Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če dec 20, 2007 10:30 pm

Nej raj bolj gledajo KAKO folk voz in ne KOLIKO km/h prehitro (to mislm za tiste, ki grejo malenkost čez omejitev). Dons nism mogu verjet, kaj nekateri počnejo na cestah. Ženska se začne vključevat na AC s 30km/h, na konc pospeševalnega pasu je mela tm okrog 50km/h, poleg tega je pa med vožnjo na AC mela odprto stransko šipo in pucala vetrobran (zunanjo stran, če sm prov vidu). To pa očitno ni tok nevarno kot da v naselje prpelješ 60 km/h. :evil: :evil:
Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če dec 20, 2007 10:33 pm

da bi preprečili število prometnih nesreč bi morali moškim nehati točiti alkohol babam pa bencin....

ker tak ko jz vidm ka nektere delajo...gas bremza gas bremza...pa mutijo kokr da bi se jim sanjal pa po tel govorijo itd
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če dec 20, 2007 10:53 pm

esem je napisal/-a:Če je slučajno kdo spregledal - trenutno je na 24ur oddaja Trenja, ki govori točno o tem

Pismo prepozno sem prišel domov :x Ve kdo mogoče gdaj je ponovitev?
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp Če dec 20, 2007 10:54 pm

Dokler se folku ne zagrozi al pa da se začne obnašat tko k treba (to se itak nov zgodl) lohk nardijo ceste naravnost od Strunjana pa do Lendave pa se jih bo še zmer tok pa tok razletel, ker narest pizdarije na avtocesti ni nobena umetnost če se taprav sprav za volan. Tm k pa ni ravno je pa še tok slabš. Da ne govorimo o raznih kronikih k se prevažajo po cestah, pa nesposobnih za vožnjo...

Aja pa nismo sam Slovenci taki. So Nemci al pa kšni drug čist isti sam tm majo take kazni, da nimajo j**c se zajebavat. Na konc gorenske avtoceste pa zmer vidm kšnga švaba k dobi pohvalo od polcajev!

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če dec 20, 2007 11:04 pm

ja grozit že...2 mesca bi bil mir pol pa ne več...prvo nej za varnost tud poskrbijo pa se začnejo s kej bol pametnem ukvarjat kokr pa npr kake tanke bojo u vojski kupl...so slabi pogoji še drugje.npr zdravtvso.ko bi blo veliko več koristi od tega kokr pa npr od vojske ko mamo 3 vojake pa eno pištolco.pa ko je tako vojno stanje u slo...seveda...pride pa mim en terorist pa vrže bombo pa nas ni več.
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Rottie Če dec 20, 2007 11:16 pm

gustelj je napisal/-a:V našem Društvu za mučenje cestnih prestopnikov smo oblikovali predlog, ki predvideva uvedbo telesnih kazni za notorične prekrškarje:

- Javno bičanje na Trgu Republike v višini treh udarcev z usnjenim bičem za vsako dobljeno kazensko točko.

Pričakujemo podporo somišljenikov.

Pa pozabili ste na sekanje noge, ki tišči gas, da bo drugič krajša in ne bo mogla do konca gas stisnit. :twisted:
Kot pravijo ... "ima ludih i posle rata" :roll:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če dec 20, 2007 11:21 pm

=ZiAn= je napisal/-a:Pismo prepozno sem prišel domov :x Ve kdo mogoče gdaj je ponovitev?

petek, jutri
od
7:35
Trenja, ponovitev
do
9:20

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če dec 20, 2007 11:25 pm

im nobody je napisal/-a:...pride pa mim en terorist pa vrže bombo pa nas ni več.

Je velika verjetnost, da se bo prej ponesrečil na naših cestah

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če dec 20, 2007 11:26 pm

@esem/=ZiAn=: ni potrebe... :idea: za taksno dobo cakanja
http://24ur.com/bin/video_show.php?TREN ... a=60081736
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe dec 21, 2007 1:02 am

Ne da se mi googlat, se komu morda sanja, kakšna je kazen, če ti najdejo laser/radar jammer ozr. motilec merilne naprave?
Verjetno se še vedno splača napram 1000€ kazni? Ker v LJ imajo zadnje čase plavci navado kampirat ob 3h zjutraj na prazni cesti in merit zločince, ki se vozijo dejansko primerno danim okoliščinam. Prilagojena hitrost pač, le navzgor.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Napisal/-a Rottie Pe dec 21, 2007 2:31 am

bass je napisal/-a:Ne da se mi googlat, se komu morda sanja, kakšna je kazen, če ti najdejo laser/radar jammer ozr. motilec merilne naprave?
Verjetno se še vedno splača napram 1000€ kazni? Ker v LJ imajo zadnje čase plavci navado kampirat ob 3h zjutraj na prazni cesti in merit zločince, ki se vozijo dejansko primerno danim okoliščinam. Prilagojena hitrost pač, le navzgor.

500 EUR in napravo ti vzamejo, če se prav spomnim. Če imaš fajn težko nogo, se ti definitivno splača, sj boš s stroški nekje na istem, ne boš pa zaradi tega ob izpit in ne bo ti treba pešačit naokoli par mesecev. ;)

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Napisal/-a Rottie Pe dec 21, 2007 2:42 am

Al pa kaj takšnega zmontirat na na avto ;)

http://www.plateflipper.com/photos.html
http://www.stylintrucks.com/parts.as..._prod_ids=2100
http://www.thehoffmangroup.com/autol...=hiddenlicense

Dobijo se tudi taki, ki so pnevmatski, da je hitreje dol kot pri električnem in potem samo še podn gas mimo policaja, pa naj te potem ujame če te more, da ugotovi kdo si. :lol:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe dec 21, 2007 3:04 am

Sploh nimam težke noge, daleč od tega. Le nočem sprejeti dejstva, da me lahko s 1000€ kaznujejo, če mi na prazni cesti sredi noči namerijo 30km/h več. To je meni nesprejemljivo in nedoumljivo dejstvo.
Vsaj detektor si bom verjetno omislil, pa ko zapiska hitro bremzat na 30km/h al kaj jaz vem.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Pe dec 21, 2007 6:46 am

Jst ne vem a je res tok težko peljat po omejitvah in potem odpade jokanje o visokih kaznih. Itak je taka gneča povsod, da tekom dneva zelo težko sploh prekoračiš omejitev. Sam v 8 letih nisem plačal niti ene kazni za prehitro vožnjo, tako, da me to višanje kazni sploh ne prizadene. To kar pa narod dela po cestah pa zadnja leta ni več normalno. Posledice pa vsi poznamo. Ampak ne spet je treba pizdit čez državo, da bi pa pri sebi kaj spremenili to pa ne... Se strinjam, da so ceste totalno v razsulu, prekopane podolgem in počez. Ampak še vedno je voznik tisti, ki se bo odločil kako bo peljal.

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Pe dec 21, 2007 6:55 am

esem je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:...pride pa mim en terorist pa vrže bombo pa nas ni več.

:cry :tomidelej:

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Pe dec 21, 2007 7:45 am

Sm4jli je napisal/-a:
esem je napisal/-a:

:cry :tomidelej:

Po moje bo prej zgrešil Slovenijo in šel na Slovaško! :twisted:

Drugač pa a mamo že višje kazni al je še debata o tem?
Slika

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Kraj: Lovrenc na Pohorju

Napisal/-a sergej Pe dec 21, 2007 7:56 am

[quote="TomazK"]Jst ne vem a je res tok težko peljat po omejitvah in potem odpade jokanje o visokih kaznih. Itak je taka gneča povsod, da tekom dneva zelo težko sploh prekoračiš omejitev. Sam v 8 letih nisem plačal niti ene kazni za prehitro vožnjo, tako, da me to višanje kazni sploh ne prizadene. To kar pa narod dela po cestah pa zadnja leta ni več normalno. Posledice pa vsi poznamo. Ampak ne spet je treba pizdit čez državo, da bi pa pri sebi kaj spremenili to pa ne... Se strinjam, da so ceste totalno v razsulu, prekopane podolgem in počez. Ampak še vedno je voznik tisti, ki se bo odločil kako bo peljal.[/quote]

Jam bi te rad videl prvič se pelješ po neki magistralki in omejitev 90km/h, nato spregledaš tablo naselje(50km/h) in te zmeri 90km/h, sej ni nič a ne :lol: :lol:

aja če maš 2500e plače

kazni je treba napisat primerne glede na povprečne plače, ne pa nekaj kar ni mogoče plačat !!!
Vse nam lepo nabijajo, počasi bodo še ZRAK OBDAVČLI!!!!!!!!!!!!!

AJA ČE STE GLEDALI TRENJA PA ITAK VESTE KAK MISLI FOLK

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Pe dec 21, 2007 8:40 am

Če je vojna, je vojna za vse.
Pri prekrških je tko: Če F***Š pol lahk računaš tut na alimente! Al pa ne F***T!

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Pe dec 21, 2007 9:07 am

TomazK je napisal/-a:Jst ne vem a je res tok težko peljat po omejitvah in potem odpade jokanje o visokih kaznih. Itak je taka gneča povsod, da tekom dneva zelo težko sploh prekoračiš omejitev. Sam v 8 letih nisem plačal niti ene kazni za prehitro vožnjo, tako, da me to višanje kazni sploh ne prizadene. To kar pa narod dela po cestah pa zadnja leta ni več normalno. Posledice pa vsi poznamo. Ampak ne spet je treba pizdit čez državo, da bi pa pri sebi kaj spremenili to pa ne... Se strinjam, da so ceste totalno v razsulu, prekopane podolgem in počez. Ampak še vedno je voznik tisti, ki se bo odločil kako bo peljal.

Mene moti to da ''oblast'' govori o tem kaj vse bo bolje ko bodo nove kazni, dejansko pa razen povečanja kazni ne naredi nič da bi bil promet bolj varen.

Napisal si da v osmih letih nisi dobil kazni. Kaj to pomeni, da si se vedno držal omejitev, ali da si včasih kaj prekršil pa te niso dobili? Če je drugo pomeni da država očitno ne izvaja dobro izvrševanja prometnih predpisov.

Jaz se trudim vsaj približno peljati po predpisih, pa priznam da morda kdaj naredim kakšno napako. Recimo takrat enkrat ko si ti še delal izpit ali morda prej je bila omejitev po mestih 60 izven pa 80. Pripeljal sem se do table za naselje, na levi so bili kamijoni, takoj za tablo na travi pa radar. Pač ga nisem prej videl, prve hiše so bile pa približno 100m naprej.Pri hitrosti 81 sem plačal kazen za 20+ v naselju... po novem ko je naselje 50 in cesta 90 bi plačal pa... :roll: :roll: :roll: Pa čisto za brez veze. Ispit imam še dlje od tebe pa nikoli nisem povzročil nobene nesreče.

Povečanje kazni se mi zdi absolutno nesmiselno in zatiskanje oči pred dejanskimi problemi.

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Pe dec 21, 2007 9:39 am

Eh, ni ga vraga da me neb še en prehitevat, ko grem že sam krepko čez omejitev! :shock:
Včeri primer: 200-300m pred tablo konec naselja pospešim tja do 90-100km/h a ni ga vraga me začne Senik prehitevati z vsaj 120km/h :shock: .....kaj madona a sm prepočas vozu čez naselja al kaj (okol 60km/h)? A največkrat me prehitevajo beli službeni kombiji in to tudi na obvoznici, kjer grem okol 125km/h a je omejitev 100km/h! :shock: nč jasn :shock:

ps.: Sam se držim načela, če že morm it prehitr pol grem max do 29km/h, ker za več tko nimam denarja smeh :) (seveda trezen in po pameti). Takrat ko pa mal spijem in še lahko hodim z zaprtimi očmi in z glavo proti nebu v ravni liniji s stegnjenimi rokami potem se držim omejitev na 1km/h točno!
Drugač pa menim za nov zakon: Ko boš 1x velik plaču boš vozu po omejitvah al pa tut ne, če maš dost dnarja in odvetnika ki te bo reševal iz zagat, ko boš ob izpit :D
Zadnjič spremenil Paris, dne Pe dec 21, 2007 9:46 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov