Avto je bil od blizu pri steni slikan zato se tak vidi.. na daleč je mal drgač

EX-B je napisal/-a:Heh, nisem vedel da ima kateri evropski avto projektorje z ravnim snopom. Do zdaj sem videl slike takih samo na ameriskih forumih.. Vsak dan nekaj novega!
Drugace pa fino, sicer se na snopu vidi da ni pravi xenonski projektor (cista halogenska koncentracija svetlobe na sredini, pa bolj malo proti robovom in spodaj, light box za osvetljevanje znakov premocan s xenonsko zarnico, ...), ampak s takim snopom definitivno vsaj policajev ne vabis ze na 1 kilometer, pa ostalih tudi ne slepis, tako da, uzivaj v voznji
EX-B je napisal/-a:Mislim da ni bil ravno pravokotno na steno parkiran, kolikor meni izgleda, zato se malo cudno vidi snop
abbe je napisal/-a:EX-B je napisal/-a:Mislim da ni bil ravno pravokotno na steno parkiran, kolikor meni izgleda, zato se malo cudno vidi snop
neglede na to kako je bil parkiran snop na levi strani z daljavo ne sme naraščat ampak samo padat dol.na desni pa lahko narašča...
NoF3ar je napisal/-a:Tako pa zgleda pravi xenon (prava predelava) :
M3-E92 je napisal/-a:Nič ni z nobenim plehcom narobe.. tule je zdaj še slika od cutoffa iz distance.. težko sem našel primeren zid ker je megla danes in se ne vidi najboljše
Najbrž se sprašujete zakaj na levi strani pri levi luči čudno in ne-ostro zgleda snop, to je zato ker imam malenkost luč obribano kot je videt na prvi sliki ki sem jo nalimal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov