DePalmo je napisal/-a:
Drugače se pa strinjam, tudi nemci niso nek biser v razporejanju, sem pričakoval več, glede na "primerjavo". OK, priznam, slovenci smo še vedno obupni kar se tega tiče.
DePalmo je napisal/-a:Tudi meni se zdi butasta da se ne smeš umaknit na odstavni pas. Zakaj ne? Reševalci, gasilci in policaji ne bojo šli po odstavnem pasu, ampak po sredini voznega in prehitevalnega, odstavni pa kaj... naj sameva?
peroRS je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:Tudi meni se zdi butasta da se ne smeš umaknit na odstavni pas. Zakaj ne? Reševalci, gasilci in policaji ne bojo šli po odstavnem pasu, ampak po sredini voznega in prehitevalnega, odstavni pa kaj... naj sameva?
Trenutno se ne morem spomnit...zakaj reševalci ne grejo po odstavnem pasu?
peroRS je napisal/-a:To že, sam še vedno je 99.9% manj možnosti, da bo pokvarjeno vozilo na odstavnem, kot da naletijo na nekaj kekcev, ki se ne bodo umaknili levo ali desno.
V praksi je itak vedno kaos
virtuoso89 je napisal/-a:Kaj se bo pa zgodilo ko bojo naleteli? Oba pasa na levi zafilana na odstavnem pa pokvarjen avto, kamion...
Gre takoj 10 min prej ko pridejo mimo.
esem je napisal/-a:Vse se da, če se Hoče, vsaj na Štajerskem![]()
vuli je napisal/-a:4. mislim, da planirajo počasi uvest tvojo "autobahn polizei"
Gosic je napisal/-a:Če voziš 130km/h kolikor je predpisano in kolikor si mogel peljat v avtošoli ( a takrat te ni nič bolel EGO, zakaj takrat nisi pokazal svojo moč), ti država ne bo pobrala niti 1 centa. Če pa boš najpametnejši na kurjinem gnezdu, pa bodi... Jaz nevem kako vi razmišljate, samo nekateri tudi hočemo, da so nekateri primerno kaznovani, vsaj za tiste, ki so pokradli velike denarje.. Pa s tem ne mislim, da sedaj če pa en revež naredi prekršek v vrednosti 5€, mu pa tega ni treba plačat. Nevem, dokler bodo v glavah ljudi dvojna merila, toliko časa se bodo dogajali primeri, ko bo človek rekel: eh sej on je tudi kradu, bom še jaz.. Ja, od tu izvira kultura človeka, od tu naprej. In ne pri 170km/h in pri bunjenju ''glejga ko so me dobli'' itd...
Kultura na slovenskih cestah pa je totalno na psu in čisto nikjer drugje. Vožnja za zadkom vozila, toliko blizu da ne vidim niti luči... vsak dan najmanj enkrat, pa delam ''le'' cca 80km dnevno. Pa naj bo to na AC, na regionalki, v mestu.. In največji nesmisel pri tem pa je, da je povsod vožnja po omejitvi. Torej ravno oviram ne, ampak čas je denar ane ( vidimo kako se vzpenja naš standard - da, sarkazem) in se vsem tako mudi...
Opažam pa tudi, da večina ljudi sploh ne gleda cestnih tabel. Ampak kar vozi vozi in pride do prve ovire ( vozilo pred njim) in vozi tako kot vozi on.. Včasih pa kar malo od oka: aha tu je hiša, je treba malo 'manj'... aha tu ni hiše, lahko eno stotko....
peroRS je napisal/-a:vuli je napisal/-a:4. mislim, da planirajo počasi uvest tvojo "autobahn polizei"
Ja, da bodo lahko še več davkoplačevalskega denarja pobrali
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov