veqlargh je napisal/-a:Elantra (2003 letnik), 1.6 motor. No ja, ako enako deluje na mehanski princip. Torej počakam, da mi skuri ventile, plunim par 100€ za nove, trdnejše in furam naprej. Že vidim kako mi bo žal, da nisem dodal 600€ob predelavi, pa vzel prinsa z valve care (ker ostalo je klump, po prebranem). No, razen, če res motor ni tako zahteven... moram naročit lokalcu, da mi maja pogleda ventile.
rs5 je napisal/-a:Bencinska pumpa ne laufa stalno niti kadar voziš na bencin,ker dela na pritisk ko pritisk pade se vklopi in izklopi nekako inpulzno.Če ima zadosti pritiska v sistemu je izklopljena.
Frips je napisal/-a:Se mi je pa ustavilo doziranje valvecare-a:) Tako ali tako imam servis v kratkem, pa bojo pogledal. Sumim,da so mi na Audi servisu kaj "poštrumfal", ko so tam okoli nekaj po mašini šraufal:)
iziboy je napisal/-a:Pa sej za avto predelat ne rabiš več kot dva človeka
brs je napisal/-a:Tartarinija vgrajuje in servisira podjetje SIGAS
Poglej na: http://www.sigas.si
GUFY je napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me kako se kaj obnese pri predelavi na plin VW motor in sicer V6 2.8, ki so jih vgrajevali pri golfih IV z 204 KM.
Doc_ je napisal/-a:GUFY je napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me kako se kaj obnese pri predelavi na plin VW motor in sicer V6 2.8, ki so jih vgrajevali pri golfih IV z 204 KM.
bp , sam žejen je...
Vikking je napisal/-a:Petrol je znižal ceno plina 14.03 na 0,798 €/l, na MOL-u je ista cena.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov