
when in doubt, flat out

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss So feb 02, 2013 3:46 pm

SuperVeloce je napisal/-a:evo, na poti s trgovine me je stresel potres. Sem mislil, da se mi meša, dokler mi niso potem domači povedali, da jih je kar krepko streslo v bajti.

in kako si bil pol teleban na cesti?

Uporabniški avatar
SuperVeloce
Novinec

Napisal/-a SuperVeloce So feb 02, 2013 5:05 pm

Peljal sem v ovinek po sredi ceste :lol: za tiste tri sekunde in še malo po tem sem bil tapravi cigumigu po cesti
when in doubt, flat out

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr feb 13, 2013 1:20 am

Mal smo zanemarili tole temo

Varnostna razdalja - hmmm 2metra ali 2sekundi? Če je razdalja pol mora biti v metrih... torej 2 metra harhar.gif
http://youtu.be/_pQbHd9edXs

Tudi avstrijci imajo skrajne levičarje in to mnogo bolj vztrajne kot mi. Tale se ni pustil zmesti niti po 7 minutah vztrajanja na levem pasu. Pri prvem poskusu, da bi mu "ukradel" levi pas (2:38 minute) je takoj zavzel pravilen obrambni položaj čisto po telebansko. Ne bo mi nihče kradel pasu sej vozim po pravilih v okviru omejitev si je verjetno mislil in si popravil lovski klobuk.

http://youtu.be/9NVzaYTVses

Uporabniški avatar
SuperVeloce
Novinec

Napisal/-a SuperVeloce Sr feb 13, 2013 6:30 pm

haha, od Slo. Konjic do Dramelj? Koliko je to, 20km+? :lol:
when in doubt, flat out

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Če feb 14, 2013 12:00 am

~toMmy~ je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:kva sploh folk razmislja ko gre bezat policiji.
že v startu si obsojen na propad.
če si zapisejo tablce je konc.
če mas ukradene pa ok je moznost da zbezis sam ne v xantiji.

Ok, kakšna Activa in poznavanje ceste, pa je teoretično možno... :D

HEHE to mi deli, sem mel eno VSX 152KM max hitrost 225km ;) šport nastavitev in Continental gume NOVE!!! :vrum HEHE

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Ne feb 17, 2013 12:39 am

SuperVeloce je napisal/-a:haha, od Slo. Konjic do Dramelj? Koliko je to, 20km+? :lol:

doma bi bil drug človek :lol:
RiDe hArD

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne feb 17, 2013 6:52 pm

Ivan36 je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:kva sploh folk razmislja ko gre bezat policiji.
že v startu si obsojen na propad.
če si zapisejo tablce je konc.
če mas ukradene pa ok je moznost da zbezis sam ne v xantiji.

Ok, kakšna Activa in poznavanje ceste, pa je teoretično možno... :D

HEHE to mi deli, sem mel eno VSX 152KM max hitrost 225km ;) šport nastavitev in Continental gume NOVE!!! :vrum HEHE

vseeno ne uideš.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Ne feb 17, 2013 8:02 pm

In kakšno gužvo je naredu'? Predvidevam da manjšo, kot naši "levičarji" ki se jajcajo 100 na prehitevalnem in ne pospešijo za nobeno ceno tudi če se za njimi nabere 10 avtov. Seveda če pa bi poraba skočila v nebo :lol:

Uporabniški avatar
daneb
Nov uporabnik

Napisal/-a daneb Po feb 18, 2013 7:19 am

TomazK je napisal/-a:In kakšno gužvo je naredu'? Predvidevam da manjšo, kot naši "levičarji" ki se jajcajo 100 na prehitevalnem in ne pospešijo za nobeno ceno tudi če se za njimi nabere 10 avtov. Seveda če pa bi poraba skočila v nebo :lol:

Desnim ali levim dol visi poraba saj jo mi plačamo oni pa iščejo izgubljen kompas in se trudijo, da ga ne bi našli! :mrgreen:
Moto šport me je zasvojil.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Po feb 18, 2013 11:25 am

daneb je napisal/-a:
TomazK je napisal/-a:In kakšno gužvo je naredu'? Predvidevam da manjšo, kot naši "levičarji" ki se jajcajo 100 na prehitevalnem in ne pospešijo za nobeno ceno tudi če se za njimi nabere 10 avtov. Seveda če pa bi poraba skočila v nebo :lol:

Desnim ali levim dol visi poraba saj jo mi plačamo oni pa iščejo izgubljen kompas in se trudijo, da ga ne bi našli! :mrgreen:

Sej še vedno govorimo o cestnih levičarjih? .. al smo že zapluli v politiko, ki pa po moje nima veze z obnašanjem na cestah... ali pač? :twisted:

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Po feb 18, 2013 11:45 am

BBoss je napisal/-a:
daneb je napisal/-a:

Sej še vedno govorimo o cestnih levičarjih? .. al smo že zapluli v politiko, ki pa po moje nima veze z obnašanjem na cestah... ali pač? :twisted:

bboss.. nevem kaj se pizdiš. avstrijec je pravilno vozil - po pasu za bmw-je :lol: .
No escape from the mass mind rape...

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po feb 18, 2013 4:16 pm

a_sist je napisal/-a:bboss.. nevem kaj se pizdiš. avstrijec je pravilno vozil - po pasu za bmw-je :lol: .

Ni res!

oni uporabljajo odstavnega :mrgreen:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Po feb 18, 2013 8:17 pm

Slika

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Po feb 18, 2013 8:49 pm

V teh recesijskih časih se je nenormalno povečalo tudi število luči, ki svetijo previsoko. Vsak dan srečam kar nekaj takih "telebanov".

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po feb 18, 2013 8:59 pm

TomazK je napisal/-a:V teh recesijskih časih se je nenormalno povečalo tudi število luči, ki svetijo previsoko. Vsak dan srečam kar nekaj takih "telebanov".

To je zato veš, ker so žarnice drage. Ko crkne, enostavno prižgeš dolge luči in je problem rešen :D :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov