brs je napisal/-a:Mercedes E200 kompressor.
celinko je napisal/-a:Kako mi to deluje znano! A ste mogoče nasedli z vozilom? Ne samo po visokem snegu sem se pelja, ampak ne verjamem, da bi to bil vzrok da so kabli padli dol. Ja ugotavljam da le nisem edini ,ki ga je ta zgodba doletela.
Vikking je napisal/-a:žuža je napisal/-a:Vprašanje za uporabnike Zavoli sistema.
Me zanima na koliko imate optimalno nastavljeno mazanje? Koliko kapljic na minuto?
Gvorimo o Flashlube sistemu?
Potem velja slednje: Prvič ko se sistem nastavlja, se nastavi 12 kapljic na minuto. Potem pa je potrebno spremljati količino porabljenega plina in količino porabljene tekočine. Nastavit je potrebno na: 50ml flashlube tekočine za 50l porabljenega plina. Oziroma 1ml tekočine za 1l plina.
iziboy je napisal/-a:Ena stvar me pa moti pri veliko uporabnikih na tem forumu, pa ne samo v tej temi:
zakaj je treba prvo na forum pisat in pljuvati vsevprek, namesto da bi kontaktiral odgovorne?!Zakaj nisi npr. prvo jutri (ali pa v končni fazi že v petek) poklical monterja in se pozanimal o možni težavi in šele potem čečkaš na forum? Itak ti bo težko kdorkoli tukaj, karkoli preko neta popravil... A če kupiš trenirko na kateri najdeš napako, greš tudi prvo k sosedi jamrat ali jo prvo neseš v trgovino zamenjat?!
Ne vem no...mene je tudi nov avto zezal, pa sem šel naravnost do mehanika, nisem nč prej klical mamice, zveze potrošnikov, tramvaj komande pa nevemkogaševse...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov