~toMmy~ je napisal/-a: Te psihološke ovire res ne morem razumet...
In nisi edini. Sicer je pa itak že vse čist brezveze v bananarepublik. Četudi sem poklical na PP se ni zgodilo nič. Je rekel majstr na drugi strani linije, da bodo videli kaj se da storiti. Čaki, kako to mislite, kaj se da storiti? Ko sem videl, da ne ve v kakšni službi je zaposlen, sem mu svetoval kam naj se postavijo in počakajo 15min. Ko smo prevozili 50km cjazenja sem čez 1h spet poklical na PP in se jim zahvalil, da niso storili nič. Za kamionom pa 143 avtomobilov. Kamion pa mimo 23 izogibkov na katerih bi se komot umaknil. Glavno, da fašeš kazen na 2km ravnini, desno in levo pa 200m travnika in ogrožaš samo veter, listje, travo, mravljinčke, mušice, kamenčke, čebele, metulje, prah, zrak, ....
odprti clio je napisal/-a:Konec koncev je meni popolnoma vseeno, kaj počnete na cesti. Jaz se vedno trudim narediti tako, da nikogar ne oviram. Če bi vsak pri sebi popucal, da bo vljuden na cesti, pa če si to drugi zaslužijo ali ne... Ne, vi zgolj zahtevate, da se drugi tako do vas obnašajo, ker se držite vseh omejitev (kar absolutno ni šans), ste pa sami arogantne riti. Če drugega ne, se je končno preslikalo stanje cest v to temo. Sami šerifi
Amen