Kael je napisal/-a:@lamike: hvala za opozorilo, vendar ko sem vozil na bencin sem tankal nekje 41 do 42 litrov - torej je bila noter nekje cetrrina tanka. Lucka mi se ni gorela ... Je se manjkalo do tam... Prilepim kasneje sliko... Menis da je bilo tudi to ze premalo?
evilfury je napisal/-a:No pa smo spet pri G1. Zadnjič se mi je spet lučka za check engine prižgala pri 130kmh, kot sem videl na testerju.
Napaka je presiromašna mešanica. Sem klical in so rekli da bodo spet nastavil. To že v ene 3to. Pol so rekli da možno da so injektorji prepočasni. Sam nekaj ugibajo.
evilfury je napisal/-a:Naj bi imel a6 2.4 bolj ojačane ventile zato kao tud ne rab mazanja... Tko so mi rekli pred vgradnjo. Upam da je res.
A ni tko da olje maže ventile?
plinaš je napisal/-a:če ti meče ven prerevno mešanico potem trpijo ventili - vsaj pri motorjih , ki imajo občutljive....
kako pa dokazati morebitne poškodbe na ventili , ki naj bi nastale zaradi plina je pa druga stvar...
evilfury je napisal/-a:Sm govoru s prinsom in ta motor ne rab dodatnega mazanja ventilov.
Se pravi sem s tem sistemom uniču ventile in sedisca ker je delov prerevno mesanco.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov