kolesar je napisal/-a:tako mamo radi za primerjavo švico, sam to da pa tam res vozijo vsi 50 al pa 70 tud če se da 2x več pa nobedn ne pove.
Nevem zakaj neb mogu vozt človk po omejitvah, ker so pri nas enako ko v tujini, predpisi so prepisani iz tujine.
TomazK je napisal/-a:Jst ne vem a je res tok težko peljat po omejitvah in potem odpade jokanje o visokih kaznih. Itak je taka gneča povsod, da tekom dneva zelo težko sploh prekoračiš omejitev. Sam v 8 letih nisem plačal niti ene kazni za prehitro vožnjo, tako, da me to višanje kazni sploh ne prizadene. To kar pa narod dela po cestah pa zadnja leta ni več normalno. Posledice pa vsi poznamo. Ampak ne spet je treba pizdit čez državo, da bi pa pri sebi kaj spremenili to pa ne... Se strinjam, da so ceste totalno v razsulu, prekopane podolgem in počez. Ampak še vedno je voznik tisti, ki se bo odločil kako bo peljal.
bass je napisal/-a:Sploh nimam težke noge, daleč od tega. Le nočem sprejeti dejstva, da me lahko s 1000€ kaznujejo, če mi na prazni cesti sredi noči namerijo 30km/h več. To je meni nesprejemljivo in nedoumljivo dejstvo.
Vsaj detektor si bom verjetno omislil, pa ko zapiska hitro bremzat na 30km/h al kaj jaz vem.
kolesar je napisal/-a:pa pravim ti da je švicarjem bedarija devat policajem pa tud če majo 10x več ko mi.
Pravim da se držijo predpisov nam balkancem se jih pa ni treba?
FBR je napisal/-a:@Rottie: Jaz ne vem več kaj bi ti rad dokazal, samo neka pravila morajo bit. Kaj bi pa bilo če bi lahko vsak po svoje delal. In kot drugo. Ne moreš imeti dvojna pravila za ponoči in podnevi, sploh pa ne take zakonske določbe, ki bi govorila, da če ni nikjer prometa je potem kar vse brez omejitve. In kot tretje. Če ni nikjer nobega na cesti in ti zato pelješ hitreje še vedno ogrožaš samega sebe. Ali misliš, da to ni ogrožanje?
Jaz mam dost....bo kakor bo...
Zdej pa v fotelj
FBR je napisal/-a:V primeru, da si hrom je bil na trenjih lep podatek, da samo za eno osebo letno porabijo 60.000€.... torej gre tudi moj denar.
Rottie je napisal/-a:sergej je napisal/-a:Ja sej najboljše da nam še zrak obdavčijo, ki ga seveda dihamo...čene pa kazen, da nismo plčali![]()
Se ni za bati, da bo kmalu tudi to ... oz. sj kakšen davek na čisti zrak za vse državljane ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov