evo testiral sem navija sedaj dobro uro in pol, vozil po raznih potih katere še sam bog ne pozna, prav tako sprobal kako reagira če menjaš pot itd.
Prvi občutki so zelo dobri, enostavna uporaba, zelo velik in lepo viden zaslon, lep 3D prikaz ali 2D, tudi samo vodenje je zelo natančno in ni bilo nobenih problemov do sedaj.
Naloženo imam AdriaRoute 1.80 in City Navigator Europe NT v9, ki prav tako super delujeta, tudi oba naenkrat.
Samo inštalacijo kart je opravil prijazen prodajalec, katerega res nemorem prehvalit saj je tako lepo razložil, da bi še neandertalec razumel
Evo test kako sem probal navigacijo malo zafrknit.
Nastavil sem pot, približno 25km v eno smer, katero je v par sekundah izračunalo. Seveda sem pot poznal napamet in sem kar naenkrat zasukal v drugo smer oz. po drugi poti. Seveda se je takoj oglasila gospodična da bo izračunala novo pot. Sem si mislil to zaj bo ja... in me je pozitivno presenetilo da je v trenutno dalo ven novo pot in me veselo naprej vodilo do cilja
Seveda sem že prej nastavil kriterij, da se nočem voziti po makedamu ipd. sfukanih cestah.
V glavnem sedaj lahko rečem da stvar deluje nad pričakovanji in mi ni žal niti enega eura ki sem dal za to.
Mislim pa tudi da si pri tako dragi stvari nemorejo privoščit kake velike napake.
Če koga še kaj več zanima ali hoče kake dejanske slike navija videt, se naj tukaj zglasi in z veseljem kaj povem in poslikam.
Lp