Hei,
Mogoče, je ta tema že bila, pa vendar si moram olajšati dušo, pa še taprav forum je zato.
Ni mi jasno, kaj je z današnjim folkom na cesti!? A je vse tako prizadela kriza, ali se tresejo za 0,012 l/100km prihranka goriva, so popolnoma apatični, visijo na FBju med vožnjo ali so preprosto tako butasti, da ne vedo kdaj je naselje ali kdaj ga ni?!
Vsak dan se vozim 30 km v službo v eno stran in za pot, ki sem jo pred leti še brez težav prevozil v pol ure v skladu z omejitvami, danes rabim slabo uro!! Večina folka apatično vozi 60 kmh (nekateri še celo manj izven naselja), še imam srečo kdo pospeši do 70 (to je že res praznik), je pa tudi pogosto, da se vozimo v naseljih 30-40, kjer je seveda 50 in cesta popolnoma ravna in pregledna. Zakaj?! Ko mi pa popustijo živci in grem koga prehitevat me pa folk gleda kot da jih bom spravil kar v grob, ker se pospešil do 80 kmh izven naselja?!
Da se razumemo, nisem noben prepotentnež na cesti, sem že v srednjih letih, tudi avto imam "slabšega korejca", tako, da to ni besedilo mladeniča, ki pozna samo desni pedal svojega nemškega premium vozila.