peroRS je napisal/-a:Aja pa na avtocesti je ljudem tudi ratalo samoumevno imeti prižgane dolge luči, tudi če je v nasprotni smeri kolona vozil, ki jih to slepi![]()
Sem mislil, da imam samo jaz to srečo

peroRS je napisal/-a:Aja pa na avtocesti je ljudem tudi ratalo samoumevno imeti prižgane dolge luči, tudi če je v nasprotni smeri kolona vozil, ki jih to slepi![]()
odprti clio je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Aja pa na avtocesti je ljudem tudi ratalo samoumevno imeti prižgane dolge luči, tudi če je v nasprotni smeri kolona vozil, ki jih to slepi![]()
Sem mislil, da imam samo jaz to srečo
peroRS je napisal/-a:A ti si bil to![]()
Kaj ti ne dela avtomatski izklop dolgih na tsi-ju
daneb je napisal/-a:Saj ni treba gledat naravnost v luč nasprotno vozečega.
LP
gasolinedream je napisal/-a: Berem to temo, pa ste res vsi tako občutljivi na vsako malenkost ki se zgodi na cestah?
gasolinedream je napisal/-a:Pa res tako slabo vidite ponoči? Saj ne rečem da je prav če nekdo slepi z dolgimi lučmi, ampak tako grozno pa pač ni. Je pa res da v spuščenem/nizkem avtu zna bit veliko slabše. V Fusionu se peljem mimo praktično kot da nič ni, v hondi pa me je res malo zaslepilo. Pač človek ne gleda v luč. Berem to temo, pa ste res vsi tako občutljivi na vsako malenkost ki se zgodi na cestah?
Skratka, po branju te teme gre na naših cestah še vedno za to kdo je bolj živčen, večji šerif in kdo najde več napak?
gasolinedream je napisal/-a:Pa res tako slabo vidite ponoči? Saj ne rečem da je prav če nekdo slepi z dolgimi lučmi, ampak tako grozno pa pač ni. Je pa res da v spuščenem/nizkem avtu zna bit veliko slabše. V Fusionu se peljem mimo praktično kot da nič ni, v hondi pa me je res malo zaslepilo. Pač človek ne gleda v luč. Berem to temo, pa ste res vsi tako občutljivi na vsako malenkost ki se zgodi na cestah?
Skratka, po branju te teme gre na naših cestah še vedno za to kdo je bolj živčen, večji šerif in kdo najde več napak?
gasolinedream je napisal/-a:@dboss: Slepljenje je seveda nevarno. Tu je bilo govora o avtocesti, kjer so hitrosti še večje in je vid še pomembnejši. Ima pa avtocesta tudi sredinsko ograjo ki večino dolgi luči prestreže. Mene na avto cesti še nihče ni tako zaslepil da ne bi videl ceste pred sabo. Sploh ko se ponoči po AC peljem iz LJ v KR (kar sicer ni daleč) srečam kar nekaj vozil z dolgimi lučmi. Opazim pa leto da ima vozilo dolge, ne kratke.. zaslepi pa ne pretirano.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov