woolff je napisal/-a:Hrošč ne doseže take hitrosti kot megane, zato je bol varen

HMX je napisal/-a:Nebivedu se strinjam, da je tvoj avto sedaj bolj varen. Hotel sem samo razložit,
zakaj lahko naprimer laguna doseže 5 zvezdic, nekateri drugi avto pa je varnejši
pri višji hitrosti (kot si ti navedel v primeru). Vsekakor pa ne poznam avtomobila,
katerega kletka bi zdržala trk s takšno hitrostjo kot ti opisuješ...
V glavnem, nikomur ne želim, da bi moral preizkusiti trdoto svoje kletke. Pač lepo
po pameti vozit, vedno zdravo mero rezerve imet, pa bo.
nebivedu je napisal/-a:Videl sem kaj se je zgodilo z laguno pri 130km/h - tko da ne mi o varnosti. Na testih je laguna varna, pa sej so tut drugi avti dost varni, ko pa do nesreče pride, lahko pa s to laguno še kakega pešca ubiješ k tok pleh stran leti. Sem videl, kaj je tip naredu z meganom, k naj bi bil tut najbolj varen v svojem razredu - in to mehanik ki dela pri kalanu - eno leto bolniške, pa še eno leto rehabilitacije, ker je samo s ceste na travnik letu pa se mal povalal - bil je pa prepasan in sprožili so se mu vsi airbagi(tudi stranski), pa je še dobil volan v prsa, pa armaturo v noge.
Sam imam na avtu L.85 2mm debel pocinkan pleh, k ga laguna ne bo nikoli imela(res pa da je vse doma narejeno) - spredaj pride prihodnji teden pohištvena cev 80X80 debeline 6mm - to bo prednji odbijač domače proizvodnje(made in doma spacano), zadaj bo enak odbijač, samo še par dodatkov bo imel.
LP
Nebivedu
woolff je napisal/-a:Jaz sem mojo astro v živo stestiral. Bilo pa je pozimi, ko je enega modelčka na cesti zaneslo. Jaz sem ga videl in sem se ustavil v upanju, da me zgreši in poleti v ovinku pred mano iz ceste. Ampak glej ga zlomka, avto mu je uspelo zadržati na cesti, kjer pa sem bil tudi jaz in buuuum. Airbagi so se razpočili in naenkrat sem bil v megli. Policija mu je določila hitrost 45 km/h meni pa 10 km/h. Avtomobila sta bila oba totalki. Moja mašina je bila pol metra zamaknjena, haube pa ni bilo več, ampak v kabini pa čisto nič. Kabina je ostala nedotaknjena, vrata so se normalno odprla, jaz pa sem tudi ostal brez poškodb. Sreča v nesreči
Nu-NRG je napisal/-a:woolff je napisal/-a:Jaz sem mojo astro v živo stestiral. Bilo pa je pozimi, ko je enega modelčka na cesti zaneslo. Jaz sem ga videl in sem se ustavil v upanju, da me zgreši in poleti v ovinku pred mano iz ceste. Ampak glej ga zlomka, avto mu je uspelo zadržati na cesti, kjer pa sem bil tudi jaz in buuuum. Airbagi so se razpočili in naenkrat sem bil v megli. Policija mu je določila hitrost 45 km/h meni pa 10 km/h. Avtomobila sta bila oba totalki. Moja mašina je bila pol metra zamaknjena, haube pa ni bilo več, ampak v kabini pa čisto nič. Kabina je ostala nedotaknjena, vrata so se normalno odprla, jaz pa sem tudi ostal brez poškodb. Sreča v nesreči
Recimo tole ja .. me zanima ce bi pri laguni lahko vn stopil ali bi te rebl vn vlect. Pri Fordih pa so nosilci vrat tako narjeni da se potrejo in veliko lazje dobis cloveka ven. Zato na slikcah tolk deformacije
Nu-NRG je napisal/-a:woolff je napisal/-a:Jaz sem mojo astro v živo stestiral. Bilo pa je pozimi, ko je enega modelčka na cesti zaneslo. Jaz sem ga videl in sem se ustavil v upanju, da me zgreši in poleti v ovinku pred mano iz ceste. Ampak glej ga zlomka, avto mu je uspelo zadržati na cesti, kjer pa sem bil tudi jaz in buuuum. Airbagi so se razpočili in naenkrat sem bil v megli. Policija mu je določila hitrost 45 km/h meni pa 10 km/h. Avtomobila sta bila oba totalki. Moja mašina je bila pol metra zamaknjena, haube pa ni bilo več, ampak v kabini pa čisto nič. Kabina je ostala nedotaknjena, vrata so se normalno odprla, jaz pa sem tudi ostal brez poškodb. Sreča v nesreči
Recimo tole ja .. me zanima ce bi pri laguni lahko vn stopil ali bi te rebl vn vlect. Pri Fordih pa so nosilci vrat tako narjeni da se potrejo in veliko lazje dobis cloveka ven. Zato na slikcah tolk deformacije
HaBBkE je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:woolff je napisal/-a:Jaz sem mojo astro v živo stestiral. Bilo pa je pozimi, ko je enega modelčka na cesti zaneslo. Jaz sem ga videl in sem se ustavil v upanju, da me zgreši in poleti v ovinku pred mano iz ceste. Ampak glej ga zlomka, avto mu je uspelo zadržati na cesti, kjer pa sem bil tudi jaz in buuuum. Airbagi so se razpočili in naenkrat sem bil v megli. Policija mu je določila hitrost 45 km/h meni pa 10 km/h. Avtomobila sta bila oba totalki. Moja mašina je bila pol metra zamaknjena, haube pa ni bilo več, ampak v kabini pa čisto nič. Kabina je ostala nedotaknjena, vrata so se normalno odprla, jaz pa sem tudi ostal brez poškodb. Sreča v nesreči
Pa zakaj tako slepo hvalis forde? Sej jest tud vozim renaulta pa nisem nek ful zagrizen psiho renaultovec-ce je kak avto boljsi je pac boljsi, ampak jih je malo![]()
Pac testi so pokazali, kako je s tem. Sem se jest tud z renaultkom pocil posteno(oba airbaga uzun, haube ni blo vec), pa so se vrata normalno odpirala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov