Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

peroRS
Mojster foruma

Re: Telebani na cesti (Anketa)

Napisal/-a peroRS To feb 19, 2013 4:06 pm

Aha poznam to ulico, grem praktično vsak dan peš mimo, včasih tud z avtom :D
Lahko rečem, da NIKOLI NISEM TU PARKIRAL. 8) Me prav zanima, kateri avto Gosic misli, da vozim :twisted:
Na tej ulici niso narisani parkingi, vendar je res cela ulica vedno zabasana. Cel en pas je poln avtov. Saj se vidi na slikah (ponavadi je še veliko več avtov):

Gosic je napisal/-a: Slika
Slika
Slika
Tu, ko je belo vozilo, je stalo moje:
Slika
Slika
Slika
Slika

Tako, da lahko mi @gosic zameri (se ne sekiram za to), ampak jaz bi dal čisto vsakemu, ki tam parkira kazen. Vsem, ne sam enemu, da ne bo diskriminacije.
PM, se pelješ z avtom, nasproti pride avto in se lahko samo gledava, kdo bo rikvercal 100m nazaj, ker ni placa za 2 avta zaradi vrste parkiranih avtov, sploh zdaj pozimi, ko je še sneg ob straneh :roll:

Pa ni sam ta ulica, še ogromno drugih je zabasanih, ker je folku težko dat 0.40€/uro za parking, ali pa parkirat pred kako trgovino in it 1km peš (vse skupaj 15min hoje).
Zima, mraz, dež, sneg....jebiga tako je. Vsi bi hoteli parking pred vhodom, pa da je še zastonj.

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio To feb 19, 2013 5:15 pm

Ko berem kod vse se potikate po Ljubljani, me zanima kolikokrat smo se dejansko srečali :D lahko, da sem ravno za koga med vami mislil:
- evo ga, svetla izjema
- lej ga idiota, ko samo nase gleda :lol:

Uh, Tommy, a maš slučajno rjav kombi z zlatim logotipom? :D
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To feb 19, 2013 5:21 pm

To pa res ne! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To feb 19, 2013 5:40 pm

odprti clio je napisal/-a:Ko berem kod vse se potikate po Ljubljani, me zanima kolikokrat smo se dejansko srečali :D lahko, da sem ravno za koga med vami mislil:
- evo ga, svetla izjema
- lej ga idiota, ko samo nase gleda :lol:

V živo prjatli, na forumu "sovražniki" :lol: :lol: =P

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi To feb 19, 2013 5:43 pm

primozek68 je napisal/-a:Cel žur. Un-f-ucking believable....

+1 :lol: Vsaj dolgcajt ni.

Pa prednje meglenke sploh niso tako problematične btw. Zadnje velik bolj bodejo v oči.

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com To feb 19, 2013 6:09 pm

peroRS je napisal/-a:V živo prjatli, na forumu "sovražniki" :lol: :lol: =P

indeeed... :D
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Če feb 21, 2013 8:12 am

Križišče Tivolska-Tržaška, LJ. Praktično ne mine cikel semaforja, da ne bi veliko število voznikov peljalo krepko skozi rdečo luč. S tem mislim, da rdeča luč sveti že vsaj nekaj sekund, ko se skozi še vedno mirno peljejo. :/:o:/
S tem dodatkom seveda, da pešcem, ki gredo prečno, zelena sveti že kar nekaj časa in situacija je nevarna. Samo čakam, da kakšnega nasadijo, in to ne bo nedolžno, ker hitrosti imajo vsaj 50km/h. Policije pa nikjer, čeprav bi tam vsak dan lahko zaslužili precej €.
Ko si najdem čas, jih obvestim na anonimno cifro.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če feb 21, 2013 8:37 am

Energetik81 je napisal/-a:Križišče Tivolska-Tržaška, LJ. Praktično ne mine cikel semaforja, da ne bi veliko število voznikov peljalo krepko skozi rdečo luč. S tem mislim, da rdeča luč sveti že vsaj nekaj sekund, ko se skozi še vedno mirno peljejo. :/:o:/
S tem dodatkom seveda, da pešcem, ki gredo prečno, zelena sveti že kar nekaj časa in situacija je nevarna. Samo čakam, da kakšnega nasadijo, in to ne bo nedolžno, ker hitrosti imajo vsaj 50km/h. Policije pa nikjer, čeprav bi tam vsak dan lahko zaslužili precej €.

Sej policaji lučke prižgejo (al celo tud to ne) in grejo tud čez rdečo, kao "nujna vožnja" :roll:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če feb 21, 2013 2:10 pm

Pol jim za služit € ni treba niti na teren it, si kar na postaji pišejo položnice. Pa za to še avtov ne rabijo, lahko kakega prodajo. Šparanje

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Če feb 21, 2013 11:44 pm

Energetik81 je napisal/-a:Križišče Tivolska-Tržaška, LJ. Praktično ne mine cikel semaforja, da ne bi veliko število voznikov peljalo krepko skozi rdečo luč. S tem mislim, da rdeča luč sveti že vsaj nekaj sekund, ko se skozi še vedno mirno peljejo. :/:o:/

Ja saj ko se odpre semafor, pa porabijo 5 minut, da speljejo, čeprav zelo dvomim, da so prav vsakič ljudje, ki so mogoče prvič z avtom v tistem križišču. :roll: Pa fora je v tem, da se odpre zelena za desno, takoj ko za levo posveti rdeča, ravno dovolj časa, da začneš speljevat.

Drugače pa danes cca. vsak peti avto z ugasnjenimi lučmi, kot da so zmenjeni...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po mar 11, 2013 8:02 pm

Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Po mar 11, 2013 8:28 pm

Danes vozim po cesti izven naselja za astro. Vozim, on na omejitvi 70 km/h vsaj 5 km vozi 50 km/h. Ko mi dopizdi, dam levi žmigavc ter ga začnem prehitevat. Naenkrat je bil skoraj v meni (pa ni imel nobenega za prehitevat), čeprav sem mu, preden sem ga začel prehitevat, zaradi njegove neprepričljive vožnje, poblendal. Ko se mi je bočno približeval, sem mu potrobil in prenehal s prehitevanjem (ker bi se i**** najbrž zabil vame) in vozil še najmanj 10 km 50 km/h na omejitvi 70 ali 90 km/h.

pristavc
Nov uporabnik

Kraj: Črnuče

Napisal/-a pristavc Po mar 11, 2013 9:19 pm

Js bom pa res enmu enkrat neki naredu, kr kako pa raja fura po krožnih, pa ne morm več vrjet. dons se furam na šiht, in grem lepo u krožnga, k že skor zavijem vn iz krožišča, men en jaro zapele vn in me izsil, dobesedn 5 metrov je pred mano vn zapelu! Js za njim mu trobm je**m mat** in še fakiča kažem, a ne on je taka mudonja da mi ga nazaj pokaže. Itak pa rabm kupončk, tko da enkrat se bom sam u enga zaletu k me bo tkole izsilu.
Jeremy Clarkson:''It is a HONDA, so it will probably last longer than our mothers!''

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Po mar 11, 2013 9:35 pm

hahehihoh je napisal/-a:Danes vozim po cesti izven naselja za astro. Vozim, on na omejitvi 70 km/h vsaj 5 km vozi 50 km/h. Ko mi dopizdi, dam levi žmigavc ter ga začnem prehitevat. Naenkrat je bil skoraj v meni (pa ni imel nobenega za prehitevat), čeprav sem mu, preden sem ga začel prehitevat, zaradi njegove neprepričljive vožnje, poblendal. Ko se mi je bočno približeval, sem mu potrobil in prenehal s prehitevanjem (ker bi se i**** najbrž zabil vame) in vozil še najmanj 10 km 50 km/h na omejitvi 70 ali 90 km/h.

To je bil cel Šumaher, jaz sem danes prehiteval enega, ki je vozil 30 km/h :vrum
Slika

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 To mar 12, 2013 6:42 pm

hahehihoh je napisal/-a:Danes vozim po cesti izven naselja za astro. Vozim, on na omejitvi 70 km/h vsaj 5 km vozi 50 km/h. Ko mi dopizdi, dam levi žmigavc ter ga začnem prehitevat. Naenkrat je bil skoraj v meni (pa ni imel nobenega za prehitevat), čeprav sem mu, preden sem ga začel prehitevat, zaradi njegove neprepričljive vožnje, poblendal. Ko se mi je bočno približeval, sem mu potrobil in prenehal s prehitevanjem (ker bi se i**** najbrž zabil vame) in vozil še najmanj 10 km 50 km/h na omejitvi 70 ali 90 km/h.

Ja verjetno imaš majhnega pa te ni resno vzel :lol: velke stare a MOČNE gare vzbujajo srh in strah =P

Uporabniški avatar
petrolhead_RS
Nov uporabnik

Napisal/-a petrolhead_RS Po apr 08, 2013 6:33 pm

Evo, cesta iz Poljčan proti Zbelovem, modelson se je lep čas vozil po nasprotnem voznem pasu, saj vem, da je na tej cesti ogromno lukenj, samo vseeno ne moreš vozit po nasprotnem pasu lep del poti :/:o:/
Priponke
My photo0313.jpg

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

˝mečkarji˝na cesti

Napisal/-a ojnica To maj 21, 2013 9:52 pm

Omejitev 90km/h, on voznik avta pa 50-60km/h, ker nasprot vozjo kolesarji, so ovinki in kakšn avto se ga ni dalo prehitet. Še eden, izven naselja, ovinki on pa 50-60km/h, nov avto audi....vsaj en se me je usmilu, ko sem mu prletu za rit, se ustraš pa se mi čez par 100m umakne.
Dejte te ˝mečkarje˝mal naučiti, kako se voz, al naj vozjo spodobno hitrost al pa se naj umaknejo....čudi me da taki počasni vozniki ne zaspijo za volanom.

Kar pa se tiče naselja pa ni problema ! Ampak tam pa folk kar po gasu 60-70 :lol: :roll: :huh:

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Re: ˝mečkarji˝na cesti

Napisal/-a Daedalus To maj 21, 2013 10:18 pm

Sicer imam precej več proti tistim, ki grejo 30-40 čez omejitev in se lepijo na rit in so nestrpni, so "mečkarji" (mečkači) tudi problem. Še posebej zato, ker jih precej takih ni ravno zavednih kaj se dogaja okoli njih. In, ja, tipično, po naseljih pa nespremenjeno nad omejitev.

Ampak še vedno mi gredo ta prvi bolj na živce. Mečkače bi samo poslal na Vransko dokler ne dobijo občutka za avto in samozaupanja, da lahko vozijo 90 kjer se to pač brez problema da...nestrpne in divje objestneže, ki mislijo, da je cesta njihov "playground", bi pa poslal na Goli otok...pa naj si tam zgradijo dirkališče.

uros11
Poznavalec foruma

Re: ˝mečkarji˝na cesti

Napisal/-a uros11 Sr maj 22, 2013 6:59 am

Flamewars! Tu smo sami šumaher šoferji!

Če mi kdo prileti v rit, sem prisiljen zmanjšati hitrost, ker ni varno, da ti kdo vozi v riti. Če je pa živčen zaradi tega, pa naj si vzame persen, pa naj gre z biciklom, ker tak ni za na cesto, ker bo še koga ubil.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr maj 22, 2013 10:03 am

Pazite se belega BMW X6 s tablico nekaj podobnega KP CL 1 ! Včeraj na AC Kp > Lj - spredaj prehitevajo tovornjaki (torej ni bilo nobene možnosti iti naprej), on pa ne z 1 m razdalje, on frajer kar z 1 dm (!) "varnostne" razdalje do avta pred sabo. In to je ponavljal še kasneje na drugih avtih (npr enega se sploh ni videlo kljub blagemu ovinku kaka dva km, ker je bil tik za njim). Nori i****.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov