iziboy je napisal/-a:P.S.
1000 km do servisa?! Tko je to če greš v bivšo Jugo montirat
iziboy je napisal/-a:Plinski sistem bi moral biti popolnoma neodvisen, zato ima svojo varovalko. Čejo vzameš ven bi moral bencinski del delovati nemoteno.
P.S.
dareduc je napisal/-a:Nisem zasledil,da bi kdo omenil koliko porabi benza avto pozimi predno preklopi na plin ? Za pomlad in do jeseni bomo privarčevali ko se po 500m.preklopi na plin pozimi pride do velike spremembe ! Včeraj sem po 2mesecih naredil 1-vi servis 10.000km in samo zamenjava plinskega filtra 35€ in na1000l plina 15€ olja za ventile in da sem v tem času že 4x bil na servisu ker mi je piskalo v avtu ko sem vozil na plin - nekaj zamenjali in danes mi ni avto piskal ampak cel delovni čas trokiral.Imam, taxi službo -potem veste kako srečo sem imel,da ni kaka stranka bruhala.Kot opažam imam samo jaz smolo z vgradnjo plina v moj avto.šerolet 1.6 Tacuma 79kw l.2009
dareduc je napisal/-a:iziboy je napisal/-a:Plinski sistem bi moral biti popolnoma neodvisen, zato ima svojo varovalko. Čejo vzameš ven bi moral bencinski del delovati nemoteno.
P.S.
Malo morgen da bi šel v jugo to montirat---zelo priznana firma je to delala priznana sedaj v narekovajih.Iziboy varovalka je povezana z motorjem na bencin in ko je crkla in pač čakal stranko z ugasnjenim motorjem sploh ni zakašlu-verglu je, ni pa bilo haska,da bi motor zalaufu.varovalko zamenju in avto pelje na bencin -saj ko ga vklopim na plin mi piska,da je hudič v ušesih.
dareduc je napisal/-a:Moram v tožbo saj imam avto na SP TAXI služba in na vse živo so mi obljubljali,da bo to oh pa naj SUPER delovalo,na dan naredim 200km in na plin sem prevozil od tega 10.000km ampak v tem času sem bil pri njih 4x v obe smeri 140km..-560km
Dokler bomo tiho bodo drugi srali po nas in delali kar želijo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 42 gostov