IcEm4n je napisal/-a:Tale s črno CRV je pa skor zihr "lepa Vida" - profesorica na FOV-u (a je bla blond?)....![]()
RedBull™ je napisal/-a:Da še jaz napišem dogodivščino telebanke na gorenjski avtocesti:
Sedaj se pa sprašujem, je bila voznica pod vplivom alkohola, mamil ali pa čisto brez vse vozniške kulture? Saj bi tudi sam kdaj hitreje vozil hitreje po prehitevalnem pasu, ampak dokler so pred menoj vozila, ki prehitevajo, nikoli za njimi ne blendam kaj šele da bi vozil z dolgimi lučmi.
Še dokumentiran dokaz vozila, oz. voznice, ki s takšnim obnašanjem ne sodi v promet!
Vozilo Honda CRV , registrska oznaka LJ 54-0NJ
Renault VG je napisal/-a:Uf ja tisti avtobus. Sem tudi sam imel že kar nekaj situacij, da sem moral bremzati, da se je izšlo ko so me avtomobili prehitevali in je nasproti pripeljal drug avto ( sam imam scooter). Imaš pa potem še polno pacientov, ki te prehitevajo 10 cm stran od tebe. Že itak se jim odmaknem čisto na rob ceste na makadam se pa res ne mislim z scoterjem odmikat pri 50 km/h.
peroRS je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:p.s. primožek je angelček
![]()
![]()
![]()
Za šankom v gostilni res ne more kršiti CPP
primozek68 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:p.s. primožek je angelček
![]()
![]()
![]()
Za šankom v gostilni res ne more kršiti CPP
Pa od kje vam ta šank kar naprej...?? Sodite po sebi, vaški posebneži?
primozek68 je napisal/-a: Tako, da mi je na koncu bilo že malo bedasto se vozit po desni, ker me je narod gledal, kaj je narobe z mano. NIHČE ne ve za ta člen, ali se ga pa vsaj NIHČE ne drži.
Ker?gecco je napisal/-a:Pol pa naj gre folk na bus ali pa vlak.
Energetik81 je napisal/-a:Ker?gecco je napisal/-a:Pol pa naj gre folk na bus ali pa vlak.
Je mogoče vožnja z 110km/h po AC prepovedana?
opelboy je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=j0FwfG-BDv4
Danes sem malo "prepihal" avto na bližnji lokalni cesti. Tako je zgledalo 80% vožnje.. Na žalost imam posnet le ta del, ker dogajalo se je marsikaj (zbor 10+ motoristov sredi krožnega križišča, vožnja cca. 60km/h pod omejitvijo, opazovanje narave, itd.)
Ali se zadeve poslabšujejo ali se pa le meni tako zdi, ker preživim več časa na cesti.
ban je napisal/-a:Pr teh cenah bencina je najbolj ekonomična vožnja do 110 km/h.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov