brs je napisal/-a:Zanimivo, da ima tudi podjetje IQ Sistemi, ki je pri nas uradni vgrajevalec PRINSa kot osnovno dejavnost :" G46.470 - Trgovina na debelo s pohištvom, preprogami in svetili"
Ravno zato se jaz pred dvema letoma ko sem se odločal kaj vgraditi nisem odločil za PRINS, saj nisem želel, da mi to vgradi nekdo, ki mu je osnovna dejavnost to.
Odločil sem se za ZAVOLI in do sedaj sem bil po vgradnji samo enkrat na servisu po 20000 kilometrih.
a kaj tankaš na petrolu? no jaz na tvojem mestu ne bi glede na to da prodajajo kondome in kisle kumarice....
iq sistemi ima tri ločene oddelke in en od teh - samostojen - je avtonaplin ... začetna glavna dejavnost je bila res s svetili - a če bi pogledal bi videl , da so najvišjega kakovostnega razreda ... no jaz sem to malo poguglal pred vgradnjo ... med drugim imajo tudi swarovski .... to sem zapisal samo zato , ker verjetno ne poznaš drugih top znamk svetil...
iziboy je napisal/-a:brs je napisal/-a:Iziboy pravi: "Pa tudi Zavoli kot proizvod in naprave ki jih vgrajuje ''koncern'' Plineks so nekje na istem kakovostnem in razvojnem nivoju."
Si imel mogoče ti osebno kakšne slabe izkušnje s sistemom ZAVOLI?
Imaš o tem mogoče kakšne konkretne podatke?
Kako argumentiraš kakovostni nivo Zavolija?
Ne upam javno na forumu ker vem da imajo fantički navado se spuščat v pravne in fizične spore. O zadnjih bi lahko kakšno zgodbo, dve, tri... povedali tudi ljubljanski taxisti, ki so nezadovoljni večkrat obiskali g. Koprivnikarja. Baje je bilo pestro

naj tega terajo z drugega foruma...mi bomo samo posredniki..
http://www.hyundai-klub.si/forum/viewth ... ad_id=1109predzadnji post....
iziboy je napisal/-a:brs je napisal/-a:Zanimivo, da ima tudi podjetje IQ Sistemi, ki je pri nas uradni vgrajevalec PRINSa kot osnovno dejavnost :" G46.470 - Trgovina na debelo s pohištvom, preprogami in svetili"
Ravno zato se jaz pred dvema letoma ko sem se odločal kaj vgraditi nisem odločil za PRINS, saj nisem želel, da mi to vgradi nekdo, ki mu je osnovna dejavnost to.
Odločil sem se za ZAVOLI in do sedaj sem bil po vgradnji samo enkrat na servisu po 20000 kilometrih.
Pa si se prepričal sam kaj dejansko delajo ali si samo prebral na netu?!
Govori o kvaliteti plinske naprave ko boš imel 200.000 km brez težav, kajti 20.000 je veliko premalo za oceno kvalitete. Sem že enkrat prej omenil, prvih 50k km so vsi enako (ne)problematični, potem pa se z leti in kilometri pokaže kakovost. Dugače pa jih ima moj Prins že 140.000, v tretjem avtu, brez težav.
Pa tudi kakšen servis sem izpustil...
oj ti čistun hipokritski !!! nad mano se pa zgražate ker imam zmeraj nad 3/4 palčke olja v motorju...