evilfury je napisal/-a:Kadar je zunaj minus se ne morm vozit. Ja famozni pa ze ene 3x sm ga k njim pelov kao oni enkrat nastavijo pa je mir. Servis sem pa ravno zadnjič naredu...
Ja njihov odgovor je da če pade temp pod -5 butan ne gori več. Mogl bi bit več propana če ne pač crkne. Je reku da nej se ob takh temp na bencin vozim...
evilfury je napisal/-a:Kaj lahko storim? Razen tega da jim rečem nej svojo saro vn poberejo pa dam prinsa not...
evilfury je napisal/-a:Kadar je zunaj minus se ne morm vozit. Ja famozni pa ze ene 3x sm ga k njim pelov kao oni enkrat nastavijo pa je mir. Servis sem pa ravno zadnjič naredu...
Ja njihov odgovor je da če pade temp pod -5 butan ne gori več. Mogl bi bit več propana če ne pač crkne. Je reku da nej se ob takh temp na bencin vozim...
evilfury je napisal/-a:Danes sem mi je avto na cesti ustavil. Kar tako je naenkrat nehal vlečt in crknil. Temperatura je bila pod nulo avto je bil pa ogret. A se je se ker mu to zgodil kdaj? Imam pa g-1 sistem(famous one LOL)
žuža je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Danes sem mi je avto na cesti ustavil. Kar tako je naenkrat nehal vlečt in crknil. Temperatura je bila pod nulo avto je bil pa ogret. A se je se ker mu to zgodil kdaj? Imam pa g-1 sistem(famous one LOL)
Si mogoče ravno v tistem trenutku šaltal in hkrati ravno prešel iz benza na plin?
evilfury je napisal/-a:žuža je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Danes sem mi je avto na cesti ustavil. Kar tako je naenkrat nehal vlečt in crknil. Temperatura je bila pod nulo avto je bil pa ogret. A se je se ker mu to zgodil kdaj? Imam pa g-1 sistem(famous one LOL)
Si mogoče ravno v tistem trenutku šaltal in hkrati ravno prešel iz benza na plin?
Ne. Imam pa avtomatika.
evilfury je napisal/-a:žuža je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Danes sem mi je avto na cesti ustavil. Kar tako je naenkrat nehal vlečt in crknil. Temperatura je bila pod nulo avto je bil pa ogret. A se je se ker mu to zgodil kdaj? Imam pa g-1 sistem(famous one LOL)
Ne. Imam pa avtomatika.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov