Lumpy_ je napisal/-a:ShowDown je napisal/-a:Mene pa zanima naslednje: V kratkem dobim avto z sistemom AFL (v ovinkih se luči obračajo) in me zanima, če je kdo kit montiral v avto s tem sistemom?
Brez xenona tud montirajo ta sistem v avte?
Erw je napisal/-a:Spoštovani kolegi potrebujem vašo pomoč. Imam A4 letnik 2003, ki ima originalno ksenon kratke luči. Pred kratkim sem opazil, da mi desna žarnica sveti vijolično - kaj to pomeni? A bo morda kmalu crknila? Zanima me tudi, ker tega nikjer ne zaslediš kateri tip ksenonskih žarnic je vgrajen. Ali so to morda D2R ali D2S? Kje se dobijo po ugodni ceni? Hvala.
Cash je napisal/-a:Kateri?
DonFilipo je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Kateri?
Temperatura in tip grla. D2R in D2S je samo podatek ce je zasencena ali ne. Verjetno je nezasencena in ima Bayonette grlo, ampak treba preveriti. nekateri proizvajalci imajo dolocene modifikacije na grlih, zato da samo njihove zarnice pasejo.
Erw je napisal/-a:Don, žal se ne strinjam, desna žarnica sveti vijolično ter občutno slabše kot leva. Kar je seveda zelo opazno v temi saj je sedaj osvetlitev vijolična namesto bela. Morda v pomoč ta ista žarnica je preden je začela svetiti vijolično utripala, sicer komaj opazno, vendar je. Kaj pa glede cen? Kje se ugodno kupi? Kdorkoli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov