Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Slovenski avto leta naj bo...?

VW Golf 6
70
24%
Renault Megane 3
78
27%
Audi Q5
29
10%
Seat Ibiza
18
6%
Mazda 6
92
32%

Skupaj glasov : 287

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po jan 12, 2009 6:43 pm

Ja to da nima življanja je tvoje mnenje in nikakor takšna trditev, da bi jo bilo treba podkrepiti z velikimi črkami.

Če bi to bil avto brez življenja, ne bi toliko VW reklam trkalo na čustva, ne bi bilo po svetu toliko ljubiteljev, ki bodo vedno zvesti tej znamki. Ko se vsedem v golfa mogoče res lahko zaspim ampak ne zaradi dolgčasa ampak zato, ker so za moj okus vse stvari na svojem mestu in me nič ne moti v njem kot v ostalih avtih tega razreda in nasplošno. Nikamor ne zadanem z glavo, ne zlomim si nog pri pritiskanju stopalk, nimam občutka, da mi bo kak kos ostal v roki če se ga preveč dotaknem. In ko me prime hitreje vozit je še kako zabaven avto za moje pojme, s pravimi feltnami in gumami je izjemno odziven in zanesljiv, da me kr potegne v hitrejšo vožnjo. Če hočem vozit počasi in uživaško, vzamem passata...

In ne vem zakaj za vraga toliko govorite čez folk ki glasuje zanj zato ker je tko nekje slišal, če smo pa na tem forumu ljubitelji te znamke, z nami se pogovarjaš. Zgleda ravno tako kot da smo vsi po vrsti ljubitelji dolgočasja... pomisli malo na hrošča,slavnega vw kombija, gti-je, r32, ...!!! Če ima kera znamka kaj življenja, je to VW!

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Po jan 12, 2009 6:43 pm

graal je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Zame so recimo turobne i dolgočasne toyote, pa so nekomu tudi všeč. In golf oz. VW ima tudi ogromno ljubiteljev, ki menimo da je zanimiv in še kaj povrhu. Nekateri imamo radi "Das Auto" z razlogom, ne pa zato ker smo kmeti!

naknadno dodano!

Tudi meni so eni najbolj dolgočasnih avtomobilov toyote, pa zato niso slabi avtomobili!
Zelo dobro zate, da imaš GOLFa rad ker je TEBI všeč!
Nikakor ne trdim da so vozniki Golfov kmeti, ker je golf avto(potrošni material), kot vsak drug avto!

Ampak me razjezi, nerazgledanost in prepričanja slovenskega naroda! Večina jih še ni peljala niti golfa, niti megana niti mazde pa so pametni, ker so na youtubu ali nekje na internetu prebrali, da je golf najjači.

Sam se upiram na lastne izkušnje in lahko samo rečem, da mi golf ni všeč.
in to je to.
Ne trdim pa, da ne sme bit tebi ali komurkoli drugemu všeč. Gre se za bedarije, ki jih delajo Slovenci pri takšnih raznoraznih izborih.
In tukaj se izkaže še tale čredni nagon o katerem je bilo govora.

lp, Aleš.

Lej, take pametnjakoviče sem prav dobre volje pred nekaj leti, ko niti še nisem imel izpita poslušal, in takrat tudi ob izjavah na temle forumu matki predlagal, naj za foro kupi 307, čeprav je fotr ves čas velik fan VW-jev. In danes po že kar nekaj letih nam je kar vsem malo žal. Še, ko sem se vsedel v osnovnega podobno starega Polota, sem kljub popolni neopremljenosti bil prav navdušen, kako lepše se pele, kako bolj mehak je volan pri parkiranju, kako lepše se šalta, kako manj otrdela so pedala, trdote pleha, ki je pri Peugeotih katastrofalna, pa raje nism probaval še na VWju. Vozil sem tudi nov 207 in je isti šmorn (ko ga je ravno nekdo tule gor omenil). Torej ob takih izkušnjah potem človek počasi pride na tisto, kar je navajen.
In raje hodim v čredi, kot da stopim ven, da me nek tiger pohopsa. :)

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po jan 12, 2009 6:58 pm

http://www.pinke.biz/articles/57/The-Top-10-Gay-Cars/

Pa je Golf spet prvi, Mazda pa daaaaaaleč zadaj.

:oops:

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal Po jan 12, 2009 7:05 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Ja to da nima življanja je tvoje mnenje in nikakor takšna trditev, da bi jo bilo treba podkrepiti z velikimi črkami.

Če bi to bil avto brez življenja, ne bi toliko VW reklam trkalo na čustva, ne bi bilo po svetu toliko ljubiteljev, ki bodo vedno zvesti tej znamki. Ko se vsedem v golfa mogoče res lahko zaspim ampak ne zaradi dolgčasa ampak zato, ker so za moj okus vse stvari na svojem mestu in me nič ne moti v njem kot v ostalih avtih tega razreda in nasplošno. Nikamor ne zadanem z glavo, ne zlomim si nog pri pritiskanju stopalk, nimam občutka, da mi bo kak kos ostal v roki če se ga preveč dotaknem. In ko me prime hitreje vozit je še kako zabaven avto za moje pojme, s pravimi feltnami in gumami je izjemno odziven in zanesljiv, da me kr potegne v hitrejšo vožnjo. Če hočem vozit počasi in uživaško, vzamem passata...

In ne vem zakaj za vraga toliko govorite čez folk ki glasuje zanj zato ker je tko nekje slišal, če smo pa na tem forumu ljubitelji te znamke, z nami se pogovarjaš. Zgleda ravno tako kot da smo vsi po vrsti ljubitelji dolgočasja... pomisli malo na hrošča,slavnega vw kombija, gti-je, r32, ...!!! Če ima kera znamka kaj življenja, je to VW!

Kot prvo se ne menimo o zgodovini znamke ampak o trenutnih modelih. Res je, da je znamka v zgodivini izdelala veliko dobrih vozil in si vzpostavila ugled, vendar to še ne pomeni avtomatsko, da so vsi "artikli" te znamke "najboljši". S
Seveda vse reklame trkajo na "življenje", na kaj pa naj, na sex v avtomobilu? na življenje trkajo tudi francozi, korejci, italijani.....
In še enkrat pravim, da golf ni slab avto. Je dober avto. Ampak to še ne pomeni, da je najboljši avto. Meril za to je več in nekaterim sede, nekaterim pa sploh ne....
Kar pravim, je to, da bi počasi nehali poveličevat znake v oblake in tu ne mislim samo VW fanov, ampak bi lahko postali realni....

Vsaka "znamka" ima svoje prednosti in svoje slabosti. NOBENA ni popolna!

Če ti doživiš enkratno izkušnjo v VW golfu, jaz je žal ne. Pravijo tako: Dokler voziš 1.1 s 50km in se vsedeš v 1.6 105km se ti zdi, kot da si v raketi. Ko pa enkrat voziš 2.5 250km in se vsedeš v 1.6 105km, pa se ti zdi, da se nikamor ne premakneš.
In iz tega lahko osebno rečem, da meni osebno golf ne ponuja dovolj veselja glede na avtomobile, ki sem jih že vozil.

lp, aleš.
Slika

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Napisal/-a graal Po jan 12, 2009 7:08 pm

Cyrus je napisal/-a:
graal je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Zame so recimo turobne i dolgočasne toyote, pa so nekomu tudi všeč. In golf oz. VW ima tudi ogromno ljubiteljev, ki menimo da je zanimiv in še kaj povrhu. Nekateri imamo radi "Das Auto" z razlogom, ne pa zato ker smo kmeti!

naknadno dodano!

Tudi meni so eni najbolj dolgočasnih avtomobilov toyote, pa zato niso slabi avtomobili!
Zelo dobro zate, da imaš GOLFa rad ker je TEBI všeč!
Nikakor ne trdim da so vozniki Golfov kmeti, ker je golf avto(potrošni material), kot vsak drug avto!

Ampak me razjezi, nerazgledanost in prepričanja slovenskega naroda! Večina jih še ni peljala niti golfa, niti megana niti mazde pa so pametni, ker so na youtubu ali nekje na internetu prebrali, da je golf najjači.

Sam se upiram na lastne izkušnje in lahko samo rečem, da mi golf ni všeč.
in to je to.
Ne trdim pa, da ne sme bit tebi ali komurkoli drugemu všeč. Gre se za bedarije, ki jih delajo Slovenci pri takšnih raznoraznih izborih.
In tukaj se izkaže še tale čredni nagon o katerem je bilo govora.

lp, Aleš.

Lej, take pametnjakoviče sem prav dobre volje pred nekaj leti, ko niti še nisem imel izpita poslušal, in takrat tudi ob izjavah na temle forumu matki predlagal, naj za foro kupi 307, čeprav je fotr ves čas velik fan VW-jev. In danes po že kar nekaj letih nam je kar vsem malo žal. Še, ko sem se vsedel v osnovnega podobno starega Polota, sem kljub popolni neopremljenosti bil prav navdušen, kako lepše se pele, kako bolj mehak je volan pri parkiranju, kako lepše se šalta, kako manj otrdela so pedala, trdote pleha, ki je pri Peugeotih katastrofalna, pa raje nism probaval še na VWju. Vozil sem tudi nov 207 in je isti šmorn (ko ga je ravno nekdo tule gor omenil). Torej ob takih izkušnjah potem človek počasi pride na tisto, kar je navajen.
In raje hodim v čredi, kot da stopim ven, da me nek tiger pohopsa. :)

in zato, ker je VW polo boljši od PEUGEOT 307 je VW najboljši avto?
Avtomobilski svet je ZELO velik. Veliko večji kot ti 2 znamki.

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Po jan 12, 2009 7:27 pm

graal je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Ja to da nima življanja je tvoje mnenje in nikakor takšna trditev, da bi jo bilo treba podkrepiti z velikimi črkami.

Kot prvo se ne menimo o zgodovini znamke ampak o trenutnih modelih. Res je, da je znamka v zgodivini izdelala veliko dobrih vozil in si vzpostavila ugled, vendar to še ne pomeni avtomatsko, da so vsi "artikli" te znamke "najboljši". S
Seveda vse reklame trkajo na "življenje", na kaj pa naj, na sex v avtomobilu? na življenje trkajo tudi francozi, korejci, italijani.....
In še enkrat pravim, da golf ni slab avto. Je dober avto. Ampak to še ne pomeni, da je najboljši avto. Meril za to je več in nekaterim sede, nekaterim pa sploh ne....
Kar pravim, je to, da bi počasi nehali poveličevat znake v oblake in tu ne mislim samo VW fanov, ampak bi lahko postali realni....

Če ti doživiš enkratno izkušnjo v VW golfu, jaz je žal ne. Pravijo tako: Dokler voziš 1.1 s 50km in se vsedeš v 1.6 105km se ti zdi, kot da si v raketi. Ko pa enkrat voziš 2.5 250km in se vsedeš v 1.6 105km, pa se ti zdi, da se nikamor ne premakneš.
In iz tega lahko osebno rečem, da meni osebno golf ne ponuja dovolj veselja glede na avtomobile, ki sem jih že vozil.

lp, aleš.

Lol pa si vzemi za primerjavo GTI-ja oz. R32 al pa prihajajoči R42 in polj bom js dokazal da je golf dober?? Ne sledim več tem tvojim dokazovanjem... in če ti voziš Veyrona s tem kaj dokažeš? :D

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Napisal/-a graal Po jan 12, 2009 7:39 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
graal je napisal/-a:

lp, aleš.

Lol pa si vzemi za primerjavo GTI-ja oz. R32 al pa prihajajoči R42 in polj bom js dokazal da je golf dober?? Ne sledim več tem tvojim dokazovanjem... in če ti voziš Veyrona s tem kaj dokažeš? :D

Glej nekaj morema dorečt. Jaz ne dokazujem, da je katerikoli avto dober ti pa na vse kremplje dokazuješ da je golf najboljši avto. In ne, ne vozim veyrona ampak vozim čisto normalno mazdo 3, za katero nikoli nisem in nikoli ne bom trdil da je najboljša. Lahko vzamema za vzgled golfa R32, vendar dajma mu v primerjavo še mazdo 3 MPS. pojdi na youtube in si poglej malo primerjave.

Pravim in dokazujem le, da Golf ni najboljši avto ampak je solidna konkurenca v razredu. ima svoje prednosti in svoje slabosti. Niti ne trdim da je golf dlab avto. Sem že napisal, da JE dober avto ampak žal v mojih očeh ni najboljši in ni niti najboljši v njegovem razredu.

Kar bi rad povedal je le to, da niso na mestu izjave: "eh, neki renault; eh neki japonec; eh neka mazda", ker vsi ti avtomobili imajo svoje prednosti in svoje slabosti.

Ne zamerim nikomur če napiše da je mazda j***a. Vendar tudi od VWjevcev pričakujem pa s ponosom sprejmete kritiko čez vašega ljubljenega golfa. Žal celemu svetu pač golf ne sede, kakor tudi meni ne. In če ostali ne govorimo, da je golf j***a, (kar za mene osebno je) tudi od VWjevcev želim podobno. Če pa že pride debata na ta nivo pa jo sprejmite kot moški. Če vam ni všeč se nasmejte pa je rešeno.

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Po jan 12, 2009 8:15 pm

Saj se ti smejem... kaj začneš nekaj o 250 konjih če govorimo o navadnih avtih? In kdaj sm js kaj reku proti mazdi al pa da je golf najboljši? HALO!! Daj nehaj vse v isti koš metat... samo pravim da ma za vsakega drugi avto "dušo" in če tebi nima, še ne pomeni da drugim ne sme met. Vglavnem to je vse od mene v tej temi, ker itak govorimo eni mimo drugih.

Lepo se mejte!

P.S.: Živel das Auto! :D

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Po jan 12, 2009 8:27 pm

Polo78 je napisal/-a:
Problem ni v posameznikih na forumu, ni problem v tisti sekundi ali v ostalem dlakocepstvu... "Problem" je, ker konkurenca ponuja za isti denar več! In ja, verjamem, da bo zelo malokdo kupil Golfa za 30k €, 95 % pri nas ga bo kupilo nekje do 20k €, morda do 21k € in ravno v tem je tudi 'keč', da se potem večina takih avtov vozi precej oskubljenih. Tako kot pred leti, ko so se kupovali golfi brez klime, šipe na "roštilj",... samo da je bil golf. :roll:

Problem je, ker s svojo ceno rine v premium razred, avto oz. znamka pa še zdaleč ni premium. Prodaja se tudi zaradi nekega kvazi imidža izpred četrt stoletja, ki sta ga ustvarila golf 1 in 2, ko so se po cesti večinoma vozile stoenke, yugoti in katrce (huda konkurenca, ni kaj). Če bi točno tak avto kot je golf 6, dobesedno identičen po vseh možnih parametrih, dala ven katerakoli druga (ne premium) znamka in bi se prodajal za tak denar, verjemite, da folk takega avta niti povohal ne bi. Torej psihologija ljudi je tista (čredni nagon), da je golf nek statusni simbol, ki je po mnenju množice "must have" avto.

A časi so se korenito spremenili, konkurenca je v tem času golfa dohitela in tudi prehitela. Vprašanje je edino ali je folk oz. posameznik to zmožen sprejeti ali ne!

Premium je recimo a3, pa bmw 1... cene primerjljivih avtomobilov so za cca 5 - 10k€ višje... recimo a3 je osnova 20500€, pa mal oprmice ki v takavto paše pa si na 23k€... golf 16500€ ... pa je podobno...golf ni in ne bo premium ker ni potrebe... folk si tega ne želi, v VAGu pa tudi ne.. To da je osnova brez opreme se ne strinjam ker ima eno najbolj pomembnih stvari že notri - ESP... iam pa še 7 zračnih blazin (varnost), el šipe spredaj ( kolikokrat pa kdo uporablja zadaj el. šipe oz. 150€ doplačila), ima daljinsko cent. zaklepanje, el ogledal, mp3 radio, oz za 400€ touch screen in pa večni jok in stok... klimo.. in to ne navadno ampak avtomatsko.. 102 konja in pa 16500€ ... oz 17500 z dvojno klimo in petimi vrati.. drag? poglej cene 1, 2 3 leta rabljenih golfov... V-ka je že več kot 5 let stara - nova dobiš že za amnj kot 16k€ (dizel), rabljene so pa pod 10k€ bolj ali manj zgonjene in z veliko kiometri ali pa z osnovno opremo... ko boste dojeli da alu feltne večini voznikov ne pomenijo nič, takra boste prebrali osnovno premno pri golfu in rekli... sej ma vse kar rabmo... za 800€ več pa dobiš confortline, ki ima pa še par udobnih stvari (tempomat, usnejn volanček, ipd..) .. in pa še enkrat... a3 je dražji...amapk ali je tok več vreden? za kupce a3 da... za ostale ki pa seštevajo in razmišljajo kako bo čez 6 let in koliko bodo takrat izgubili na avtu pa ne...

BMW 116 dobiš danes z lahkoto za cca 15k€... 2006 letnik... tako kot rablejenga golfa... ;) - upam da zastopiš kam merim...

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Po jan 12, 2009 8:52 pm

mazde 6 in pa golfa se ne da primerjati... pasata pa kakšenga superba proti mazdi 6 pa z lahkoto.. kar zamerim mazdi (katero sem gledal ko sem kupoval nov avto) je to da so rezervni deli enormno dragi (kolega dela na klepariji na pooblaščenem servisu) prehudo... servis je nekaj dražji kot za VW (da ne bo spet kdo v zrak skaku) ... cene ne držijo nič, prodati rabljeno je hmmm... še kaj? se prijaviš na mazda foum in vse samo jokajo da jim kaj ne dela ( v salonu pa plakat da je eno mazda made in japan in tako neuničljiva) , stara mazda 6 je gnila tok da je tovarna priznavala garancijo...hmmm ne vem... plus mazda 3 ni ravno pocen avto... bencinski motorji so brezvezni (če izvzamemo MPS), dizel je drag (20k€ - golf je pa predrag za tak denar :shock: )... hmmm ne vem... še najslabši del golfa V so bili stari TDI motorji... pa ne zaradi eko oporečnosti - ampak zaradi hrupa in treslajev... porabili pa niso nič... sedaj so motorje zamenjali in delujejo tako kot konkurenca... tisto fantaziranje da se ne zavrtijo do 5000 obratov pa prihranite za blodnje na kaknem drugem forumu, saj med 1000 in 4000 obratov opravijo vse. Od normalne vožnje do občasnih izpadov.

In avto mora biti danes tih.. turobnost neslišnosti je največja neumnost. Potem si kupi recimo kakšnega swifta GTI da ne boš zaspal kje na cesti.. ;) GTI recimo je lep primer kako mora močan avto zgledat v tem razredu. Ko ga prižgeš brunda, ko se voziš normalno je mehak in lepo vozen, ko greš čez 4500 obratov pa pokaže svojih 200 konjev, iz izpuha poka kot za novo leto ... in ko se pelješ na šiht zjutraj pije 8l.. tako se dela avto...

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Po jan 12, 2009 9:36 pm

Ma vi ste sami fanatiki tukile v tej temi. Razn graala, ki razmišlja zelo racionalno, odraslo in realno.

Sicer pa tema postaja vse bolj primitivna in bi reku da je skoraj čas za zaklep, ker take debate itak ne vodijo nikamor.
Slika
Vive Le Sport!

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Po jan 12, 2009 9:45 pm

Sarge je napisal/-a:Ma vi ste sami fanatiki tukile v tej temi. Razn graala, ki razmišlja zelo racionalno, odraslo in realno.

Sicer pa tema postaja vse bolj primitivna in bi reku da je skoraj čas za zaklep, ker take debate itak ne vodijo nikamor.

Ja jeb...kaj nebi bili tu na forumu tudi ljubitelji avtov...in ne samo ekonomiki....JAO MENE.....

zakaj bi kupil lamborghinija....če pa se lahko v službo pripelješ tudi z Subaru Justyem..HALLO...kake debate zadnje čase tu na forumu...

natlačimo vse v kliote...ker vse ostalo pa ne moreš nikjer parkirat in preveč spije in je predrago...pa še otroke razvajamo s tem :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Pač kupiš to za kar misliš da ti največ ponuja....in največ ponuja kvocient med
kvaliteto, udobjem designom in dinamičnostjo vožnje ....ter na koncu cene....in golf je pač prekleto dober v tem...in še vedno prepriča na dan 3500 ljudi v povprečju....saj jih toliko na dan vsak dan v Wolfsburgu proizvedejo

izgleda finančna kriza res pušča posledice :shock: :shock:

Veyron
Nov uporabnik

Napisal/-a Veyron Po jan 12, 2009 9:53 pm

Graal, pust jih, tale debata je res na nizk nivo padla in ne se še ti na njihov nivo spravlat. Nas je velik k beremo in raje ne komentiramo... Prav maš, vsak avto ma svoje pluse in minuse, sam eni so prepričani da je golf 6 tuk fajn, da se mu noben ne more tut ob boku postavt :lol:

Sj je prav, jih razumem: ko sm mel 6 let sm tut tako razmišlal in bil prepričan, da mam najbolši bicikl (kekec), čeprav so meli drugi že bmx.

Ampk vseen, moj je bil najbolši, tut pomislu nism da kj bolšga obstaja ;)

Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
kiki13
Novinec

Napisal/-a kiki13 Po jan 12, 2009 10:06 pm

Pridružujem se mnenju Aleša. Golf je dober avto, ki pa je precenjen. Nekateri pišete take oslarije o golfu, da mi je slabo. Tudi golf ni več to, kar je nekdaj bil. Prejšnji modeli imajo tudi napake (bomo videli, kaj bo s tem golfom). Prijatelj je imel golfa IV, z motorjem 1.4, nonstop na "dragem servisu", ga je rajši prodal. Sosed ima golfa V, s TSI 103 KW motorjem, okvara klime, menjalnika!!! Baje da je kar pogosta. Tako da ne nakladat. Vsi avtomobili se kvarijo. Tudi golfi.

vugy
Stalni uporabnik

Napisal/-a vugy Po jan 12, 2009 10:12 pm

kiki13 je napisal/-a:Pridružujem se mnenju Aleša. Golf je dober avto, ki pa je precenjen. Nekateri pišete take oslarije o golfu, da mi je slabo. Tudi golf ni več to, kar je nekdaj bil. Prejšnji modeli imajo tudi napake (bomo videli, kaj bo s tem golfom). Prijatelj je imel golfa IV, z motorjem 1.4, nonstop na "dragem servisu", ga je rajši prodal. Sosed ima golfa V, s TSI 103 KW motorjem, okvara klime, menjalnika!!! Baje da je kar pogosta. Tako da ne nakladat. Vsi avtomobili se kvarijo. Tudi golfi.

Če sta mislila me...morata posebej pozoro prebrati tisti stavek:

Pač kupiš to za kar misliš da ti največ ponuja

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po jan 12, 2009 10:12 pm

simply je napisal/-a:http://www.pinke.biz/articles/57/The-Top-10-Gay-Cars/

Neskrbi, to bo spet pobrisano, tako kot nazadnje ko je nekdo omenil tako "grozoto" za VAG koncern ;)
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

vugy
Stalni uporabnik

Napisal/-a vugy Po jan 12, 2009 10:15 pm

=ZiAn= je napisal/-a:
simply je napisal/-a:http://www.pinke.biz/articles/57/The-Top-10-Gay-Cars/

Neskrbi, to bo spet pobrisano, tako kot nazadnje ko je nekdo omenil tako "grozoto" za VAG koncern ;)

Sej če smo že pri tem...v svetu mode ...so ravno ritopiki za ženske z najboljšim okusom za oblikovanje.....in najboljši modni oblikovalci

in potem takem te že ni tak slabi design golfa...če je še njim všeč :lol: :lol: to je na koncu še neke vrste čast...

:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po jan 12, 2009 10:17 pm

Berem in :pop: pa malo :cry in spet :pop: ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Po jan 12, 2009 10:20 pm

lancia hf je napisal/-a:Berem in :pop: pa malo :cry in spet :pop: ;)

Hehe, sva že 2 :lol:

za crknt smešn :D

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Po jan 12, 2009 10:27 pm

vugy je napisal/-a:
kiki13 je napisal/-a:Pridružujem se mnenju Aleša. Golf je dober avto, ki pa je precenjen. Nekateri pišete take oslarije o golfu, da mi je slabo. Tudi golf ni več to, kar je nekdaj bil. Prejšnji modeli imajo tudi napake (bomo videli, kaj bo s tem golfom). Prijatelj je imel golfa IV, z motorjem 1.4, nonstop na "dragem servisu", ga je rajši prodal. Sosed ima golfa V, s TSI 103 KW motorjem, okvara klime, menjalnika!!! Baje da je kar pogosta. Tako da ne nakladat. Vsi avtomobili se kvarijo. Tudi golfi.

Če sta mislila me...morata posebej pozoro prebrati tisti stavek:

Pač kupiš to za kar misliš da ti največ ponuja

haha :lol: :har :rofl :rofl
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov