joztom je napisal/-a:Dolenca pa prav razumem, tudi jaz zelo pogrešam svoja stara j***a, ki sem jih prodal spomladi. Nešteto sem jih popasel, ker so hoteli nagajati pri popolnoma običajnih in logičnih manevrih. 12 let star, na videz ostarel in neugleden Citroen s 3.0 motorjem in dirkalnim podvozjem je prenekateremu vzbudil željo po tovrstnem merjenju neumnosti. V resnici je šlo za špansko policijsko Provido brez omejitev, sicer brez neprebojnih vrat kot v katalogu, ampak s ta pravo mašino brez blokade. Včasih si pa kdo res zasluži lekcijo, čeprav je prepovedano. Saj vem, da se boste kregali, ampak enkrat v življenju je vredno probati cev za zalivanje vrta, premera 2 coli.
Jerch_ je napisal/-a:joztom je napisal/-a:Dolenca pa prav razumem, tudi jaz zelo pogrešam svoja stara j***a, ki sem jih prodal spomladi. Nešteto sem jih popasel, ker so hoteli nagajati pri popolnoma običajnih in logičnih manevrih. 12 let star, na videz ostarel in neugleden Citroen s 3.0 motorjem in dirkalnim podvozjem je prenekateremu vzbudil željo po tovrstnem merjenju neumnosti. V resnici je šlo za špansko policijsko Provido brez omejitev, sicer brez neprebojnih vrat kot v katalogu, ampak s ta pravo mašino brez blokade. Včasih si pa kdo res zasluži lekcijo, čeprav je prepovedano. Saj vem, da se boste kregali, ampak enkrat v življenju je vredno probati cev za zalivanje vrta, premera 2 coli.
to je dvorezen meč.. je pa res, da včasih nekoga nemoreš prehiteti po zakonu. in takrat imaš 2 možnosti; prekoračiš hitrost in greš mimo ali pa zmanjšaš in voziš intervalno glede na stil tistega, ki bi ga sicer prehitel. vsekakor pa ni najbolj varno vedno biti pasiven, ker imam izkušnje s takimi, ki potem jezo sproščajo v obliki nenadnega zaviranja, blokiranja ceste, ko so vzporedno s kamionom recimo itd..
res pa je, da ob primerni konjenici, po mojem mnenju neko razmerje 8,5kg/ konjsko moč, omogoča da se rešiš veliko večino norcov oz. wannabe racerjev.
BBS je napisal/-a:X-Hair, tukaj si ti norec izpadel, ne on, ker se ni hotel umaknit.
grizli je napisal/-a:Jah, tisti poskus prehitevanja na silo ob koncu že kaže na to, da se ravno ne znaš obvladati. Žal.
X-Hair je napisal/-a:Tipični šerif. Že ob dohitevanju mu nakažem, da je eden mnogo hitrejši za njim. Se mi ne da 40-50 cjazit, res ne. Ob srečevanju z avtomobili opazim, da umakne se, torej ne bi smel biti problem. Hm....ne, ne bo šlo. Prov, in se vozimo. Jeeeeej.Mu spet nakažem in vijugam, juuuhuuuuu, eden je za tabo, ki se ne boji malo snegeca in se mu ne da cjazit 50. NE, ne ne ne pa neeee. No dobr dobr pol pa ne. (Don Mentoni Band) Pride plug in premišljujem a bi bilo za izkoristit priložnost ali ne. Ponosen lastnik takoj iz grabna in na cesto.
Prov, pa nič.
In vse kar bi moral storiti je, da bi desno nogo odmaknil iz gasa za 2-3s. Skoraj ne verjamem, po vseh teh kilometrih jebanja, da me ni opazil zadaj. Upam, da je daljši in je žena kaj bolj zadovoljna.
http://www.youtube.com/watch?v=4tViNxxTwyU
W|zz je napisal/-a:Ne vem kaj se na X-a spravljate. Če je omejitev 90 in če nekdo vozi polovico pod dovoljeno hitrostjo in če bi nekdo rad šel mimo in ga ta ne spusti (ga zadržuje), je v prekršku. Je tud predpisana kazen za to..
Fak, potem bo pa na AC en na prehitevalnem nekoga zadrževal za sabo 5 sekund, se bo pa pol foruma p*zdilo...
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 2 gostov