žuža je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:tko in zdej boš moral dat za enga laškega ..

Tooooo care!
- Seveda forumi obstajajo tudi za to.
Vendar v iskalniku sem iskal, pa odgovor nisem našel. Zato sem vprašal. Preveril tudi zadnjih 10 strani, pa ni govora o tem.
- Če v času dobrih iskalnikov ne znaš iskat, pa potem drugim pametuješ .. jebiga - tvoj problem.
Sem že preveril http://www.jlmlubricants.com/en, preiskal zastopnike in glej ga zlomka.. za LPG produkte Slovenije ni na spisku!
Samo Hrvaška. In prav na tem linku katerega ti daješ je monter Prinsa, vendar ni navedeno da ima LPG&CNG produkte
-
Kljub temu kaj na plastenki piše sem vseeno vprašal. Vprašati ni greh, mar ne? Ravno tako ti v homologaciji avtomobilov recimo piše "vrsta goriva -
eurosuper95", pa potem lahko stotko točiš in ne bo nič narobe z avtom.
-
Ja! Nisem opazil! Večkrat tam točil in ko sem plačal, vendar nikoli nisem detaljno gledal kakšne še produkte prodajajo.
Opazil sem (padlo v oči) FlashLube in Valve Care, ostalih olj in podobno nisem opazil.
Je to tako velik problem?Dokler sem čakal nek pameten odgovor od sočlanov foruma, sem obrnil par številk in se pozanimal. In v vednost za druge člane tega foruma...
Ja, na Verovškovi pri Butan plinu imajo JLM Valve Saver Fluid.In želel sem danes se opravičiti na temi in napisati, da si imel prav, da imajo na Verovškovi .. odprem forum in kaj vidim? Tvojo bolj kot ne neprijazno reakcijo.
- Čemu potem forum sploh služi, če se vedno pojaviš ti s takimi komentarji "imaš google", "išči v iskalnikih", .. Najbolje bi bilo potem tole temo zapret in naj administrator pusti sporočilo "Vse kar vas zanima o Avtoplinu poiščite na Googlu

"
Mislm, svašta res ..

in vse to samo da ne bi dal za en pir ..saj je v redu ...
le kako je pa meni uspelo ? in po petem kliku sem dobil tale rezultat ( tudi v mojem posti z linki ) : pod slovenia !!!! prav na tem linku , za katerega ti trdiš , da je samo hrvaška .... moraš potegniti malce s scroll-om navzdol do črke "S" kot slovenija ...
še enkrat link od jlm - za druge - :
http://www.jlmlubricants.com/en/where-t ... europe#mapSlovenia (2)
Avtohisa K d.o.o.
patricija@kruno.si +386 (0)7 4992 322
Diesel
Petrol
Service
IQ Sistemi d.o.o.
info@avtonaplin.si +38 642 316 219
v homologaciji ... v navodilih za uporabo pa ponavadi - pri novejših motorjih - piše : "uporabljajte bencin z najmanj 95 oktani" ....
ni velik problem povedati ... a ko sem ti povedal , si to , da prodajajo "jlm" na verovškovi , si kategorično zanikal kot največji vseved ... jaz sem celo preveril tisto kar
sem vedel ..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
žuža - ja dobiš pri tvojem monterju - vsaj naj bi bilo tako ... saj praviš da je s tvojih koncev - skoraj sosed ... drugače ti pa mora povedati kje lahko nabaviš tekočino
( hint : verovškova ljubljana )--------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
plinaš, na Verovškovi se mi zdi, da imajo le Flash Lube in Valve Care, JLM pa nisem opazil.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bolje napisati : " nisem pogledal ....nisem vprašal prodajalca .... "
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1,google
2,vpišeš "butan plin "
3,klikneš na domačo stran
4,avtoplinske črpalke : in zmaga je tu !!! again ..
Ljubljana
Verovškova ulica 70, 01/588 98 56 . pokličeš in ko se na drugi strani oglasi ( moraš malce počakati ker fant pač dela sam na črpalki ali pa poklicati še enkrat) : " butan plin črpalka prosim ...ali imate pri vas JLM aditiv ? .... imamo - pollitrskega ali litrskega ? aha super..hvala lepa nasvidenje ... " klic opravljen ob 16,48 uri 03,01,2013 ... fak kolk je to težko ane ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
priznam ... maksimalno sem bil neprijazen ... bi bil veliko manj , če bi vedel , da si tako občutljiv ... bom vedel za drugič ...
ni pa čudno , da si "JLM" plastenko spregledal med vsemi tistimi svetlimi , ki smo jih navajeni -
http://www.jlmlubricants.com/en/product ... luid-500mlups ... v iskalnik foruma , ki je zgoraj sem odtipkal "jlm" ... in glej ga zlomka - par rezultatov (in med njimi so tudi uporabnik foruma , ki imajo "jlm" pa jim pošlješ privatno sporočilo in ti bodo verjetno povedali , kje nabavljajo tekočino) :
viewtopic.php?f=2&t=43038&start=3280( Približno 9 rezultatov (0,23 s) ) ..... no comment ...
in ja .. / tko in zdej boš moral dat za enga laškega .. /............tole je bilo mišljeno kot "zakopati bojno sekiro " - "urediti medsoseske odnose" ... figurativno ...pa ni treba ....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
in če nisi prebral bom skopiral še enkrat : "ko me nekdo poprosi za nasvet , ga dam ... tudi odsvetujem kakšno stvar ... a če se taisti član foruma odloči za drugo opcijo ( beri : si je zaradi par sto € razlike v ceni naprave - ki bo montirana v ponavadi kar nekajkrat vrednejše vozilo , kateremu lahko naredi veliko slabega - sposoben izpiliti kvadratno luknjo v koleno - potem iz te razlike kupiti nov gsm katerega ne zna / noče uporabiti ) potem mu nisem kriv ..."
"če napišem " a sem ti rekel ?" ni privoščljivost ... kvečjemu mu hočem dati vedeti , da ima po par mesecih še vse možnosti , da odmontira tista "j***a" ven iz avta ter dobi povrnjen denar ... "
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pa nisem otrok računalniške dobe - kvečjemu eden večjih neznalcev okoli compa ...sem šlosar stare šole , ki če ne gre zlahka pač vzame v roke večjo macolo ...
in nisem prostovoljni iskalnik po internetu , ki samo čaka , da ga bo kdo kaj vprašal ...kajti tudi jaz porabljam svoj čas za iskanje svojih stvari ...
tole na forumu mi je v veselje in razvedrilo - zato včasih tudi kakšen post , pri katerem se mogoče kdo čuti okrcanega z moje strani - pa velikokrat ni tako - le mogoče za nekatere preveč sarkastičen ...
če sem pa koga spravil v jok naj pove , se mu bom opravičil pa še na pir ga bom peljal ....z balenotom ...

---------
če se vedno pojaviš ti s takimi komentarji "imaš google", "išči v iskalnikih".......... včasih smo se imeli bolj fajn ko ljudje niso bili tako občutljivi ...malo smo se kregali pa malo nasmejali ...
se mi zdi , da si pri zadnjih , ki lahko rečejo "zaprite temo" ...
--------