čare je napisal/-a:Lisko ne razumem jaz teh tvojih teorij da z enakim načinom vožnje lahko prišparaš.Recimo danes se peljem LJ-MB stalno 100 km/h (recimo da je to testni poligon in ni nikogar na cesti in je dejansko možno se stalno peljat 100) jutri pa se spet peljem isto relacijo na isti način se pravi 100 km/h ampak vozim varčno in prišparam.Kako že ??Način vožnje je enak ampak prišparal nisi popolnoima nič!
~toMmy~ je napisal/-a:No ja, treba se je zavedat, da se je lahko tudi tvoj stil vožnje vseeno nekoliko spremenil, brez da bi se ti tega zavedal.
BBoss je napisal/-a:Glede na to, da smo imeli tukaj debato o prepočasnih voznikih na AC drugod po svetu že delajo na tem, da bi tole anomalijo vsaj umaknili iz prehitevalnih pasov.
http://staugustine.com/news/local-news/ ... mk6TlO_txY
takoj podpišem tudi pri nas, ker danes sem imal opravka z nekim kvazi avstrijskim hipermilerjem al pa je bil zgolj d****. Vozim od Krškega proti NM s konstantno hitrostjo 130km/h (GPS). Me prehiti omenjeni osebek nakar ga s konstantno hitrostjo ujamem, ker je model očitno "glajdal". Seveda, če hočem držati svoj tempo ga moram prehiteti. Ko sem mimo da omenjeni osebek spet gas in me prehiti nazaj in tako sva zadevo ponovila vsaj 5x potem pa sem raje zavil na bencinsko, ker sem mel polhn organ takega drkanja.
peroRS je napisal/-a: začnem prehitevat po desni folk na voznem in prehitevalnem, ki me pol začudeno gleda, kot da "divjam po cesti"
BBoss je napisal/-a:Glede na to, da smo imeli tukaj debato o prepočasnih voznikih na AC drugod po svetu že delajo na tem, da bi tole anomalijo vsaj umaknili iz prehitevalnih pasov.
http://staugustine.com/news/local-news/ ... mk6TlO_txY
danes sem imal opravka z nekim kvazi avstrijskim hipermilerjem al pa je bil zgolj d****. Vozim od Krškega proti NM s konstantno hitrostjo 130km/h (GPS). Me prehiti omenjeni osebek nakar ga s konstantno hitrostjo ujamem, ker je model očitno "glajdal". Seveda, če hočem držati svoj tempo ga moram prehiteti. Ko sem mimo da omenjeni osebek spet gas in me prehiti nazaj in tako sva zadevo ponovila vsaj 5x potem pa sem raje zavil na bencinsko, ker sem mel polhn organ takega drkanja.
peroRS je napisal/-a:Meni je še bolj žalostno, da pri občasni zelo počasni vožnji po regionalki (70kmh) še vedno naletiš na mečkaše, ki vozijo 50kmh po cesti ravni kot strela, v naselju pa celo upočasnijo na 30kmh![]()
Ali pa....vozim u izi 100kmh tempomat na AC, pridem do Vrhniškega klanca, zavijem na počasni pas in z nespremenjeno hitrostjo začnem prehitevat po desni folk na voznem in prehitevalnem, ki me pol začudeno gleda, kot da "divjam po cesti"
BBoss je napisal/-a:takoj podpišem tudi pri nas, ker danes sem imal opravka z nekim kvazi avstrijskim hipermilerjem al pa je bil zgolj d****. Vozim od Krškega proti NM s konstantno hitrostjo 130km/h (GPS). Me prehiti omenjeni osebek nakar ga s konstantno hitrostjo ujamem, ker je model očitno "glajdal". Seveda, če hočem držati svoj tempo ga moram prehiteti. Ko sem mimo da omenjeni osebek spet gas in me prehiti nazaj in tako sva zadevo ponovila vsaj 5x potem pa sem raje zavil na bencinsko, ker sem mel polhn organ takega drkanja.
uros11 je napisal/-a:PO ravnem se komot postaviš za kamion in tisti, ki gredo mimo, itak morajo na prehitevalni pas. V klance se pa kamioni prestavijo na skrajni desni pas, kar malo moti, ker potem takoj postaneš ovira na voznem pasu.
peroRS je napisal/-a:Meni je še bolj žalostno, da pri občasni zelo počasni vožnji po regionalki (70kmh) še vedno naletiš na mečkaše, ki vozijo 50kmh po cesti ravni kot strela, v naselju pa celo upočasnijo na 30kmh![]()
Ali pa....vozim u izi 100kmh tempomat na AC, pridem do Vrhniškega klanca, zavijem na počasni pas in z nespremenjeno hitrostjo začnem prehitevat po desni folk na voznem in prehitevalnem, ki me pol začudeno gleda, kot da "divjam po cesti"
Daedalus je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:PO ravnem se komot postaviš za kamion in tisti, ki gredo mimo, itak morajo na prehitevalni pas. V klance se pa kamioni prestavijo na skrajni desni pas, kar malo moti, ker potem takoj postaneš ovira na voznem pasu.
Je z avtom prepovedano po počasnem vozit?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov