![Nerd 8]](./images/smilies/1104nerd.gif)
_furby_ je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:pa tudi nasploh astra H malo porabi
vic in pol
Patrik_A3 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:pa tudi nasploh astra H malo porabi
vic in pol
se pridružujem temu postu
MajaI je napisal/-a:Fabia Combi bencinar 1.4 85KM 8V, povprečna poraba: 6,5 (kot je tudi obljubljena povpr. poraba), 80% AC, ne šparamo stopalke za gas.
V bolj umirjeni vožnji na AC (brez klime...) pa brez težav pridem na 5,5.
Energetik81 je napisal/-a:Napisal je pri umirjeni vožnji po AC. Če to pomeni konstantno 100-110 km/h, se da doseči 5,5 pri takem avtu.
tadej92 je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Napisal je pri umirjeni vožnji po AC. Če to pomeni konstantno 100-110 km/h, se da doseči 5,5 pri takem avtu.
napisala je da se stopalke za gas ne špara. pa ne mi govorit da je možno met na 90 konjskem bencinaru če se stopalke za gas ne špara 6,5l porabo
lp
rosonero je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Napisal je pri umirjeni vožnji po AC. Če to pomeni konstantno 100-110 km/h, se da doseči 5,5 pri takem avtu.
napisala je da se stopalke za gas ne špara. pa ne mi govorit da je možno met na 90 konjskem bencinaru če se stopalke za gas ne špara 6,5l porabo
lp
AGREE.......130 KM/H pa AC z 85 konjskim bencinarjem/ fabia combi ?) in porabo 6.5 je NO GO......to je ponavad poraba dizla z 100-120 KM
Ausc je napisal/-a:Evo, sem imel cajt in sem probal spraviti porabo kar se da nizko pri mestni voznji. Ko sem prisel na vrt, je bila povprecna po BC 6,5L/100km, v specifikacijah je povprecna mestna 6,8L/100km. No ja, to sicer ni bilo podobno voznji, tudi pozornost se je zmanjsala, ker sem samo gledal kako bom cim manj porabil, ampak dobro, ravno ocitati, da lazejo, jim ne morem. Je pa res, da ob normalni mestni voznji ne vidim porabe pod 8,5-9, ma jebiga. Aja, 105-konjski TSI to, motor, kjer ma samo Chuck Norris lahko porabo nad 6
Ausc je napisal/-a:Bo treba dobiti enkrat se 1.4 TSI-ja na test, pa da vidimo, koliko sele tista stvar pije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov