Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi To jan 27, 2009 10:06 pm

C4V4L13R je napisal/-a:boš vidu kaj bo na kandijski ko sneg zgine, sej ne veš al bi se smejov al bi jokov. dejansko sm vidu zadevo na lastne oči, da me ne boste šimfal. se je na dovozu do naše delavnce v stopičah (@gecco, ti vrjetno veš kje) vdrl jašek. in sta pršla 2 s tamčkom, iz žakla stresla mal asflata v lukno, pol se je pa s tamčkm 2x gor pa dol zapelov pa sta šla. grem js tisto pogledat, vidm, da je tist asfalt ko čigumi, dejansko, sm brcnu pa je cela flika odletela. pride šleper, ga je šou fotr razlagat z viličarjem, se je ene 50x čez zapelov, je bla spet taka jama k prej...

ampak to je že druga zgodba...

Nič novga. Verjetno ti je znana cesta Podturn - Črnomelj? Kolkrat jih jaz tam vidim ko flikajo cesto. Ob sebi pa karola "asfalta". Drug dan je isto kot je bilo. In danes je bila po mestu katastrofa ja.

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R To jan 27, 2009 10:30 pm

mah sredstva, sredstva. sej sami plačujemo to, poleg tega pa, naj zračunajo kolk zapravjo za flikarijo, bi blo cnej, če bi preplastil takritične dele, pa bi bla cesta poštimana tko k treba, kokr pa da vsake 14 dni tacajo po jamah...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To jan 27, 2009 10:40 pm

C4V4L13R je napisal/-a:mah sredstva, sredstva. sej sami plačujemo to, poleg tega pa, naj zračunajo kolk zapravjo za flikarijo, bi blo cnej, če bi preplastil takritične dele, pa bi bla cesta poštimana tko k treba, kokr pa da vsake 14 dni tacajo po jamah...

Poeni strani ti dam prav, samo problemi pa nastanejo ker to ni domače dvorišče, da se kar odločiš, narediš in je zadeva rešena.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To jan 27, 2009 11:13 pm

A.F. je napisal/-a:
splash je napisal/-a:mah spet ta kurčev sneg serje. jst res ne razumem kaj se ga tko veselite.

povsod je gužva, peš si ves gnil, kamor greš, sol načenja avtomobile. treba je avto pucat predno se odpelješ...

a ni poleti boljše, ko tega ni?

1000x podpis pod to

Ostalih 23358 podpisov pa pod Nebiveduja :P :lol: :!:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jan 28, 2009 12:12 am

Slikano pred minuto 20 :D
Vidi še kdo duhece avtov?:)

Slika

Tiste špure preko kupov snega so od men :D Ni ga lepšega kot na polno zasnežena cesta.....posežeš po "drugem" menjalniku pa sploh ne veš da je polzko :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr jan 28, 2009 12:34 am

Jaz vidim duhece tam proti stavbi. Kaj je to? :?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jan 28, 2009 8:00 am

Odsev v šipi.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr jan 28, 2009 10:07 am

C4V4L13R je napisal/-a:kaj klinac bote zdej jamral, ob 3h popovdne vahta še zmer ni vidla pluga in avtocesta ne, pa tle po mest tud ne, ulica pa sploh, je šele ob 6ih zvečer pršu, k je blo že vse zaglajeno, in ko sm že skidov dvorišče, da mi je narinu cele kupe nazaj.

pluvam čez cestno službo, k ni vredna pu pi*de mrzle vode, pa naj bo sneg al pa sonce. boste vidl k bo sneg skopnu, k se bojo jame pokazale, pa bota dva bosanca hodila s tamčkm pa en korolo asfalta bota mela gor, pa bo v vsako jamo vrgu eno lopato not pa potacov, k je to kšno vzdrževanje cest?? da ko pride nasledn avto mim, vse za sabo potegne??

sneg bi jih pa še na mount everesti presenetu...

dobru jutro :lol: This is Slovenija....

WELCOME TO Reality

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Sr jan 28, 2009 11:37 am

hehe, ma sj js to že dolgo vem, sam me dvigne, ko nekdo začne govort okol tega :lol:

@lisko:
js tud vidm duhce :D

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr jan 28, 2009 12:28 pm

kaki duhci 8]

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jan 28, 2009 1:20 pm

Cavaljer en terenec (mogoče kak majhen ampak samo za pozimi) z malo večjimi dobrimi gumami reši vse te težave. Jst se odpeljem iz neskidanega dvorišča na cesto tudi čez tisti kup, ki ga plug naredi pred dvoriščem in grem lepo kamor mi paše.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr jan 28, 2009 2:08 pm

pa človek, kaj ti delaš v sloveniji? odseli se na severni tečaj.

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal Sr jan 28, 2009 2:20 pm

splash je napisal/-a:pa človek, kaj ti delaš v sloveniji? odseli se na severni tečaj.

j*** vas Slovence. Pa kaj ku*ac tebe briga, kaj je drugim všeč :D Brigaj se za sebe po domače povedano, pa sorry za OffTopic :?

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr jan 28, 2009 2:23 pm

ti se lahko pa na japonsko. ni panike :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jan 28, 2009 4:08 pm

splash je napisal/-a:pa človek, kaj ti delaš v sloveniji? odseli se na severni tečaj.

Bi šel takoj, sam ko me noben ne bo plačal, da sem tam, tukaj imam pa odlično službo. In všeč mi je sneg, pa upam, da ga naslednji teden zapade vsaj pol metra po celi sloveniji (že plešem indijanske plese za sneg). :twisted:

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr jan 28, 2009 4:12 pm

pa sej greš lahko z avtom tja. v top gearu so tudi šli... :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jan 28, 2009 4:32 pm

splash je napisal/-a:pa sej greš lahko z avtom tja. v top gearu so tudi šli... :)

Če plačaš gorivo in ostale stroške, grem s svojim avtom, pa še oddajo nardim o tem.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr jan 28, 2009 6:55 pm

nebivedu je napisal/-a:
splash je napisal/-a:pa sej greš lahko z avtom tja. v top gearu so tudi šli... :)

Če plačaš gorivo in ostale stroške, grem s svojim avtom, pa še oddajo nardim o tem.

Pa da neboš mene pozabu sabo uzet, saj je nekaj najlepšega se vrtet kod po parkingu. :twisted:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jan 28, 2009 7:48 pm

nebivedu je napisal/-a:Cavaljer en terenec (mogoče kak majhen ampak samo za pozimi) z malo večjimi dobrimi gumami reši vse te težave. Jst se odpeljem iz neskidanega dvorišča na cesto tudi čez tisti kup, ki ga plug naredi pred dvoriščem in grem lepo kamor mi paše.

Kak dobre so gume wrangler ATR veš.....pa nimam težav. In tud sam peljem čez dva kupa...prvo je iz dvorišča (z garaže, kjer ponoč napluži ) drugi na na glavno cesto....Lih prej probaval, ko sem prišel domov. Stena vsaki strani ceste je visoka prek meter....z reduktorjem v prvi je brez problema zlezel prek.....kaj šele če bi upoorabil višjo hitros....2 metra po moje neb bil blem :D
Nebivedu če greš se lahk zmenma pa grema skupi jaz sem takoj za :D Že ko sem mel samo petko so mi vsi pravli da sem norc. Drgač pa men plugi tud samo ovirajo na cesti :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jan 28, 2009 10:04 pm

lisko je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Cavaljer en terenec (mogoče kak majhen ampak samo za pozimi) z malo večjimi dobrimi gumami reši vse te težave. Jst se odpeljem iz neskidanega dvorišča na cesto tudi čez tisti kup, ki ga plug naredi pred dvoriščem in grem lepo kamor mi paše.

Kak dobre so gume wrangler ATR veš.....pa nimam težav. In tud sam peljem čez dva kupa...prvo je iz dvorišča (z garaže, kjer ponoč napluži ) drugi na na glavno cesto....Lih prej probaval, ko sem prišel domov. Stena vsaki strani ceste je visoka prek meter....z reduktorjem v prvi je brez problema zlezel prek.....kaj šele če bi upoorabil višjo hitros....2 metra po moje neb bil blem :D
Nebivedu če greš se lahk zmenma pa grema skupi jaz sem takoj za :D Že ko sem mel samo petko so mi vsi pravli da sem norc. Drgač pa men plugi tud samo ovirajo na cesti :P

Včeraj sem bil od 23h pa do 5h zjutraj okoli, pa smo reševal "nesrečneže" iz jarkov.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov