car fan je napisal/-a:Mastter...dobil sem zasebno sporočilo, da se tega avtomobila ne da predelati (nekaj v smislu, da je premočan, glede na moč/cilinder) ter, da gre tu za zavajanje! Ali je možno, da objaviš ali mi pošlješ kako sliko, da se prepričam (vem, da je "čudna" prošnja pa vseeno) Hvala
Hm, to je pa sedaj zanimivo. Pri plineksu so predelali 1 tako vozili (
http://www.plineks.si/galerija/renault- ... rbo-250ps/ ) in prav zato sem se odločil za njih in so predelali še moje.
Sicer sem sedaj malce skeptičen glede tegega oz. moti me le to, da so mi tako na plineksu kot pri Zavoli (ko sem ji poklical), predstavili, ta sistem kot da bi bil narejen prav za to vozilo in je pro sistem. Sedaj vem, da to ne bo držalo...je pač en sistem, ki deluje brez problema, vendar ima svoje napake ali pa ni nastavljen pravilno, ne vem. V Maju grem nazaj, da mi porihtajo te stvari in me prav zanima...
Sicer tam pravijo da ta rumen megan deluje brez problema, vendar bi ga vseeno rad sam poklical in vprašal, če res dela plinska naprava pri 5000 obrati ali enostavno izgubi moč, kot da bi prišel do blokade, ki je seveda višje nastavljena. In pozimi (ko je mrzlo) se naprava izklopi pri hitrem pospešku. Kot so že nekateri tu dejali, naj bi bila naprava premalo močna...
Tu so pa slike od mojega: