iziboy je napisal/-a:Na takšne ''mi je un tm reku, k mu je en puvedu'' štose na forumih, gostilnah ipd sem naletel še ko sem bil sam obrtnik. Zato me tako pogreje, ker sem imel ravno zaradi tega nemalo težav. In še vedno sem mnenja da se prvo rešuje probleme s pooblaščenimi/izvajalci/prodajalci/sreviserji... in šele potem z ''glasom ljudstva''.
Današnje plinske naprave so že tako dovršene, da brez testerja, znanja kako ga uporabiti, veliko izkušenj in še malo sreče včasih še monter razbija glavo kje je težava. Zato pri takih težavah forumaši težko pomagajo. So pa takšni prispevki lahko fina anti reklama. Pa mi sedaj Adis reci da se motim?!
P.S.
In če se spomnite že kar nekaj postov nazaj, ko je uporabnik opisal svojo zgodbo, ko so mu ravno pri pri Prinsu pomagali tudi v nedeljo. Brezplačno...
delno se strinjam a to ti še ne daje pravice metati vseh v isti koš.
niso vsi takšni, da bi klicali ob vikendih monterja ( beri: spoštovanje prostega časa) in bodo nekateri raje počakali do "delovnega tedna", da težavo uredijo razen, če "voda gori" in jim je odpovedala tako plinska napeljava kot bencin-agregat in mora lastnik vozila nujno na pot od katere je odvisna njegova prihodnost...upam, da veš kaj hočem povedati/napisati.
sarkazem ne škodi.
to, da nekateri nudijo pomoč ob vikendih "zvečer" je le dobro ime za podjetje in njihovo poslovanje