Nejko je napisal/-a:Potrebujem nasvet kje lahko najdem POI za LPG črpalke za Francijo in Italijo.
car fan je napisal/-a:Masttre hvala...pa upam, da ti še tist uštimajo.
Prins in vsaj ostala dva "tvoja" imena..., kot zadnjič ne delaj butla iz mene pa ne bluzi. Dobro veš kdo sem in kje sem. Pa tud kje mi vsak dan avto stoji. Za vse ostale...od 5 maja je avto pr maroltu (ne zarad plina) pa vabljeni na ogledIn ja...prav maš...vsak ko kej reče drugega je tvoja konkurenca...BUUUU. Patetično...sam če poreveriš LPP homologacijske predelave (kluke, plin, ostalo) vidiš, da predelav v slo niti 7 % ne dosežeš...še Evrope gas je pred tabo!!! hahahaha...konkurenca te sploh ne pozna. Tako, da lahko mirno zadihaš in se nehaš trest za vsako pozitivno mnenje, ki ga kdo izreče o drugih. To je blo pa tudi zadnji post tebi in, da se spuščam na tvoj nivo prav tako pa sem ti že povedal, da ne želim tvojih odgovorov! Lp
plinaš je napisal/-a:car fan je napisal/-a:A tudi ti?![]()
![]()
koker se mi zdi si en in isti
Pa par don če se motim. Knjižico? Ne sam knjižico...cel avto lahka vidiš! Če ste me eni najdli zajebavat in se na mene spravli, da govorim nekaj kar ne morem podpret se motiš. Če pa misliš, da mi lahka karkoli uštimaš pa dobrodošel. Sam brez pretiravanja v cenah, ker sem pa menjal od tuljav, svečk, kablov, nekih senzorjev in se že sam sebi smejim. V petek popoldan sem v LJ od 15.oo do cca 17.00 v Žitu (BTC) Pošli mi tel in, če je tako potem pridem z tem avtom!!!
če bi mene moja j***a od japončka tako zezala bi ga samo na odpad zapeljal ...tako pa še dela ... dokler bo imel olje....ter rumenjak v beljaku...plinaš je napisal/-a:car fan je napisal/-a:Mastter...ti si si pa prvošču pravo zverino D![]()
...svaka čast. Če boš kaj po Kranju skakal se z veseljem pustim zapeljat en krog
Grega...ti si se pa razpisal...mačka hitr zacvil, če ji na rep stopiš. Pa naj bo po tvoje. Sem Hočevar (se poznava, predelavo naredil brat) in imam predelanga Jeepa 4.7 trenutna reg oz KR H4-512...PRI TEBI...nazadnje sem bil PRI TEBI na servisu 2012...7ič!!! In takrat sem ti tudi v faco povedal, da me tam vidl več ne boš!!! Pa ne bom ti na zasebnega pošiljal slik ampak jih bom tu gor prilepil, da še enkrat vidiš, kake "čreve" ste namontirane noter! Aja...seveda bo po tvoje neki na avtu narobe, da ne špila kot bi mogu!!! (Ampak eni "garažisti" kot jim ti praviš so mi v uri zrihtali, da špila kot avijon napram tvojim nastavitvam...še vedno ni to to...ampak, ajde) Ampak, če hočeš ti tu gor nalepim še od KMAGA poročilo, da je avto BP!!! Ampak po tvoje so tud oni šalabajzerji...pol pa ti povej, ko si tk in edini AS v sloveniji, kaj je narobe z avtom in kaj naj menjam, da bo špilal tako kot na benzu! Kot drugo...se ukvarjam z hladilnimi tekočinami in delam z Ledotom!!! A si že zmrznu ob tej besedi??? Kako je pa z njihovimi Škodami z 1.2 motorji! In kak odnos imaš zaradi tega z Porshejem? A se razpišem še o tem al ostanem rajši samo na svojem problemu? Se mi je zdelo! Kot drugo pa...jaz ne izbiram sistema na podlagi "govoric" na forumu! Aja še to...Mitja Zupan (za njega lahko trdim, ker mi je sosed, če jih je več pa veš najbolje TI)...ima enako predelan avto PRI TEBI in ima servise 50% skonto, ker piše po forumu! Jaka fora...in zdaj misliš, da me bo forum dejansko prepričal!? Ja, itak! Po drugi strani pa ne vem zakaj se tk ustrašiš, če kdo kaj drugega pohvalnega reče za drug sistem? Sej pa ja po tvoje imaš najbolši sistem in samo pri vas imate pravo znanje!!! Pač jaz definitivno ne vgradim več sistema pri tebi...če bom dal pa sedaj G1 not al pa Zavoli al pa najcenejšega polskega Emme, Evropa gas, itd...kaj to tebe briga? A mi ga boš ti plačal? Pa še neki...zakaj bi pa "ti" brisal komentarje ali pri temu posredoval, če kdo napiše, da je nezadovoljen z tabo ali, če je zadovoljen z katerim drugim sistemom???????
to bi pa tudi jaz rad videl ...ali pa kakšno prinsovo servisno knjižico od tvojega avta...
prav hoćem , če si že ponudil...daj prilimaj vse skupaj s homologacijo , prinsovo garancijsko knjižico ter izpiskom iz kmag-a ..da vidimo ... bi rade volje prišel jutri pa moram ženo peljat na furco ....kaj čmo kola mamo ...
peroRS je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:A ti ta dodatni tank kaj lego pokvari ali pa pospeške v tem rsu?
Pri 250KM se zihr ful pozna.Al pa če bi mel rezervno kolo notr
pinny je napisal/-a:Tist da pri plinexu rečejo da je sistem razvit prav za tvoj avto so tudi meni rekli, ko sem sprašval za čisto drugi avto, predvidevam da to kaka komercialna finta
.
Drugače pa tale megane http://www.plineks.si/galerija/renault- ... rbo-250ps/ je od mojega kolega, pa mi še ni kdaj jamral da nebi delalo tako kot mora, ga pa tud ravno ne špara. Sva se nekaj časa nazaj pelala v en klanc v tretji brzini pa so šla kolesa kr v prazno, saj takrat ni kaj metalo iz plina
. Zadevo so mu pa montirali na matični enoti v Mislinji.
car fan je napisal/-a:joj si dosaden...sem ti že povedal, da dej tel pa kje sem! Ampak ti moreš ženo okol vozit! Sej verjetno je res bolš, da ženo poslušaš..tu pa kr veselo lajej naprej. P*** folk...kolkrat še? Ne zanimajo me vaše pričke ampak samo ena zadeva!
Hm....bi ga mogoče lahko še vprašal (ali če mi lahko daš email naslov, gsm, karkoli), za te 3 težave katere imam sam:
1. Vozilo, ko gre na plin, ne gre čez 4800 obratov, Do blokade ni variante da bi kdaj prišel z plinom.
2. Ko je zunaj mrzlo, ponavadi pozimi, se v 1,2 in 3 prestavi, ko pritisnem do konca na plin sistem enostavno preklopi na bencin. Poleti do tega nikoli ni prišlo! Pravijo, da naj bi bila težava v mešanici plina, kar ne verjamem, ker se ostalim to ne dogaja.
3. Po vgradnji avtoplina prihaja do čudnega dodatnega zvoka v potniško kabino iz motornega dela. Sliši se kot kako sesanje, ali kot da bi se kak močan ventilator vklopil. Višji so vrtljaji, bolj se čuje in to delo. Podobno, kot če bi vklopil ventilacijo v vozilu, le malce "oddaljeno" se sliši.
Pač čudi me zato, ker pravijo, da se pri tem rumenem meganu naj nebi nič od tega pojavljalo. A predelali so ga isto v Mislinjah in samo nekaj tednom za tem.
Ps.: Veš mogoče kdaj je bilo to vozilo narejeno v tovarni? Pred 3.2010 ali po? Ker so nekje takrat eno kozmetično napako odpravili pri motorju, kar povzroča eno klenkanje pri segretem motorju.
iziboy je napisal/-a:Ne vem no, tole tudi meni, tako kot Kael-u, ne igleda vse odkrito... Kaj pa ostali?
iziboy je napisal/-a:No...hvala obema. Sem že mislu, da sem edini, ki je dobil tak občutek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov