Ivan36 je napisal/-a:To glede nafte je resen problem v Sloimam trenutno Dti 2.0 16v še euro 2 motor pa se mu že pozna kvaliteta nafte Petrol gnojnica OMW Škofja Loka in AGIP Letališka BTC Lj, sta ok se pozna na pospeških po kakih 10 do 30 km po tankanju na rezervi ?
BB99 je napisal/-a:Torej da malce obnovim, zadeva še vedno ni rešena, nafta je bila OK - sem čakal 14 dni na izvide - neverjetno začudenje na servisu, sedaj pa se je zakompliciralo pri opciji menjave vozila za novo vozilo...
Ja.. avto je ze vec kot 4 tedne na servisu... ocitno jim je zelo všeč...
To je to zaenkrat
BB99 je napisal/-a:Torej da malce obnovim, zadeva še vedno ni rešena, nafta je bila OK - sem čakal 14 dni na izvide - neverjetno začudenje na servisu, sedaj pa se je zakompliciralo pri opciji menjave vozila za novo vozilo...
To je to zaenkrat
tristan01 je napisal/-a:BB99 je napisal/-a:Torej da malce obnovim, zadeva še vedno ni rešena, nafta je bila OK - sem čakal 14 dni na izvide - neverjetno začudenje na servisu, sedaj pa se je zakompliciralo pri opciji menjave vozila za novo vozilo...
To je to zaenkrat
Kot smo predvideli že ob okvari vozila gorivo ni krivo za okvaro. Sedaj je na tebi da serviserje pritisneš za zamudo pri reševanju okvare. Konec koncev je njihova "ekspertiza" tebi dodatnih 14 dni grenila življenje. Morda bi bil čas da se na servisu oglasi tvoj pravni zastopnik in se malce pogovori z vodjo servisa in jih seznani z možnimi posledicami. Pa se bo zgodba odvila v tvoj prid z neverjetno hitrostjo.
LP Tristan01
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Standardna praksa je, da avto spravijo v vozno stanje in ti ga vrnejo "popravljenega" pred iztekom tega roka. Potem pa jovo na novo z nule, ko uveljavljaš reklamacijo, ker niso zrihtali kot je treba.
Pred podpisovanjem česarkoli pojdi na testno vožnjo, da se prepričaš, če res vse štima.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov