Gosic je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ti rezultati so res "nenavadni" in verjetno dosti bolj resno jemljejo po nepotrebnem vklopljene meglenke pri nesreči, kot pri nas, kar se mi pa vseeno zdi pravilno. Če bi se v mene zaletel kdo s prižganimi meglenkami pri dobri preglednosti, bi tudi to obesil na veliki zvon pred policijo, ker takšna oseba se ali požvižga na pravila oz. jih ne pozna, ali pa ne zna upravljat z avtom, ki ga vozi, v vsakem primeru si zasluži takšno ali drugačno kazen.
Prednje meglenke lahko še kako "poštene" zaslepijo nasproti vozečega ali pa slepijo v vzvratnih ogledalih, ker jih ne moreš zatemnit v sredinskem. Zadnjič je bila debata od tem in mi je nekdo dal Večno pot kot primer razgibane ceste brez javne razsvetljave, nisem vedel a bi se smejal ali jokal, mi je pa bilo jasno, zakaj on težko razume, kako zelo moteče so lahko meglenke.
Zapeljite se malo več ponoči po Beli krajini, pa vam bo jasno. Tu je cel kup kombinacij ovinkov in predvsem "previsov", pa to takšnih, da vidiš cesto 150m dalje, 100m pred tabo se pa skriva manjši tovornjak v "dolinici" na glavni cesti in ga dobesedno ne moreš videt, preden si že praktično čisto pri njem.
In potem naj ti iz ovinka čez pukelj pripelje en i****, ki ima vklopljene meglenke in dolge, te že kratke malo slepijo, pred/po tem pa še meglenke in dolge. Najslabše je pa to, da se zna tudi policija priklopit meglenkarjem, namesto da bi jih kaznovala.
Nisi ti nekaj modroval o hinavščini in slovenski zaplankanosti? Me prosim RAZSVETLIŠ(1) glede mojega primera z odpeljanim vozilom, katerega so odpeljali na mestu, kjer je bilo NAJMANJ 50 vozil narobe parkiranih. Tam si mi tako veselo modroval, kako želim, da vsi dobijo kazen, čeprav sem hotel prikazat napake mestnega redarstva kot ustanove in druge opozorit, kaj se jim lahko zgodi. Da ne bom edini v tem primeru, Pero RS tudi rad tam včasih parkira, tak da imam proti utež ( ni možnosti za dvoličnost, kot Gosič moj avtomobilski sovražnik

) Torej poleg RAZSVETLJENJA (1), me prosim RAZSVETLI še glede zgornjega rdeče obarvanega stavka, ki je zgrešen z mišljenjem Tommya izpred nekaj let in sedanjim Tommyem.
Ne boš mi pa rekel, da te meglenkica tako zaslepi, če se ti voziš po OMEJITVI s tistimi 90 'kilometrčki' skozi ovinke. Če greš hitreje je to tvoj problem in prav tako kršiš zakon, kot uporabnik meglenk. S kombijem pa itak ni pametno pretiravat, kajne.
Pa da ne bi mislil, prižgane meglenke so mi neuporabne in moteče, ampak da bi se živciral- to pa ne. Do sedaj sem srečal veliko uporabnikov le teh, pa ni bilo kritične situacije. Bolj so moteče zadnje na avtocestah. Ampak moja Kia itak ne gre tak hitro, da bi tem meglenkam sledil

Če slučajno nisi pismen, dobro preberi, po kakšnih cestah in v kakšnih pogojih se vozim, sem zelo lepo razložil, zakaj in kje so "meglenkice" zelo moteče in če se nekdo po lastni krivdi zaleti v mene in poleg tega, da s svojo napako meni naredi škodo ter jemlje moj čas, živce in zdravje, jasno kaže, da ni sposoben meglenk uporabljati v skladu z zakonom (kar vzbuja dvome o njegovih ostalih vozniških sposobnostih), bom vsekakor opozoril policiste še na to.
Zdaj me pa ti razsvetli, kako je to podobno primeru, ko sam po lastni krivdi storiš prekršek, dobiš zanj kazen in si razočaran, ker ni še 50 ljudi dobilo kazen poleg tebe?

Ko sem naletel na radar, nisem jokal, zakaj ni še množica ljudi poleg mene plačala in nikakor ne bi v tem našel tolažbe, tako kot ti. In prosim ne obračaj zdaj na to, da je bilo tvoje razmišljanje dobrohotno, ker sam sebi lažeš.
In ne vem, po kakšni logiki si ti povezal moteče meglenke z mojo vožnjo kombija, ker kot prvo kombija redko vozim ponoči in se v njem zelo visoko sedi, tako da so bistveno manj moteče. O hitrosti pa tudi lepo nabijaš, ker na takšni razgibani cesti ponoči v ovinku čez pukelj po mokrem (ko so meglenke res prekleto moteče) ne govorim o nobeni posebni hitrosti, sploh pa ne o takšni, ki bi presegala omejitve.
Za to tvojo patetično frazo "avtomobilski sovražnik", sem ti že povedal, da je neumna in nima nobene veze z realnostjo, ker ni problem v nobeni znamki avtomobila, ampak v TEBI in to da ti sovražiš nekoga na podlagi znamke, ki jo preferira, še ne pomeni, da velja podobno v obratno smer. Problem je zgolj in izključno v tebi. Lahko to razumeš?
Tudi če bi PeroRS tam dobil kazen, bi zadevo verjetno sam rešil, ne bi klical staršev in bentil, zakaj niso še vsem ostalim odpeljali avtov.

Ker pa kot kaže ne parkira tam, ti pa izrekam sožalje, ker ne boš mogel še enega forumaša "zašpecat" in porinit v drek izključno zaradi tega, ker ti ne pašejo njegove izjave na forumu. Si prvič vsaj dobil kakšen darilni bon od Kie?
peroRS je napisal/-a:martello je napisal/-a:če že limamo poste:
~toMmy~ je napisal/-a:danes prehitevam par kamionov, kombijev ... vozim z 125 km/h in od zadaj se mi nalepi (3m od riti) zabar z A6 in blenda ko blesav. joj zakaj nisem bil z mojo Corso :evil:
Tole pa mislim, da ni Tommy napisal

Hahahahahahaha, kaj bo še, zadnjič sem bil že proglašen za aktivnega člana na drugem forumu (kjer nisem napisal nobenega posta), zdaj mi pa že tuje izjave iz tega foruma "vsiljujejo"!
@martello: Ta je bila pa še zate prenizka!