Gosic je napisal/-a:Če voziš 130km/h kolikor je predpisano in kolikor si mogel peljat v avtošoli ( a takrat te ni nič bolel EGO, zakaj takrat nisi pokazal svojo moč), ti država ne bo pobrala niti 1 centa. Če pa boš najpametnejši na kurjinem gnezdu, pa bodi... Jaz nevem kako vi razmišljate, samo nekateri tudi hočemo, da so nekateri primerno kaznovani, vsaj za tiste, ki so pokradli velike denarje.. Pa s tem ne mislim, da sedaj če pa en revež naredi prekršek v vrednosti 5€, mu pa tega ni treba plačat. Nevem, dokler bodo v glavah ljudi dvojna merila, toliko časa se bodo dogajali primeri, ko bo človek rekel: eh sej on je tudi kradu, bom še jaz.. Ja, od tu izvira kultura človeka, od tu naprej. In ne pri 170km/h in pri bunjenju ''glejga ko so me dobli'' itd...
Kultura na slovenskih cestah pa je totalno na psu in čisto nikjer drugje. Vožnja za zadkom vozila, toliko blizu da ne vidim niti luči... vsak dan najmanj enkrat, pa delam ''le'' cca 80km dnevno. Pa naj bo to na AC, na regionalki, v mestu.. In največji nesmisel pri tem pa je, da je povsod vožnja po omejitvi. Torej ravno oviram ne, ampak čas je denar ane ( vidimo kako se vzpenja naš standard - da, sarkazem) in se vsem tako mudi...
Opažam pa tudi, da večina ljudi sploh ne gleda cestnih tabel. Ampak kar vozi vozi in pride do prve ovire ( vozilo pred njim) in vozi tako kot vozi on.. Včasih pa kar malo od oka: aha tu je hiša, je treba malo 'manj'... aha tu ni hiše, lahko eno stotko....
Hjoj... Kje so tebe skrivali, da te ni nihče ukradel?
- me zanima, če bi preživel val ogorčenja, če bi sedel z mano in mojim inštruktorjem v avtu, ko sem se "učil". Skoraj absolutno večino časa sem se vozil po omejitvah, to drži, a vedno je zahteval od mene dinamično in odločno vožnjo. Predvsem pa nisem smel nikogar ovirati na cesti. Četudi je bilo potrebno za 5 sekund malo preko omejitve.
- če pa mi je kdo pumpal ego, je pa to bil Zoki

vsako kiklico ozdravit, kandidatke na dom peljat in pokazat kaj premore 2.0 TDI v Golfu V
- iz tvojih besed lahko samo razberem, da špilaš šerifa na cesti (češ omejitev je toliko, kaj mi rineš v odbijač, ko se pa omejitev dvigne pa 2 dol in poden, da ja ne boš prehiten) - a to se me niti ne tiče, zato bom tu zaključil.
- se pa strinjam s tabo; vsak si je za kazen za prehitro vožnjo sam kriv. No, pa tudi tu je malo sivine, če se preko noči cesta z omejitvijo 50 km/h prekvalificira v cono 30 in postavi znake v grmovje... A je toliko drugega za postorit, da se vsakemu izmed nas zdi popolnoma bedasto, da se pobira kazni na odsekih, kjer je frekvenca prometnih "dogodkov" skoraj nična oz. le-ti dogodki niso posledica "neprilagojene hitrosti"
- pe glede tistih tavin in kazni... Če ima avto zanič semeringe, potrgane manšete, naluknjan izpuh, stare jermene ipd., ga ne boš šel prat in polirat, da bo dolgo delal, kajne? No, izvzami švercarje. A naša deželica dela prav to, škaf brez dna, krpajo ob strani na linicah skozi katero komaj da kaj uide. Ko bo dno, naj se tudi line poflika.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.