veqlargh je napisal/-a:iziboy: pred slabim letom sem našel tale forum, ko sem iskal informacije o vgradnjah plina v avto. Kaj sem si lahko pomagal s temi stranmi tu? Čisto nič. Na koncu sem se odločil izključno na podlagi tega, kater servis mi je najbližje za primer kakšnih okvar in rednega servisiranja. Po prebiranju par strani te teme takrat izvedel samo to, da je plin tako ali tako govno, da je avto potrebno samo nazaj vozit in da je dizl tako ali tako najboljša stvar pod soncem. Sicer pa, a je dokazano, da je car fan od Plineksa? Sem kaj zamudil? Predvidevanja. Nekaj sta si izmenjevala cifre po prečitanem, dobila pa se nista. Itd... skratka, od tega noben potencialni kupec plinske naprave nima NIČ. Čisto nič.
to je približno tako , kot da bi se salamarjii mešali v temo o tortah .....
imaš prav ...predvidevamo in to celo zelo verjetno narobe ...ker je fant verjetno v navezi z g1 .... pač ko parkrat prebereš iste poste se stvar zmeraj bolj kristalizira ...
ampak slika , ki jo je car *** pripopal k svojemu postu je pa iz plineksove galerije - najdeš jo pri stricu guglu če odtipkaš " jeep 4.7 PRINS " ter na njihovi spletni strani ( seveda če je ta čas niso odstranili ) v galeriji pod " jeep grand cherokee 4,7 PRINS " ...
kdo ga je pa zmontiral se pa ne more vedeti - možno da je avto uvožen z že zmontirano napravo , možno je pa tudi , da so PRINS napravo zmontirali oni
upam , da se bo slej kot prej prišlo temu zapletu do konca ...in dejanske resnice ...
sedanje dejstvo je , da ta dotični avto , ki je na sliki pri car*** ni bil narejen pri pooblaščene monterju "prins" naprav za slovenijo ...
in če tak - s prinsom zelo neproblematičen avto - na prinsu ne dela potem je to vsekakor metanje slabe luči tako na prins-a kot na iq sisteme .. namenoma !!
še zmeraj me pa daje firbec , kateri avto je car*** imel pred tem , ga prodal ter ga je naslednji lastnik zrihtal v italiji.... ni mi jasno tudi to , kako bi se lahko nekdo tako inteligenten nategnil dvakrat pri istem vgrajevalcu - no go tudi pod razno ... tudi pod iq70 ne gre skozi ....
se strinjam in to tudi vseskozi trdim , da so taka natolcevanja skrajno neokusna na forumu ter škodijo avtoplinu ter njegovi uporabi v praksi ...
žalostno je pa , da g.igor tika g.zdovca kot da sta krave skup pasla - še slabše : izjavlja neresnice .... meša imena in vgrajevalce ter obtožuje brez tehtnih dokazov , ki jih je sicer sam ponudil ...
če nimajo kaj za delat jim ni kriv prins ter iq sistemi ...krivi so si sami , ker ne delajo v redu ... in to svojo krivdo ter svoje težave potem z neresničnimi izjavami izlivajo tu na forumu po nekomu , ki z njimi nima najmanjše veze... ja seveda po kom le - po enem ubogem lučkarju , ki jih je v zadnjih par letih prehitel za kar nekaj let kvalitete ter odnosa do strank ....
poste , ki se navezujejo na isto stvar / problem / kratek stik preberi cele ter poglej link-e ki jih priložimo - se ti bo marsikaj prikazalo v svetlejši luči ..
in malokdo - so izjeme in to prave kot se šika - je tukaj napisal kakšno pohvalo ali celo opravičilo , ko je tečnaril čez prins-a ter iq sisteme brez veze ...
tko zdej se mi pa ne da več prav veliko .... se vidimo v naslednji vojni... lp plinaš