iziboy je napisal/-a:Voith je napisal/-a:Andraz3d je napisal/-a:Ravno ugotavljam, da tudi v tujini ta rec ni ravno najbolj popularna. Pa ja, mercedes bi lahko vsaj eno pumpo v sloveniji postavu, ce ze reklamira avto in ga ocitno prodaja.
prejsn vikend sm tako pumpo videl na dunaju in v brnem. dela pa zadeva pri norih pritiskih, mislm da fila na okol 600bar
taki pritiski bi bili mal nora zadeva... res pa je da naprave za CNG(metan) delajo na cca 250 barov.
RockyEffE je napisal/-a:Jaz mam tudi take probleme kot nekateri, ki jih opisujejo. Preklopi mi na bencin iz plina ko pohodiš. Zna bit da je problem v kubaturi..mam JEEP GC 5.2. To se sploh pozna ko je blizu rezerve kar preklopi na bencin..kdaj celo v ovinkih. Pol piska, preklopi na bencin in pol moram nazaj preklopit na plin.
Meni se je zelo mazal z grafitom elektro ventil na bombuli.Že dvakrat sem ga peljal na servis, pa je bilo to krivo, za preklapljanje. Baje je v nekaterih plinih veliko grafita za mazanje črpalk in to se potem nabira na ventilu kar onemogoča popolno odprtje ventila. In je zaradi tega manjši pretok plina.
Drugače pa, če dodajam gas minimalno (šparanje na MAX) potem dela vredu. Sistem pa je LOVATO.
Voith je napisal/-a:tko al tko nebo efekta. boli jih, glavn da je nov kazenski zakonik, ki pravi da prekrški po novem niso prekrški ampak so kazniva dejanja in, da smo dobil smrtno kazen.
zakon.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov