IcEm4n je napisal/-a:Tud mene zanima, kje je bilo nekoč krožišče v Domžalah![]()
ti jünge si še premlad, da bi sploh bil na svet takrat...si še iz levega v desnega skaku

IcEm4n je napisal/-a:Tud mene zanima, kje je bilo nekoč krožišče v Domžalah![]()
TrijoAdijo je napisal/-a:daneb je napisal/-a:Odkar so ukinili motoroznanstvo na izpitih je kar veliko takšnih šoferjev. Marsikdo ne ve ali ima pogon spredaj ali zadaj. Pozimi sem videl na Zatrniku dva ki sta montirala verige na zadnja kolesa pri Citroenu C 3, pa nisem imel s čim slikati.
Povedal sem jima da imata pogon spredaj in sta se vljudno zahvalila češ tega nama pa ni nihče povedal.
Ne vem če bo držalo:
Se spomnem, ko sem delal izpit za avto, ni nihče zahteval kakršnegakoli znanja, kako se havba odpre, preveri nivo olja,kuk so gume napumpane, kaj je katera lučka na armaturi....itd.Pa je tega že lep čas nazaj. Danes to v avtošoli zahtevajo.
maniaxxx je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:daneb je napisal/-a:Odkar so ukinili motoroznanstvo na izpitih je kar veliko takšnih šoferjev. Marsikdo ne ve ali ima pogon spredaj ali zadaj. Pozimi sem videl na Zatrniku dva ki sta montirala verige na zadnja kolesa pri Citroenu C 3, pa nisem imel s čim slikati.
Povedal sem jima da imata pogon spredaj in sta se vljudno zahvalila češ tega nama pa ni nihče povedal.
Ne vem če bo držalo:
Se spomnem, ko sem delal izpit za avto, ni nihče zahteval kakršnegakoli znanja, kako se havba odpre, preveri nivo olja,kuk so gume napumpane, kaj je katera lučka na armaturi....itd.Pa je tega že lep čas nazaj. Danes to v avtošoli zahtevajo.
Mene so pa učili gledat v motor in podobne fore...pišuka sem že star
DePalmo je napisal/-a:Zmontiraj si xenon za dolge, te bojo takoj nehal ignorirat
peroRS je napisal/-a:Aja pa na avtocesti je ljudem tudi ratalo samoumevno imeti prižgane dolge luči, tudi če je v nasprotni smeri kolona vozil, ki jih to slepi![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov