16valve je napisal/-a:Na kratko je tako,da stem bos imel vedno tezave sploh na tehnicnem z policijo niti ne toliko,saj na novejsih avtih ravno ne preverjajo-vsaj pri meni osebno niso.Iz lastnih izkusenj pa vem ,da prvic ko mi je sla zarnica sem vse skupaj dol zmetal in namestil originalne saj je veliko bolje svetilo kot fake ksenon-ki so dajale bolj megleno svetlobo.
pskoda je napisal/-a:Barva žarnice nima veze z balastom. Ti lahko menjaš z katero koli barvo.
Avtomobili z original ksenonom imajo 4300k in ta še vedno sveti plavo ko jo pogledaš tako, da če boš menjal menjaj z recimo 3000k
pskoda je napisal/-a:Primerjat barvo med h7 in ksenonom je težko, ker žarnici se med sabo zelo razlikujeta in tudi kelvini (barva) se ne ujemata
Osebno mislim, da 3000k ksenon bo bolj modra kot obična h7 samo problem je, da boš težko dobil ksenon pod 3000k
Pero101010 je napisal/-a:16valve je napisal/-a:Na kratko je tako,da stem bos imel vedno tezave sploh na tehnicnem z policijo niti ne toliko,saj na novejsih avtih ravno ne preverjajo-vsaj pri meni osebno niso.Iz lastnih izkusenj pa vem ,da prvic ko mi je sla zarnica sem vse skupaj dol zmetal in namestil originalne saj je veliko bolje svetilo kot fake ksenon-ki so dajale bolj megleno svetlobo.
Aha ja sej tudi jaz sem tako misli, da bi obdržal dokler ne crkne ena žarnica in potem bi zamenjal. Aja? ne vem no meni je pri teh svetloba res super. Res ni primerjave. Pri novejših avtomobilih praviš? 2007 letnik je novejši?
blackey je napisal/-a:Vidim da se spoznaš, pa me zanima neki. Kupil sem avto z vgrajenim ksenon kitom. Passat 03l. Ma lečo, res lepo sveti, ne seka kar v vse smeri, ampak se morem 100% strinjat s tem, da v daljavo sveti za en drek in to dobesedno. Tako da mi ni všeč. Pa me zanima je to plug in play zadeva in se samo odstrani in zamenja z navadnim žarnicam ali je postopek drugačen?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov