Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: Telebani na cesti (Anketa)

Napisal/-a King1 Sr maj 29, 2013 7:49 am

abbe je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Tko bom reku. Če bi jest videl kaj takega, bi žensko ali kogarkoli takoj ustavil in mu vzel ključe od avta. Seveda pa poklical policijo in predložil posnetek. V BTC-ju bi jo res z lahkoto ustavil. Un pa nabija kilometre in se vozi za njo. Pa zraven se še smeje po možnosti. Kaj pa če bi pri prehodu za pešce pri city-ju mimo grede odnesla kakega otroka k je bla tako blizu stebričkov? Si predstavljate? Jest si ne.

lp

a ti bi se kr šu policaja pa ustavu pa ključ vzel vn?
ti pa si prvavi moški ja.
a veš kakšne tožbe lahko pričakuješ?
sj mislm da veš da v slo se po novem vsi samo tožarijo in da uni ki poskušajo narediti dobro za druge (v tem primeru ti) odnesejo vedno najslabše.

Nikoli se nisem šel in se ne bom šel ampak to bi naredil, da v tistem trenutku nebi kdo izmed nedolžnih nastradal. Pa ja sem dec in ne vem zakaj bi me kdo tožil, če bi ga samo ustavil in mu preprečil nevarno vožnjo? Ti to ni všeč? Isto bi naredil, če bi ti počel to na cesti ali pa kdo drug. Pa nimam nič proti tebi ampak da me tkole izzoveš je pa res nesramno no...

lp

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr maj 29, 2013 8:00 am

King1 je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Tko bom reku. Če bi jest videl kaj takega, bi žensko ali kogarkoli takoj ustavil in mu vzel ključe od avta. Seveda pa poklical policijo in predložil posnetek. V BTC-ju bi jo res z lahkoto ustavil. Un pa nabija kilometre in se vozi za njo. Pa zraven se še smeje po možnosti. Kaj pa če bi pri prehodu za pešce pri city-ju mimo grede odnesla kakega otroka k je bla tako blizu stebričkov? Si predstavljate? Jest si ne.

lp

a ti bi se kr šu policaja pa ustavu pa ključ vzel vn?
ti pa si prvavi moški ja.
a veš kakšne tožbe lahko pričakuješ?
sj mislm da veš da v slo se po novem vsi samo tožarijo in da uni ki poskušajo narediti dobro za druge (v tem primeru ti) odnesejo vedno najslabše.

Nikoli se nisem šel in se ne bom šel ampak to bi naredil, da v tistem trenutku nebi kdo izmed nedolžnih nastradal. Pa ja sem dec in ne vem zakaj bi me kdo tožil, če bi ga samo ustavil in mu preprečil nevarno vožnjo? Ti to ni všeč? Isto bi naredil, če bi ti počel to na cesti ali pa kdo drug. Pa nimam nič proti tebi ampak da me tkole izzoveš je pa res nesramno no...

lp

mene nebi nikol tkole ustavu, zato ker ne pijem pa vozim,niti pa nikol ne vozim tkole.sem precej bol odgovoren.
to da bi ti ustavljal druge tkole na cesti pa jm pobiral vn ključe mene osebno ne moti.je kr pametno dejanje.
kar sem jaz teb hotu napisat paa nisi dojel al pa je blo mal narobe napisan,so posledice ki se ti lahko nardijo.
maš tm eno koklo ljubjansko vso preponosno nase in ti jo ustaviš vzameš vn kluče.in eto ona vn pade
kdo si ti,kaj si ti misliš..ti je lepo razložiš zakaj si jo ustavu (itak ji ne moreš razložit ker je prepametna9 poj omenš da boš policijo poklicau in ti ona poj tm celo štalo nardi,mal ker jo je strah policije ker je pijana al pod drogo, predvsem ti pa štalo nardi ker je koza pa ma svoj ego in da ti njej nimaš kj vrat odpirat pa ji ključe vzet in maš 80% da te bo taka tožila,pa čeprav se zaveda, da si ji dobr hotu,sam ego je pa jebena stvar in ji nebo dal da jo tko ponižaš.......
folk je pa bolan.
kaj se bo poj odvijal na sodišču je pa tko an,mal se bo tm jokala da jo je sedaj strah a ono ovo...in boš fino naj****.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr maj 29, 2013 11:00 am

abbe je napisal/-a:kar sem jaz teb hotu napisat paa nisi dojel al pa je blo mal narobe napisan,so posledice ki se ti lahko nardijo.
maš tm eno koklo ljubjansko vso preponosno nase in ti jo ustaviš vzameš vn kluče.in eto ona vn pade
kdo si ti,kaj si ti misliš..ti je lepo razložiš zakaj si jo ustavu (itak ji ne moreš razložit ker je prepametna9 poj omenš da boš policijo poklicau in ti ona poj tm celo štalo nardi,mal ker jo je strah policije ker je pijana al pod drogo, predvsem ti pa štalo nardi ker je koza pa ma svoj ego in da ti njej nimaš kj vrat odpirat pa ji ključe vzet in maš 80% da te bo taka tožila,pa čeprav se zaveda, da si ji dobr hotu,sam ego je pa jebena stvar in ji nebo dal da jo tko ponižaš.......
folk je pa bolan.
kaj se bo poj odvijal na sodišču je pa tko an,mal se bo tm jokala da jo je sedaj strah a ono ovo...in boš fino naj****.

king1. Amen, konc, ende, nimaš kaj več. Ampak te tudi jaz razumem, da bi naredil veliko za varnost. Ampak tako JE, kot je napisal abbe. j*** ga.... :huh:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Sr maj 29, 2013 4:25 pm

Robi, ne maltretirat Lukata :!:
bo jezen ratal =P
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če maj 30, 2013 12:04 am

Ja, danes človeka še na gobbec ne moreš več ruknit, ker te takoj toži - mater kakšni časi. :twisted:

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Če maj 30, 2013 1:49 pm

moč misli je najmočnejša stvar na svetu. če mislite na slabe stvari, se vam bodo ravno te zgodile. malo bolj srečni obdite pa se ne boste rabili ukvarjat z takimi bedaki.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če maj 30, 2013 7:18 pm

abbe je napisal/-a:mene nebi nikol tkole ustavu, zato ker ne pijem pa vozim,niti pa nikol ne vozim tkole.sem precej bol odgovoren.
to da bi ti ustavljal druge tkole na cesti pa jm pobiral vn ključe mene osebno ne moti.je kr pametno dejanje.
kar sem jaz teb hotu napisat paa nisi dojel al pa je blo mal narobe napisan,so posledice ki se ti lahko nardijo.
folk je pa bolan.

Te razumem in že v prvo si jasno napisal a vseeno mi povej kako bi mene nekdo česa obtožil, če je vse posneto? Pa tudi če nebi bilo me en k.... c briga. Če bi s tem kaj rešil sem pripravljen tvegati. ;) Mi je pa jasno, da je folk bolan in da jih dosti samo gleda kje bojo kaj zaslužili. Je pa lepo slišat oz. brat, da ti tega ne počneš na cesti. ;)

lp'

X-Hair je napisal/-a:
king1. Amen, konc, ende, nimaš kaj več. Ampak te tudi jaz razumem, da bi naredil veliko za varnost. Ampak tako JE, kot je napisal abbe. j*** ga.... :huh:

Ma sej sem že povedal.... vem, da je tkole a vseeno še vedno trdim kaj bi naredil. =P

lp

.com je napisal/-a:Robi, ne maltretirat Lukata :!:
bo jezen ratal =P

Ni hudega.... sej je lepo napisal kaj si misli.

lp

BBoss je napisal/-a:Ja, danes človeka še na gobbec ne moreš več ruknit, ker te takoj toži - mater kakšni časi. :twisted:

To je pa res.... ;)

lp

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe maj 31, 2013 11:16 am

Poklices 113 pa je zadeva resena. Poves registrsko in konc.
Upam, da butari odvzamejo izpit+dozivljenska prepoved.
Slika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe maj 31, 2013 2:35 pm

abbe se strinjam s tabo in king. Sem se pa sedaj spomnil tvojega posnetka z AC, ko si dregal z Hondo VTI.

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Pe maj 31, 2013 2:37 pm

nevermind je napisal/-a:abbe se strinjam s tabo in king. Sem se pa sedaj spomnil tvojega posnetka z AC, ko si dregal z Hondo VTI.

kje kje??? show me the video! :DDD
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe maj 31, 2013 5:00 pm

.com je napisal/-a:
nevermind je napisal/-a:abbe se strinjam s tabo in king. Sem se pa sedaj spomnil tvojega posnetka z AC, ko si dregal z Hondo VTI.

Abbe je dregal, ne Luka ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe maj 31, 2013 5:05 pm

maniaxxx je napisal/-a:
.com je napisal/-a:

ahahahahahahahahah :lol: :lol:
Kaj pa veš, kaj vse je Laguna zmožna :mrgreen:

Mislim, da en drag na prazni AC (kdo pa še tega ni počel vsaj enkrat v svoji vozniški karieri ;) ) ni omembe vreden v primerjavi s tem, kaj je una počela na posnetku :roll:

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Pe maj 31, 2013 7:35 pm

Še vedno so tahudi divjaki bolj nevarni nevarni od telele...telice. Ki bi jo tudi spokal dol s cest, mater ji... :evil:

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So jun 01, 2013 12:10 am

maniaxxx je napisal/-a:
.com je napisal/-a:

Ja, vem da je abbe dregal... sem čudno napisal :)

peroRS je napisal/-a:Mislim, da en drag na prazni AC (kdo pa še tega ni počel vsaj enkrat v svoji vozniški karieri ;) ) ni omembe vreden v primerjavi s tem, kaj je una počela na posnetku :roll:

Hotel sem povedat, da tudi abbe ni angelček. Kaj pa če bi mu guma počla :)
Jaz nisem nikoli dregal ;)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss So jun 01, 2013 12:26 am

nevermind je napisal/-a:Hotel sem povedat, da tudi abbe ni angelček. Kaj pa če bi mu guma počla :)

Bi bil pa očka... ;)

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So jun 01, 2013 12:27 am

BBoss je napisal/-a:
nevermind je napisal/-a:Hotel sem povedat, da tudi abbe ni angelček. Kaj pa če bi mu guma počla :)

Bi bil pa očka... ;)

Haha :) ...tisto je gumica :)

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jun 01, 2013 9:59 am

Da še jaz napišem dogodivščino telebanke na gorenjski avtocesti:

Bil je deževen dan, nekje v popoldanskih urah na relaciji avtocesta iz Ljubljane proti Gorenjski... zaradi slabih vremenskih razmer je promet po voznem pasu potekal temu primerno počasneje, zato se postavim na prehitevalni pas, kjer so bila pred mojim vozilom tri vozila, katera so prehitevala voznike na voznem pasu. V vzratnem ogledalu opazim vozilo (Honda CRV) katero se mi približa in mi začne blendati ter za menoj voziti z dolgimi lučmi (v slabem vremenu je to še kako moteče) Kar lep čas je vozilo za menoj imelo prižgane dolge luči, za trenutek spet ugasne dolge luči in ponovno mori z dolgimi lučmi.... ko se vozila pred menoj vrnejo na vozni pas, jaz pospešim in uidem Hondi, ampak le do naslednjih vozil, katera so bila na prehitevalnem pasu... in glej ga zlomka, za menoj se pojavi Honda, ki ponovno začne nabijati dolge luči in za menoj voziti z dolgimi lučmi. Nekaj trenutkov sem to še toleriral, potem sem pa kontra začel prižigati zadnjo menglenko... in dokler je vozilo za menoj vozilo z dolgimi lučmi, tolikorkrat sem prižgal meglenko (mislim da sem moral to ponoviti nekje 4x)

Ker sem imel vsega dovolj, se vrnem na vozni pas, Honda osta ne prehitevalnem pasu, se po desnem pasu pripeljem vštric Honde in v njej zagledam gospo srednjih let, ki je imela pogled usmerjen strogo naprej in ni niti upala pogledati na desno stran.

Sedaj se pa sprašujem, je bila voznica pod vplivom alkohola, mamil ali pa čisto brez vse vozniške kulture? Saj bi tudi sam kdaj hitreje vozil hitreje po prehitevalnem pasu, ampak dokler so pred menoj vozila, ki prehitevajo, nikoli za njimi ne blendam kaj šele da bi vozil z dolgimi lučmi.

Še dokumentiran dokaz vozila, oz. voznice, ki s takšnim obnašanjem ne sodi v promet!

Vozilo Honda CRV , registrska oznaka LJ 54-0NJ
Priponke
IMAG0085_BURST002_COVER.jpg
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So jun 01, 2013 11:21 am

nevermind je napisal/-a:Jaz nisem nikoli dregal ;)

Ok, nisem mislil dobesedno dragal/dirkal/norel, ampak tako....nisi nikoli pospešil s cestninske ali pa v kakšen klanec preko omejitev?
Oz. nikoli se nisi peljal čez 130kmh?

No potem se ti pa opravičujem ;)

p.s: nikogar ne zagovarjam, hočem samo reči, da nihče izmed nas ni angelček.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So jun 01, 2013 11:35 am

peroRS je napisal/-a:
nevermind je napisal/-a:Jaz nisem nikoli dregal ;)

Ok, nisem mislil dobesedno dragal/dirkal/norel, ampak tako....nisi nikoli pospešil s cestninske ali pa v kakšen klanec preko omejitev?
Oz. nikoli se nisi peljal čez 130kmh?

No potem se ti pa opravičujem ;)

p.s: nikogar ne zagovarjam, hočem samo reči, da nihče izmed nas ni angelček.

Ni potrebe po opravičevanju :)

p.s. primožek je angelček :)

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So jun 01, 2013 11:38 am

nevermind je napisal/-a:p.s. primožek je angelček :)

=P :lol: :lol: :lol:

Za šankom v gostilni res ne more kršiti CPP :mrgreen:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov