Lipovsek je napisal/-a:Sem imel tudi jaz sistem Prins montiran v vozilu (IQ LIGHTS), pa je bilo katastrofalno. Poleg tega, da so mi na astri šli ventili, mi je svetila lučka lamda vedno (razen takrat, ko sem bil pri njih na servisu, so mi jo vgasnili, pa se je posvetila za 40 km). Prins serviser mi je zagotavljal, da je to zaradi čistega izgorevanja, pa sem imel na koncu problem ventilov. Je pa moj brat iz Nenčije imel s Prinsem drugačne izkušnje. Zaključujem, da Prins je dober sistem, samo ne vgrajen v Sloveniji.iziboy je napisal/-a:brs je napisal/-a:Zanimivo, da ima tudi podjetje IQ Sistemi, ki je pri nas uradni vgrajevalec PRINSa kot osnovno dejavnost :" G46.470 - Trgovina na debelo s pohištvom, preprogami in svetili"
Ravno zato se jaz pred dvema letoma ko sem se odločal kaj vgraditi nisem odločil za PRINS, saj nisem želel, da mi to vgradi nekdo, ki mu je osnovna dejavnost to.
Odločil sem se za ZAVOLI in do sedaj sem bil po vgradnji samo enkrat na servisu po 20000 kilometrih.
Pa si se prepričal sam kaj dejansko delajo ali si samo prebral na netu?!
Govori o kvaliteti plinske naprave ko boš imel 200.000 km brez težav, kajti 20.000 je veliko premalo za oceno kvalitete. Sem že enkrat prej omenil, prvih 50k km so vsi enako (ne)problematični, potem pa se z leti in kilometri pokaže kakovost. Dugače pa jih ima moj Prins že 140.000, v tretjem avtu, brez težav. Pa tudi kakšen servis sem izpustil...
Zato sedaj posegam po konkurenčnih produktih iste kvalitete, a boljše kvalitete vgradnje in servisa (ker sem pač omejen na vožnjo po Sloveniji)!
Čudno mi je to, da ti na PRINSU niso uredili tega, da ti lučka check engine ne gori več!
Koliko krat si bil na servisu pri njih?
Do sedaj so še vsi napisali da so jim avto na PRINSovem servisu zrihtali tako da me to res preseneča.
Si imel Valve care?
Kolikor vem imajo na PRINS garancijo če si pri njih vgradil in če uporabljaš Valve care in redno servisiraš sistem pri njih.
So ti priznali to garancijo na PRINSU?
Res sem presenečen o tej tvoji izkušnji.
Do sedaj so uporabniki PRINSa hvalili ne samo sistem, ampak tudi uraden PRINS servis pri nas.
Predlagam da nam napišeš o tem še kaj več.