proceed31 je napisal/-a:LJMF832, /.../ po drugi strani pa bolje za njo, da ni počakala na semaforju, ker bi ji vzel ključ od avta.
proceed31 je napisal/-a:LJMF832, srebrn Yaris, not baba na telefonu, veter piha na polno, po obvoznici v smeri kozarje 160+km/h, 2x prehitevanje po odstavnem pasu, en avstrijc z a4ko je komaj zabremzal, za njim šlepar zapeljal na odstavnega drugače bi zdrobil avstrijca. Pelje mimo odcepa brdo 70km/h po prehitevalnem kdorkoli sepribliža začne na polno bremzat. Pospeši na 150 in zavije na severno obvoznico, na odcepu Dravlje izsili s prehitevalnega avto na voznem ki je zavijal in šlepar ki se vključuje, nevem če je bilo pol metra pa bi počilo. Vozi proti semaforju, zapelje čez rdečo prvič iz obvoznice na vodnikovo, zavije levo spet čez rdečo - c3jka iz smeri majorja lavriča komaj zabremza in trobi. Pelje po vodnikovi, že pri pošti se na daleč prižge rdeča, na omejitev 40 pospeši do cca 90 in zbije skoraj šolarja, ki prečka cesto. Na rdeči ustavi in trobi avtu odspredaj naj spelje čez rdečo. Stopim iz avta in ženska po nasprotnem pasu zapelje čez križišče pri rdeči, sreča, da ni nobenega bilo z nasprotne smeri ali njene desne/leve. Jaz sem čakal na rdeči, peljala je v smeri Pržana. Ne morem verjet, po drugi strani pa bolje za njo, da ni počakala na semaforju, ker bi ji vzel ključ od avta.
nebivedu je napisal/-a:proceed31 je napisal/-a:LJMF832, srebrn Yaris, not baba na telefonu, veter piha na polno, po obvoznici v smeri kozarje 160+km/h, 2x prehitevanje po odstavnem pasu, en avstrijc z a4ko je komaj zabremzal, za njim šlepar zapeljal na odstavnega drugače bi zdrobil avstrijca. Pelje mimo odcepa brdo 70km/h po prehitevalnem kdorkoli sepribliža začne na polno bremzat. Pospeši na 150 in zavije na severno obvoznico, na odcepu Dravlje izsili s prehitevalnega avto na voznem ki je zavijal in šlepar ki se vključuje, nevem če je bilo pol metra pa bi počilo. Vozi proti semaforju, zapelje čez rdečo prvič iz obvoznice na vodnikovo, zavije levo spet čez rdečo - c3jka iz smeri majorja lavriča komaj zabremza in trobi. Pelje po vodnikovi, že pri pošti se na daleč prižge rdeča, na omejitev 40 pospeši do cca 90 in zbije skoraj šolarja, ki prečka cesto. Na rdeči ustavi in trobi avtu odspredaj naj spelje čez rdečo. Stopim iz avta in ženska po nasprotnem pasu zapelje čez križišče pri rdeči, sreča, da ni nobenega bilo z nasprotne smeri ali njene desne/leve. Jaz sem čakal na rdeči, peljala je v smeri Pržana. Ne morem verjet, po drugi strani pa bolje za njo, da ni počakala na semaforju, ker bi ji vzel ključ od avta.
Si prepričan, da ni hitela recimo po otroka v vrtec, kateremu se je kaj hudega naredilo? Malo mi je čudno, da bi celo pot nekdo tako norel in izzival.
.com je napisal/-a:vseeno NIČ ne opravičuje tega, kar je napisano.... upam, da je to kristalno JASNO....
abbe je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:proceed31 je napisal/-a:LJMF832, srebrn Yaris, not baba na telefonu, veter piha na polno, po obvoznici v smeri kozarje 160+km/h, 2x prehitevanje po odstavnem pasu, en avstrijc z a4ko je komaj zabremzal, za njim šlepar zapeljal na odstavnega drugače bi zdrobil avstrijca. Pelje mimo odcepa brdo 70km/h po prehitevalnem kdorkoli sepribliža začne na polno bremzat. Pospeši na 150 in zavije na severno obvoznico, na odcepu Dravlje izsili s prehitevalnega avto na voznem ki je zavijal in šlepar ki se vključuje, nevem če je bilo pol metra pa bi počilo. Vozi proti semaforju, zapelje čez rdečo prvič iz obvoznice na vodnikovo, zavije levo spet čez rdečo - c3jka iz smeri majorja lavriča komaj zabremza in trobi. Pelje po vodnikovi, že pri pošti se na daleč prižge rdeča, na omejitev 40 pospeši do cca 90 in zbije skoraj šolarja, ki prečka cesto. Na rdeči ustavi in trobi avtu odspredaj naj spelje čez rdečo. Stopim iz avta in ženska po nasprotnem pasu zapelje čez križišče pri rdeči, sreča, da ni nobenega bilo z nasprotne smeri ali njene desne/leve. Jaz sem čakal na rdeči, peljala je v smeri Pržana. Ne morem verjet, po drugi strani pa bolje za njo, da ni počakala na semaforju, ker bi ji vzel ključ od avta.
Si prepričan, da ni hitela recimo po otroka v vrtec, kateremu se je kaj hudega naredilo? Malo mi je čudno, da bi celo pot nekdo tako norel in izzival.
če bi se mu kaj hudega naredilo mu ona nič ne more pomagat.
tko da bi vrjetn že rešilc ponj prišel.
ona je pa z vožnjo hotla ubit sebe pa še kerga,po pa vrjetn nebi več vidla otroka..
gecco je napisal/-a:Kot bi bral scenarij za Die Hardkako ti je pa ratalo bit skus za njo, če je toliko rdečih prevozila?
.com je napisal/-a:to so takozvane dnevne luči. Nekateri jih sprogramirajo tako, da jim spredaj namesto kakšnih ''ledic'' svetijo zasenčene luči, zadaj pa nič, do pritiska na zavoro. Za podnevi in ob dobri vidljivosti čisto OK, za ponoči pa nikakor, zelo nevarno!! Ampak to dopovedat nekomu, ki je vzel za 7let kredita, da si je lahko privoščil malo ''jači'' avto zgornjega srednjega razreda... nemogoče... Obstaja pa opcija, da niima določen primerek vozila vgrajenega senzorja za svetlobo/dež... Tam je pa potreben zasuk stikala iz 0 na zasenčene luči... Ampak za ta premik potrebuješ najmanj magisterij (8.stopnja izobrazbe)
tomzzi je napisal/-a: Samo takih sem ene par že naučil "reda" in kulture na cesti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov