IcEm4n je napisal/-a:Ne vem, zakaj ne bi raj kr odstranil te hišice....?
MacTron je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Ne vem, zakaj ne bi raj kr odstranil te hišice....?
Tudi po uvedbi sistema vinjet bodo cestninske postaje nekaj časa še ostale.
torej skrito v stavku... da bodo po tem casu tudi odstranjene (cas je relativen)
sicer pa ni to neka enostavna konstrukcija je treba precej odstranjevanja
vsekakor pa bo zanimivo na obvoznicah prve dni/tedne/mesece... in sami kontroli ce imas vinjeto
žajfa je napisal/-a:Blink-182- je napisal/-a:Sem za vinjete, čeprav sem doma na takem kraju da se ne vozim po avtocesti, morda parkrat na leto, vendar teh 55€ bom pa že za vinjeto dal, pa potem mogoče tudi večkrat uporabljal avtoceste.
Se pravi imaš dost €€€€
Blink-182- je napisal/-a:žajfa je napisal/-a:Blink-182- je napisal/-a:Sem za vinjete, čeprav sem doma na takem kraju da se ne vozim po avtocesti, morda parkrat na leto, vendar teh 55€ bom pa že za vinjeto dal, pa potem mogoče tudi večkrat uporabljal avtoceste.
Se pravi imaš dost €€€€
Nimam dost denarja, ampak teh 55€ bom pa že zmogu, mogoče bom pa pol večkrat kam šel![]()
Drugače pa mislim da si vsak lahko privošči vinjeto brez nekih velikih težav, če ne naj se pa po starih cestah vozi.
Drocky je napisal/-a:ja točno taktomson je napisal/-a:Kolko je meni znano, te v Avstriji kaznujejo, če nimaš vinjete tesno nalimane na šajbo. Verjetno bo tudi pri nas tako.![]()
se pa da s pomočjo vazelina al pa drgnjenja ob tkanino nardit vinjeto "prenosljivo"
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov